Un singur an pana la scoala...
Raspunsuri - Pagina 3
cristina22 spune:
Cristina sunt superbe pozele.Dar mor dupa cea cu Robert pletos si cu breton!!!
Faina idee!
Ma mobilizez si eu sa pun pozici cu printul meu!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
she_wolf spune:
Si noi si noi!
Cristi va avea 6 ani si 9 luni cand va incepe scoala si consider ca este o varsta potrivita.
Happiness, am mai avut si mai am si eu nostalgii dintr-astea, cand avea Cristi 3 ani si jumatate am tras un plans strasnic pentru ca mi s-a parut ca este deja prea mare , dar imi place si cum este acum pentru ca ne conversam mai mult si putem face mai multe impreuna. E drept ca eu il am si pe cel mic si asta-mi mai astampara nostalgiile. Deocamdata.
Cristina_C, e tare dragut Robert.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
Cristina_C spune:
Claudia
Cristi al tau e nascut doar la 2 zile dupa Robert!
De fapt Robert e numele serios, oficial, asa i se spune in lume dar noi, acasa, tot Bobita il strigam - si derivate de aici: Bobitu, Bobitucu, Bobilu, Bobiluc si lui astea-i plac (inca).
Mai tineti minte cand vorbeau despre ei la persoana a 3-a? Inainte sa spuna "eu".
Te asteptam la Copilasii din 2002, din cate tin minte esti deja pe lista copilasilor din luna decembrie.
sinzi_ana spune:
Ce fac copiii vostrii la gradi???
David merge la o gradi in sist montessori, si la anul vom trece sist normal, si am mari emotii cum se va adapta...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
AILUI spune:
...Uf, in sfarsit am reusit sa pun si eu ceva poze !!
Citat: |
Ce fac copiii vostrii la gradi??? |
Pai fac destul de multe, dupa paerea mea....mult prea multe si prea grele pt varsta lor !!
Invata literele, cifrele pana la 100, aduna, scad, fac descompuneri de numere , deseneaza, coloreaza, picteaza...danseaza (asta e optional), au ore de cunoasterea mediului, au tot felul de lectii interactive.....
Sanzi_ana, poti sa ne explici putin sistemul acesta , montessori
asa , in mare, am mai citit eu cate ceva despre el, dar nu am vorbit cu nimeni care sa se fi si "lovit" de el ?? Pupici
Mami ailuI
Poze cu Roby
papagalutzii mei
sinzi_ana spune:
Ailui, e tare dulce Robert!!! Sunteti din C-ta? Si David a locuit acolo primii lui 3 ani!!!! E tare atasat de marea neagra
Ce sa spun despre montessori asa pe scurt?? Este un sist facut pentru fiecare copil in parte, materialele didactice sunt putin diferite in sensul ca se bazeaza foarte mult pe combinatia intre informatie si vizual...cam toate notiunile invatate sunt reprezentate vizual.
Fiecare copil lucreaza individual si independent(nu se lucreaza in grup, desi au cateva activitati in cerc comune), si lucreaza la nivelul lui si avanseaza in functie de aptitudini...
David e foarte fericit si independent la gradi!!
Acum cateva zile a desenat soarele si planetele, iar Marte era lovita de un asteroid... ( a si povestit in cuvinte pe spatele paginii ce se intampla in desenul lui)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
AILUI spune:
Sanzi_ana, mersi mult pt raspuns si pt aprecieri!
Si David este super simpatic ! Credeam ca numai Robert al meu este innebunit dupa schelete, dar am vazut ca si David are unul in camera lui !
Mami ailuI
Poze cu Roby
papagalutzii mei
clauditzadennis spune:
Buna, ne inscriem si noi pe lista voastra daca ne primiti. Dennis e nascut pe 31 iulie 2002 si va merge la scoala in toamna lui 2009...
Doamne, cum mai trece timpul!Si mie mi-e asa de dor de tot ce ai scris tu atat de frumos, happiness, in primul post.
Pentru fetele din Bucuresti, o intrebare: la ce scoala ati inscris minunile si ce criterii ati folosit cand ati ales o scoala sau alta?
Noi inca nu l-am inscris, mai cautam un pic...
Sanatate!