Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fancy nu stiu ce sa-ti spun...daca au trecut bubitele poti sa o dai normal cu ulei sau crema de masaj...eu o dau pe Eli in continuare cu crema din asta ptr ca ea are pielea uscata...daca la iarna observ ca i se hidrateaza pielea o sa o dau si eu cu ulei sau crema de la Sanosan..Pai de ce nu folosesti cremutele alea? Sunt pediatrice nu ai de ce sa-ti faci pb?!

Ank si mie mi-a placut sa lucrez ptr farmacie...as vrea sa-mi gasesc de lucru parca tot in domeniul asta...eu cum sunt ipohondra nici nu ma mir ca vreau sa fiu la o firma din domeniul sanatatii

Ai mei nu prea sughita...daca tusesc mai mult de 8 ori in 24 de ore atunci trebuie sa va impacientati...Ptr tuse e f bun Spongia D6 de la Jurj...mi-a dat si mie pontul Cristina si a functionat!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Fancy nu stiu ce sa-ti spun...daca au trecut bubitele poti sa o dai normal cu ulei sau crema de masaj...eu o dau pe Eli in continuare cu crema din asta ptr ca ea are pielea uscata...daca la iarna observ ca i se hidrateaza pielea o sa o dau si eu cu ulei sau crema de la Sanosan..Pai de ce nu folosesti cremutele alea? Sunt pediatrice nu ai de ce sa-ti faci pb?!

Ank si mie mi-a placut sa lucrez ptr farmacie...as vrea sa-mi gasesc de lucru parca tot in domeniul asta...eu cum sunt ipohondra nici nu ma mir ca vreau sa fiu la o firma din domeniul sanatatii

Ai mei nu prea sughita...daca tusesc mai mult de 8 ori in 24 de ore atunci trebuie sa va impacientati...Ptr tuse e f bun Spongia D6 de la Jurj...mi-a dat si mie pontul Cristina si a functionat!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Nu-mi fac probleme pt crema, ma gandesc daca e bine sa amestec Aderma cu Mustela. Crema de la Aderma e mare, are 400 ml; sa astept sa o termin sau nu e nici o problema daca le combin? In mod logic, n-ar trebui sa fie ca nu cred ca este tratament Aderma....

Mergi la inceput

Miha, la Eli bubitele i-au disparut de tot? ca Iulia inca mai are....trec mai greu?

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Da..I-au disparut...a ramas decat rosie zona...dar abia acum aproape de 4 luni i-au disparut...
Nu cred ca are nimic daca amesteci crema...eu am creme de 200ml si tot mi se par mari...aia de 400ml o termini in 2 luni

Ce face Iulia? S-a intors pe burtica? Cu colicii cum stati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Da..I-au disparut...a ramas decat rosie zona...dar abia acum aproape de 4 luni i-au disparut...
Nu cred ca are nimic daca amesteci crema...eu am creme de 200ml si tot mi se par mari...aia de 400ml o termini in 2 luni

Ce face Iulia? S-a intors pe burtica? Cu colicii cum stati?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Asa tarziu, la 4 luni? Deci mai astept si sa ma rabdare; ma bate gandul sa o duc si la un dermatolog asa pt linistea mea,mai vad; ce stiti de medicii dermatologi de la ambulatoriu Louis Turcanu?
Asta seara o dau si eu cu Stelatopia, nu cred sa-i fac rau.....sper.

Iulia face bine, creste:); http://s536.photobucket.com/albums/ff327/gravidutetm/Fancy/
colicii cred ca au trecut, mai plange uneori dar cred ca de la constipatie, ca face la 3 zile. Pe burtica incearca sa se intoarca, incepe sa se rostogoleasca; cam pe la 2 luni ar trebui,nu?sau mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Felicitari Ank pt ca te-ai inscris la asitente medicale.E o meserie frumoasa dar trebuie sa iti placa si sa ai nervi tarisi un pic de insensibilitate.Eu am fost angajata in spital si am renuntat cind vezi ca iti moare omul la tine in "miini" adica tu ii faci resuscitare pina viine defibrilatorul pt resuscitare si multe altele..
Azi am fost un pic rea trebuia sa fac curat si Bebita vroia numai in brate; ca domnul s-a invatat ciind plinge sa fie luat in brate,eu sunt adepta ca copii se rasfata de micii ca au o personalitate si iti invata slabiciunile;asa ca l-am lasat un pic sa plinga in patut si eu am facut curat,bine ca daca plingea mai mult de 2 min eram linga el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Si in legatura cu laptele praf gratuit la noi asa e.Va spun ca eu am lucrat in domeniu si stiu cum mergea treburile,noi mai faceam compromisuri pt saraci chiar daca copiilul era mare noi tot ii dadeam lapte gratuit,nu te lasa inima ciind iti spunea ca nu are banii de lapte.Nu este dreptul oricarui copil v-am spus cum se da lapte praf si asta ii regulament veniit de la minister.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Felicitari Ank pt ca te-ai inscris la asitente medicale.E o meserie frumoasa dar trebuie sa iti placa si sa ai nervi tarisi un pic de insensibilitate.Eu am fost angajata in spital si am renuntat cind vezi ca iti moare omul la tine in "miini" adica tu ii faci resuscitare pina viine defibrilatorul pt resuscitare si multe altele..
Azi am fost un pic rea trebuia sa fac curat si Bebita vroia numai in brate; ca domnul s-a invatat ciind plinge sa fie luat in brate,eu sunt adepta ca copii se rasfata de micii ca au o personalitate si iti invata slabiciunile;asa ca l-am lasat un pic sa plinga in patut si eu am facut curat,bine ca daca plingea mai mult de 2 min eram linga el.

da, Ank, am uitat sa te felicit:). Bravo, e frumos.....dai idei si altora:)

serbanica, si eu procedez asa cu Iulia uneori, cand vad ca asta vrea mereu si mereu...ce sa faci, trebuie sa si planga ca asta este job-ul lor:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Si in legatura cu laptele praf gratuit la noi asa e.Va spun ca eu am lucrat in domeniu si stiu cum mergea treburile,noi mai faceam compromisuri pt saraci chiar daca copiilul era mare noi tot ii dadeam lapte gratuit,nu te lasa inima ciind iti spunea ca nu are banii de lapte.Nu este dreptul oricarui copil v-am spus cum se da lapte praf si asta ii regulament veniit de la minister.

O fi ordin de la minister...Dar daca eu ma duc maine la pediatra si ii spun ca de 2 saptamani cumpar lapte praf ca nu se satura, e obligata sa ma treaca pe lista,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetele voi aveti cantar acasa???
Eu am primit unul de la nasi inainte sa nasc dar i l-am dat cu 1 sapt inainet de nastere unei colege care a nascut o fetita tare mica si mi-a fost mila de ea ca ea are o situatie financiara mai precara.
Acum nu stiu ce sa fac?Sa cumoar altul?Se merita investitia?Tare as vrea sa il cantaresc pe bb la 2 sapt acuma sa vad cat a pus, sau daca a pus ceva?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput