Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank si cum se ia laptele praf ala gratuit?

Noi inca papam natural, of, parca vad ca ma duc la doctorita si imi zice ca bebelina e prea slabanoaga si sa ii dau si artificial sau stiu eu ce, ca nu ii dau destul laptik si eu stiu ce imi mai baga in cap. Dar daca bebe doarme si nu cere papa eu zic ca ii dau destul. Si doarme si care 4-5 ore pana cere din nou.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

parca vitalact ii spune laptelui gratuit.
Ceai sa stii ca ii dadeam lui raul ...mai ales fiind hranit cu lapte praf... si a fost bine.Nu am facut exces de baby drink ca e indulcit si dupa refuza alt ceai neindulcit.
Si el stranuta cand era mic.dar asta nu a insemnat ca racit
Noi am chemat preotul sa ne citeasca si al nostru nu a vrut sa ia bani...
A dat pana la urma al meu ceva pt biserica..

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ank copilul meu a baut cateva luni vitalact mai degraba a avut dureri de burtica la Nan2

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

dyanira parca ma vad pe mine cand Laurentiu era asa mic . Am stresat doctorita ca stranuta copilul si ea mi-a zis ca daca stranuta mai mult de cinci ori/zi ar trebui sa-mi pun semn de intrebare la fel si la tuse . Poate stranuta si daca are mucut in nasuc de exemplu . La fel cum a zis Ank am primit si noi , dosarele si anumite hartii tipizate le-am primit / depus la primarie exact la doamna care s-a ocupat si de certificat , de la ia am primit nr. de inregistrare + nr.de telefon+ loc + si cam pe cand trebuie mers .Si dupa ceva vreme am primit banutii

_irina_ laptele praf se da 7 cutii/luna pe baza de reteta de la medicul de familie . Dar asta presupune ca medicul vostru de familie sa considere (sau puteti sa va intelegi cu ea pentru ca si asa merge ) ca nu ai lapte suficient si sa depuna la ei hartiile necesare luna de luna ( sa nu crezi ca face cine stie ce treaba in plus medicul de familie ca face parte din treaba ei/lui )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

Fetele despre ce prima vorbiti? Eu sapt asta iau banii de pe platanilor...se mai dau aia 2 mil pe blv. tineretii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,

Miha ,eu am primit 230 ron alocatie de pe platanilor in iulie ,iar sapt aceasta merg tot pe platanilor sa ridic trusoul (in august trebuia ,dar l-am ratat,au zis ca pot sa merg si in septembrie ).Tu ai primit alocatia lunara de 2 mil? Noi am dat numarul de cont ,sa ne intre pe card ,dar inca nimic.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ceau fetelor!
Dya noi am chemat preotul sa ii citeasca lui bebe,ca sa pot sa il scot afara pina la botez.
Fetelor e normal sa sughita atit bebita?Ca parca ma streseaza dupa ce maninca sau asa cind se agita incepe sa sughita?
Acum ne-am facut baieti rai:nu mai dormim decit sporadic acum e treaz de la ora7 si am mai atipit dar nu mai mult de 20 min.Sincer nu stiu ce sa ma fac?
In legatura cu ceaiul de musetel are efect pt kkt?
Laptele praf se da doar la copii care nu au greutate si care a avut greutate mica la nastere(sau daca ai pile la dr).La noi in Resita se primeste Lactovit si sincer nu stiu cit este de bun si se primeste in fc de virsta adica de la 1 l pina la 6 luni se primeste 2,8 kg si dupaia 3,6kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Ceau fetelor,

Miha ,eu am primit 230 ron alocatie de pe platanilor in iulie ,iar sapt aceasta merg tot pe platanilor sa ridic trusoul (in august trebuia ,dar l-am ratat,au zis ca pot sa merg si in septembrie ).Tu ai primit alocatia lunara de 2 mil? Noi am dat numarul de cont ,sa ne intre pe card ,dar inca nimic.

Elatim si Victor 13.05.2008

Ela eu nu i-am luat pe astia 230...nicinu stiam de ei...ca sotul a fost...ma duc maine sa iau banii de trusou si sper sa ii iau si pe astia
Alocatia tot pe card trebuie sa intre...la fel si indemnizatia...o sa ma uit sa vad daca au intrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Ceau fetelor!
Dya noi am chemat preotul sa ii citeasca lui bebe,ca sa pot sa il scot afara pina la botez.
Fetelor e normal sa sughita atit bebita?Ca parca ma streseaza dupa ce maninca sau asa cind se agita incepe sa sughita?
Acum ne-am facut baieti rai:nu mai dormim decit sporadic acum e treaz de la ora7 si am mai atipit dar nu mai mult de 20 min.Sincer nu stiu ce sa ma fac?
In legatura cu ceaiul de musetel are efect pt kkt?
Laptele praf se da doar la copii care nu au greutate si care a avut greutate mica la nastere(sau daca ai pile la dr).La noi in Resita se primeste Lactovit si sincer nu stiu cit este de bun si se primeste in fc de virsta adica de la 1 l pina la 6 luni se primeste 2,8 kg si dupaia 3,6kg.

Si al meu sughite destul de mult dar eu cred ca sughite de frig.Ceaiul de musetel are cat de cat efect la noi nu f mult dar ne ajuta putin ca noi suntem tare constipati.
Azi chemam si noi preotul sa ii citeascaca pana la botez mai e si poate pe sfarsitul saptamanii cand se anunta ca se mai amelioreaza vremea poate iesim si noi putin afara!Se da ceva la preot?
Ce mult dureaza pana se primeste alocatia ca vad ca mamicile care au nascut in mai primesc abia acuma.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetele, mie mi s-a spus (si din maternitate si pediatra)ca stranutul si sughitul sunt fiziologice si ca sa nu imi fac griji; presupun ca intr-o anumita masura, ma prind eu cand e ceva in neregula sper:). Nu va faceti griji ca nu cred ca e grav daca stranuta si sughit...

Despre laptele praf....pe mine m-a intrebat pediatra din start daca vreau chiar daca alaptez la san; in prima luna i-am zis ca nu dar luna asta i-am spus ca vreau si a zis ca nici o problema, sa merg sa anunt in ultima sapt din luna, cand se fac listele; de ce sa-ti trebuiasca pile, e dreptul tau....

despre bani...Miha, sotul meu a depus actele pt:
-alocatie de nou nascut (in jur de 200 ron sau 230... ) de pe platanilor
-trusou 150 ron, de pe platanilor
-alocatie lunara pt bebe 200 ron, pe card

Mai e ceva in plus?
Eu de asta stiam si cred ca pt toate terbuia sa depui niste acte.

AA, ati vazut ca se semneaza o noua petitie pe net pt marirea sumei de 600 ron? caut linkul si il trimit..

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Miha, am fost sa cumpar produse Mustela de la Sensiblu din Kaufland; mi-a dat farmacista o palsuta de mostre cu crema stelatopia:) care stiu ca e destul de scumpa. m-a surprins....

Mergi la inceput