IASI - mandra cetate (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu nu am nimic impotriva unei cuconiade + "prichindeliada", chiar daca eu nu am nici un prichindel de adus la intalnire. Am zis doar ca mi-ar placea sa va cunosc si, daca aveti timp si chef, poate organizam ceva. Carmen (l_carmen) zice ca e sezonul conservelor si muraturilor. Ei, uite ca eu la asta nu m-am gandit pentru ca nu mai am indeletniciri d-astea. Faceam ca fraiera borcane peste borcane cu tot felul de conserve plus muraturile asortate de rigoare, pe care le aruncam cand se incalzea in anul urmator pentru ca nu se mancau. Asa ca am sa ma rezum la un singur butoias de 15 kile cu muraturi si probabil, un pic mai incolo, niste gogosari cu sos. Zarzavat la borcan imi bune mama ca tot face pentru ea, zacusca imi da soacra (draga de ea)... Eu am sa mai pun niste vinete coapte si ardei copti la congelator. Si gata. Imi ajunge atat. Restul cumpar cand am nevoie. Halal gospodina, nu?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!
Cristina,idem si eu!!
La inceput puneam zarzavaturi,conserve ,salate, gemuri..si ajungeam sa le impart pe la cunoscuti sa nu se strice.

De vre-o doi ani nu mai punem nici macar muraturi,Ultimul butoias de castravati inca nu l-am scos din garaj(are doi sau trei ani vechime)cand l-oi scoate tre sa-l duc direct la varsatoare ,hihi.

Am si doi ani de cand n-am pus nici macar in congelator vinete si ardei copti.

Anul acesta vreau sa pun vinete daca gasesc de alea mari si usurele,si poate si ceva ardei,ma mai gandesc.Si mi-am adus aminte de salata de gogosari..parca era buna,oare sa ma apuc sa fac?Hmm,mai intreb sotul.Zarzavat conservat nu folosesc,numai proaspat..nu ne place gustul.

Asa e ,daca gasesti de cumparat,de ce sa te mai chinui?

CArmen,ziceai ca nu-l mai duci pe Alex la Mall ca se imbolnaveste..
Ai reusit sa iei nr de telefon al d-rei de engleza?

V-am pupacit,ma duc sa termin de spalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miki, iti place sa te alinti, , esti o prezenta placuta, .
si eu mi-am pus 20kg de vinete coapte la congelator, am facut cateva borcanele de zacusca, am facut suc de rosii (se stricau rosiile in gradina lui taica-miu, la tara) si am pus cateva borcanele cu castraveti la otet (vad ca mi s-a "tulburat" zeama...oare ce am gresit???)

Darria, de tine intrebam...acomodare usoara va doresc, .
Noi cautam, inca, cresa pentru Teo. E drept, nu ne grabeste nimeni, dar in viitorul apropiat nu vom avea de ales.

Lorym, bun venit.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

umflatel, te asteptam la Iasi. Nu-ti fa griji, ca nu am de ce sa ma supar. Intalnirea depinde de multe necunoscute....

mephala, multumim pentru listuta.

Lorym, bine ai venit!

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

HI HI HI...
Eu m-am jurat ca inafara de cativa ardei si gogosarii de pus in congelator NU FAC nimic pentru iarna... Da' nimic, nici macar muraturi ca am aruncat anul trecut la greu... La noi nimeni nu mananca zacusti, si in rest... Asa e... nu merita efortul. Poate pun zarzavat la congelat... dar ma mai gandesc.

Ei... de curatenie insa nu pot sari... tre' sa ma apuc de scos hainele groase si ma apuca durerea de inima... iar fac saci ...si dau saci...
In fine...

Adriana doar vara il duc pe Alex la Kid's Land. Pentru ca transpira tare de tot, mai ales in zona capului, si cum iese pe scarile alea cum raceste... L-am dus in doar in august dar destul de des ce e drept... dar cam atat - cred ca intarca Balaia acus... cateva zile de caldura mai sunt si cum se raceste un pic cum gata...

Eu spun pas la prichindeliada sau cuconiada sau cum ii spuneti - cel putin daca nu o fixati mai repede. Nu pot, pur si simplu... Mai nou Miki cred ca am sa ajung in curand la cutit din aceleasi motive ca si tine... - ma refer la interventia din aprilie-mai... ma astept... ca vad ca ma simt tot mai rau de un timp... Asa ca nu prea cred ca imi permit sa aman mult timp. Am sa il sun pe dr sa ma programez pt un consult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
... si am pus cateva borcanele cu castraveti la otet (vad ca mi s-a "tulburat" zeama...oare ce am gresit???)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Nu cred ca ai gresit ceva. Doar daca-s castravetii nasoli. Dar oricum n-ai de unde sa stii. Si mie mi s-a intamplat sa se tulbure zeama la gogosari, dar, la un moment dat s-au "lasat" la fund toate particulele alea si a ramas zeama clara. Ma gandesc ca mai poate fi si de la faptul ca fermenteaza toate chestiile alea (boabele de mustar,piper,telina etc.). Oricum, rau nu are ce sa fie.

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Mai nou Miki cred ca am sa ajung in curand la cutit din aceleasi motive ca si tine... - ma refer la interventia din aprilie-mai... ma astept... ca vad ca ma simt tot mai rau de un timp... Asa ca nu prea cred ca imi permit sa aman mult timp. Am sa il sun pe dr sa ma programez pt un consult.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Imi pare rau sa aud asta. Dar sa stii ca nu-i asa grea si traumatizanta operatia. Iar eu ma simt acum f.bine (cel putin din punctul "ala" de vedere). Nu tu bataia de cap "lunara", ca ajunsesem sa-mi programez viata sociala in functie de aspectul asta. Cine-i ginecologul tau?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Pt mamici din Iasi.
sambata o sa imi vad orasul in care m-am nascut (dar nu am crescut :)la iasi).

Am 2 fetite si sunt f interesata sa gasesc magazine pt copii cu haine de calitate daca se poate din import. ma puteti ajuta cu ceva adrese de magazine?

Mergi la inceput

Carmen, imi pare rau ca nu te simti ok. Multa sanatate.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

La multi ani Matei! Amironeanu, sa va traiasca si sa fie sanatos.

O pentru cine doreste. O zi buna sa aveti sa aveti.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput