Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
Muuh spune:
Am vesti de la Moni. Se pare ca infectia pe care o avea in corp este cu un Stafilococ care a trecut si la copil si s-ar putea sa fie cauza sau una dintre cauzele tragediei. Nu mi-a spus exact tipul Stafilococului ci doar ca acum in sfarsit incepe sa se simta si ea putin mai bine dupa ce i-au dat antibiotic. Leucocitele i-au scazut si ele in limite aproape normale.
M-a rugat sa va transmit tuturor celor care ati nascut: Puiuti cuminti, papaciosi si plini de noroc!! Voua mamicilor refacere rapida.
Noua celor care ne pregatim de nastere ne doreste: Nastere usoara si bebei sanatosi si plini de noroc.
Nu stiu nici eu si nici ea nu stia in momentul discutiei mai multe deste acest Stafilococ (nu e vorba de mult discutatul Streptococ B), e un alt brontozaur ce traieste pe acolo.
Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
AlexaM
Nausica dar si voi stati la 18-20 de grade? Jos palaria si bravo parintilor tai. Noi stam la 22 iarna iar vara in fine cat mai putine.
Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006)
andy.p spune:
'Neata!
Alexa M sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutzul tau.
Khristin felicitari ptr vestile bune de la ecoAm inteles acum cum e cu mersul la sc,si eu as mai putea merge pana nasc ,dar nu mai am nici un chef
Muuh multumim de vestile legate de Moni ,sa-i transmiti si din partea noastra ca o pupam si suntem alaturi de ea.
La noi azi dimineata erau 7 grade,acum 9,cred ca s-a dus vara
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Am vesti de la Moni. Se pare ca infectia pe care o avea in corp este cu un Stafilococ care a trecut si la copil si s-ar putea sa fie cauza sau una dintre cauzele tragediei. Nu mi-a spus exact tipul Stafilococului ci doar ca acum in sfarsit incepe sa se simta si ea putin mai bine dupa ce i-au dat antibiotic. Leucocitele i-au scazut si ele in limite aproape normale. M-a rugat sa va transmit tuturor celor care ati nascut: Puiuti cuminti, papaciosi si plini de noroc!! Voua mamicilor refacere rapida. Noua celor care ne pregatim de nastere ne doreste: Nastere usoara si bebei sanatosi si plini de noroc. Nu stiu nici eu si nici ea nu stia in momentul discutiei mai multe deste acest Stafilococ (nu e vorba de mult discutatul Streptococ B), e un alt brontozaur ce traieste pe acolo. Miruna 38+ si Alexei (13.07.2006) |
Multumim pentru vesti Sa ii transmiti din partea noastra multa sanatate si o pupam
Valentina 34 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Bitza ne faci o surpriza ? Ne pregatesti poze cu bebe ???
Valentina 34 + David
poze
Nerantula spune:
De maine ramanem odiee de linia-ntai! .. in aceasta seara preluam stafeta de la iulie - august!
Acum mi se pare ca a trecut extraordinar de repede!
36+ AMR 27 zile!!
Peter Pan
andy.p spune:
Chiar fetelor va dati seama ca intram in septembrie???
Si mie mi se pare ca trecut repede,si parca totusi nu mai am rabdare.
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Kristin felicitari pentru vestile de la dr !!!!!!
Valentina 34 + David
poze
mamidestefan spune:
cu 'Neata la burtici si mamici,
LA MULTI ANI SARBATORIRILOR DE IERI
Noi am absentat ieri ...dar am avut o zi tare dificila dupa o noapte agitata. Puiul meu cel mare - Stefan a dormit tare agitat ..iar dimineata a avut citeva reprize de voma..asa ca m-a cam pus pe jar ..situatia..si a trebuit sa il "doftoricesc" toata ziua..mai ales ca la o ora dupa ce a dat tot lapticul afara ..era foarte slabit..si mi-a fost tare teama de enterocolita...
Dar se pare ca pericolul a trecut..dupa multe lingurite de ceai ..un pic de somn..cite putin orez cu legume..a reusit sa isi revina putin cite putin...iar spre seara chiar am iesit cu el afara.
Astazi chiar se simte binisor ..cel putin pina la ora asta.
Dar am avut ceva emotii ...ca miine ar trebui sa mearga la cresa ...si nu as putea sa il trimit acolo bolnavior..
Cit despre mine...contractii peste contractii...probabil si pe fond de emotii..si stres ..dar cred ca si bebelina e din ce in ce mai nerabdatoare...ca am prins si citeva contractii dureroase ...asa ca eu cred ca incep sa numar zilele pina la "momentul adevarului".
LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 5 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
EvaF spune:
Hello!
Chiar ca...azi preluam stafeta de la pepenasi! Ce repede a trecut timpul si ce putin mai este!!!
LA MULTI ANI, ALEXAM! SA ITI TRAIASCA MINUNEA SI TE ASTEPTAM PE LA NOI!
Miruna, multumim de vestile de la Moni. Pai, nu se fac analize pt acel stafilococ in timpl sarcinii?
37+ LUCA
AMR 20 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)