Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fancy, la care Kaufland ai fost,cel din Sagului?

Mergi la inceput

Fancy ,cred ca la cel din Sagului ai fost ,pt ca stai in zona; si eu stau in Sagului(linga Kaufland ).De ce te-a surprins farmacista?Sa stii ca fetele sunt niste dragute ,spun asta pt ca le cunosc ,sunt colegele mele .

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Fancy ,cred ca la cel din Sagului ai fost ,pt ca stai in zona; si eu stau in Sagului(linga Kaufland ).De ce te-a surprins farmacista?Sa stii ca fetele sunt niste dragute ,spun asta pt ca le cunosc ,sunt colegele mele .

Elatim si Victor 13.05.2008

da, la kaufland in sagului; m-a surprins placut....
pai nu ma asteptam sa imi dea asa multe mostre, dar a fost super draguta:); o sa mai merg acolo.
si tu lucrai acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ha ha si eu am un fost coleg farmacist in Sagului la Siregon...
Fancy si eu am primit o multime de comprese din alea de sani Bioclin la Baby expo in 2006...nici nu a fost nevoie sa mai imi cumpar. Am ramas si eu placut surprinsa cand am vazut cat costa.
Mie mi-a placut foarte mult Stelatopia de la Mustela...am impresia ca e cu migdale facuta...asa are mirosul...Daca nu mi-ar fi zis neonatoloaga sa dau si cu Avene ca sa-si faca mai bine efectul as fi luat numai de la Mustela.

Cred ca si noi am depus actele ptr tot...o sa intreba acum de toti banii...De alocatie nu m-am interesat...Aia 40 ron ptr Cri nici nu stiu daca i-am primit din aprilie pana acum ca sotul nu a luat un extras.
Mai sunt si economista de meserie

Mergi la inceput

Fancy ,acolo am lucrat de cind s-a deschis Kauflandul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

ha ha si eu am un fost coleg farmacist in Sagului la Siregon...
Fancy si eu am primit o multime de comprese din alea de sani Bioclin la Baby expo in 2006...nici nu a fost nevoie sa mai imi cumpar. Am ramas si eu placut surprinsa cand am vazut cat costa.
Mie mi-a placut foarte mult Stelatopia de la Mustela...am impresia ca e cu migdale facuta...asa are mirosul...Daca nu mi-ar fi zis neonatoloaga sa dau si cu Avene ca sa-si faca mai bine efectul as fi luat numai de la Mustela.

Cred ca si noi am depus actele ptr tot...o sa intreba acum de toti banii...De alocatie nu m-am interesat...Aia 40 ron ptr Cri nici nu stiu daca i-am primit din aprilie pana acum ca sotul nu a luat un extras.
Mai sunt si economista de meserie

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, eu nu stiu ce sa fac cu cremele... Am luat Mustela-gel dermo nettoyant pt cap si corp + lapte de corp (miros divin:), parca a tei, mi se pare un miros calmant). Mai am aceste mostre Stelatopia, destul de multe si nu stiu daca sa continuu sa o dau cu crema de la Aderma sau sa schimb cu Stelatopia; bubitele sunt in retragere de joi/vineri, Doamne ajuta dar tot mai are, nu au disparut de tot....Sa o intreb pe pediatra?
Inca ceva: cat timp continuam sa dam cu aceste creme?nu putem folosi deloc lapte de corp/ulei de masaj? nu le putem alterna?

Mergi la inceput

ce tari sunteti cu farmaciile din Sagului:):)
ar fi bine sa ne intalnim ca poate suntem vechi prietene si nu stim:):).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salut... Eu azi m-am inscris la asistente medicale generaliste ... De mult tot ziceam ca mi-ar place asa ceva ... dar am tot amanat si am terminat ceva ce simt ca nu ma reprezinta .
De sughitat un bebe sughite dupa ce papa de cele mai multe ori.. Si mama imi tot zicea ca sughite ca ii e frig ...dar am observat ca defapt sughite de cate ori papa si ii vine si un strop inapoi... Si asa cum zice Fancy sughitul si stranutatul la ei e un proces fiziologic normal . Raul a sughitat pana pe la 6 luni cred .... Ma enerva de numa acest lucru ... dar acum a trecut .
Iar laptele praf gratuit e dreptul oricarui sugar... nu doar daca ai pile sau cazuri sociale si asa mai departe

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Stiti ce vreau sa va intreb .. are careva dintre voi masina de spalat cu uscator ...sau uscator separat. Daca aveti imi spuneti si mie daca merita investitia??

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Stiti ce vreau sa va intreb .. are careva dintre voi masina de spalat cu uscator ...sau uscator separat. Daca aveti imi spuneti si mie daca merita investitia??

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Eu am Ariston cu uscator de rufe...in 3 ore iau hainele spalate si uscate, gata de pus la dulap...E cea mai buna investitie in perioada rece. Am luat anul trecut de pe net si ne-a costat 17 mil...E de vis! Merge super!
http://www.price.ro/specificatii_ariston_amd_129_18244.htm

Mergi la inceput