Un singur an pana la scoala...
Raspunsuri - Pagina 4
andy.p spune:
Venim si noi in clubul vostru..Andy e nascut pe 7 aprile 2002..anul trecut l-am inscris la scoala considerand ca e destul de mare ..apoi pe masura ce trecea timpul m-am razgandit si am hotatrat sa-i mai dau un an de joaca.Acum e inscris si va merge la scoala din toamna viitoare si ma gandesc cu emotii la ziua aceea.
happines ff frumos subiectul,emotionant ce au scris toate mamicile...nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul..ma uit la Andy si-mi dau seama ca a crescut ,s-a schimbat si mi-e dor de el micutz,desi am un bb,tot de el mi-e dor.Stiu ca acum as avea mai multa rabdare cu el,n-as mai vrea sa treaca repede timpul si sa-l vad mare.Vine si acum de multe ori la mine si ma strange in brate si-mi spune ca ma iubeste,..dar fuge repede,nu-l mai pot tine cat vreau eu sa-l dragalesc.
Acum e gr.pregatitoare si incet incet ne pregatim de alta etapa a vietii noastre ,scoala.Sper sa ne descurcam bine .
mamicile..am vazut poze de copii minunati.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
happiness spune:
mersi andy.p.Asta era si ideea,sa nu ne mai grabim,sa stam o clipa si sa apreciem varsta de acum a copilului,sa nu ne mai dorim sa creasca mare..Ca oricum se intampla asta,si inca prea repede.Sa ne bucuram de clipele cand le ies dintisorii,cand vor in brate,cand vor leganati...Si sa nu le refuzam acest rasfat,pentru ca aceste clipe nu se mai intorc niciodata.
sorana spune:
Acum am ajuns si eu la faza asta ... a rasfatului. Cumva, vizitand scoli si capatand dinti definitivi am constatat cat a crescut ... Si o alint, o pup, citesc seara de ma dor falcile fara sa protestez ...
Mamicile de boboci din 2009 voi ati hotarat ce scoala / ce invatatoare? Eu in principiu am hotarat dar vreau neaparat sa merg cu Monica sa vada si ea (ca am fost doar eu, cu Monica n-am apucat ....) Daca ii place ramane cum am stabilit , daca nu ... nici nu vreau sa ma gandesc ....
Sorana si Monica (6 ani)
happiness spune:
Sorana,te inteleg foarte bine.Si eu cand sunt obosita si as vrea sa sar peste faza cu cititul de seara imi amintesc apoi ca in curand va citi singurica si rolul meu va fi muuuult mai mic.Si ii citesc ,cantam amandoua,spunem poezii,repetam dansurile....Vorbim foarte mult,cred ac asta e cel mai important,sa simta ca poate avea incredere in mama ei,ca ii sunt prietena.Si zilele trec asa de repede!Deja a primit un ghiozdanel si nu mai vrea sa plece la gradi fara el!Abia asteapta scoala,e foarte constiincioasa,sper sa nu fie dezamagita la anul...
AILUI spune:
Salve,
Mai fetelor, eu cu cititul povestilor am o problema!!! Robert al meu se plictiseste!!!Chiar acum o saptamana , a facut o faza din aceasta si la gradi; in momentul cand am mers sa il iau acasa, discutand ce a facut in ziua respectiva acolo, Robi imi spune:
-Mami, mami ne-a citit Doamna astazi o povesteeeeeeeee !
eu, super incantata, gandindu-ma la tot ce e mai frumos,afisez un zambet larg, la care Roby continuua:
-Aaaaaaaaa, o poveste asa de plictisitoareeeeeeee!!
Si acasa patesc la fel, il incanta doar daca ii citesc, de fapt daca joc teatru pe bune, ma transpun in rolul fiecarui personaj din poveste, faza la care el se prapadeste de ras.....
Sunt singura patita??? ca nu stiu ce sa fac, clar ca cititul este foarte important, dar ce ma fac eu cu "plictisitul" meu ??!
Uf, sper sa-i placa totusi citirea!!!
Acum sa va povestesc ultima perla a lui Robert!
Ieri, cand l-am luat de la gradi, avea in piept doua buline rosii!Il intreb pentru ce le-a luat, iar el SUPER INCANTAT si tot un zanmbet imi spune: Pai , mami, o bulina mi-a dat-o Doamna pt ca am raspuns foarte frumos iar cealalta......am gasit-o pe jos !!
andy.p spune:
Eu de cand o am pe micutza pierd momentul ci cititul seara,pana o pun in patutz ,pana o linistesc..Andy ma tot asteapta si in final adoarme.Cand ajung langa el il pup si ma incearca asa un sentiment de vinovatie ca n-am ajuns mai repede.Lui chiar ii place sa-i citesc si sta cu cartea langa el deschisa la povestea pe care vrea sa i-o citesc.
Legat de scoala ..am fost si i-am aratat unde va merge la scoala si e super incantat..de abia asteapta,acuma sa vedem daca va fi la fel de entuziasmat si dupa ce va vedea despre ce e vorba
Ailui e tare smecher puiul tauAndy obisnuia sa-si puna singur buline rosii pe mana,iar pe cele negre si le freca la robinet pana treceua.Nu stiam de ce sta atat in baie.Dupa ce i-am explicat ca nu e bine ,a renuntat si a zis ca lui oricum nu-i plac bulinele de nici o culoare.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
crig72 spune:
la multi ani mamici de viitori scolari si scolarite!sanatate si numai bine!
si Mariuca va fi anul acesta scolarita.eu inca nu am inscris-o.astept sa inceapa scoala si apoi sa vedem ce recomandari voi avea. eu vreau ca scoala sa nu fie departe de casa si doamnei sa-i placa meseria de dascal. sunt pretentioasa asa-i?
aici sunt poze cu www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca mea
happiness spune:
LA MULTI ANI!Tuturor mamicilor de viitori bobocei,un an 2009 plin de sanatate,fericire si ... succes mult la scoala!!!!!!!!!!!!!!!!!!