IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
veve ie prima mea dragoste, fugeam de la munca la internet cafe sa vorbesc cu ea;)) si`acu a drequ nici o sampanie nu da, ghiniii:D urata;))
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG Carmen....asta voiam eu sa zic...azi e ziua lui Veve...dar stii, cred ca multe fete de aici nu stiu cine e Veve. ![]() ![]() ![]() Deci Veve, la multi ani si petrecere frumoasa si musai asteptam poze cu veve mic si croco....ehehhe....ce-a mai trecut timpul. Sunteti bine? Ce mai faceti? Pupici, Gabriela si baietii ![]() ![]() ![]() |
buli spune:
eu zic sa-i trimitem un porumbel zburator cu o sampanie atirnata de picior 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
amironeanu spune:
Multumesc tare mult pentru urarile de ziua lui Matei. Am un baietel mare, frumos si cuminte foc si o domnisoara si mai mare, frumoasa si desteapta foc
. Poze nu am decat de la mare si de la ziua Stefaniei, poate reusesc in week-end sa pun si de la motul lui Matei. Le gasiti la semnatura, la cele mai noi.
De o intalneala cu copii as fi si eu amatoare. Cred ca cel mai bine ar merge intr-un week-end, dupa-amiaza, in Copou, in gradina sau parcul expozitiei. Ei, ce spuneti, cat mai tine vremea frumoasa.
iulia-stefy spune:
Oana, La multi ani!
Si o
tare pentru cine vrea, ca eu pic de oboseala. Am o saptamana de cand nu ma lasa sa dorm noaptea si deja imi e rau de la oboseala. Nu stiu cum sa rezolv problema, ca vesnic la pranz cand doarme ea, eu am ceva de facut prin casa sau bucatarie.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
buna dimineata si un ceiut verde pt. cine doreste
Mephala: multumim
Pastram urarea pt. anul viitor. Atunci mergem la gradi, sper sa se acomodeze repede. Sa gasiti o cresa asa cum doriti pt. baietel. Stiu ca este greu.
iarasi cu intarziere..........
La multi anisori, Matei! sa cresti sanatos si sa ai o copilarie fericita 
La multi ani, Veve! sanatosi si fericiti impreuna cu cei dragi
nici eu nu o cunosc pe Veve dar am "prins" discutiile voastre de la inceput
L Carmen: multa sanatate, poate nu ajungi la interventie.
referitor la zarzavaturi, zacusca, muraturi, etc... Anul ac. voi pune doar cate ceva la congelator, la restul fac pas.
mephala30 spune:
Oana,
.
Amironeanu, ce-au crescut copilasii! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Iulia, musai sa dormi in timpul pranzului, odata cu fata.
edit, am vazut ultimul post, al Darriei: multumim si noi de urari,
.
si o intrebare: m-am inscris acum doua zile la Faberlic.
Ati folosit produse din aceasta gama, cum vi se par?
multumesc de raspunsuri,
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
Darria spune:
Lacramioara: lasa bucataria cand doarme fata, dormi si tu un pic cu ea. Puteti gati impreuna. Stiu ca asta inseamna sa rapesti din timpul alocat fetitei dar e o solutie de compromis pana se revine la normal.
mephala30 spune:
Darria, mi-am editat si eu mesajul...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
cgeea spune:
La multi ani, Oana!!
Si mai dau o cafea
, ca de la prima a trecut deja efectu'
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre