Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

La noi cu frigul nu e o problema.raul e un copil invatat sa stea in haine mai subtirele ...fara caciulita de la 2 sapt... si daca e prea cald in camera i se infunda nasul... Asta e o chestie ce mi se intampla si mie si multe mamici au impresia ca puiul e racit.De multe ori ma trezeam noaptea si aeriseam camera, chiar daca era ger afara, in timp ce dormea si in 5 minute respira super ok

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

ank, si Iulia e invatata ...mai dezbracata:) si fara caciulita. Cum sa o obisnuiesc acum ca plange cand i-o pun pe cap si trage de ea?:).

si raul maraie cand ii pun caciula ...dar insist pana se da batut

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Cat despre kk la cei hraniti la san ...daca vezi ca se chinuie sa faca si are dureri ,eu zic ca tot nu e ok.In prima luna cand l-am hranit pe raul doar la san s-a constipat si el si bineinteles ca l-am ajuutat ca plangea daca nu.Dar am auzit de bebei hraniti la san care nu aveau nici o treaba nici a treia zi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bb meu e mai friguros!Ii place sa ii fie cald ca sa doarma , daca nu ii e cald se trezeste si incepe sa sughita.Apropo bb vostri mai stranuta din cand in cand?
Fancy eu de ieri am inceput sa ii dau ceiut in ideea ca el bea mai mult formula, dr pediatru a zis ca e ok sa bea si ceai de musetel sau baby drink, etc orice ceai de bebei cam in jur de 100ml pe zi.
Voi stiti ce fel de lapte se primeste gratuit?
Crec ca am mai intrebat dar nu am vazut raspunsul: ati primit cumva ceva prima de nastere?
Voi ati chemat preotul acasa sa le citeasca bebeilor?Si daca da cam cat se da preotului?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

A si cat despre zahar ...minunata noastra de pediatra chiar recomanda zaharul in ceai la sugari ...ca vb aia trebuie sa aiba aport caloric ...bine ca am scapat de ea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Bb meu e mai friguros!Ii place sa ii fie cald ca sa doarma , daca nu ii e cald se trezeste si incepe sa sughita.Apropo bb vostri mai stranuta din cand in cand?
Fancy eu de ieri am inceput sa ii dau ceiut in ideea ca el bea mai mult formula, dr pediatru a zis ca e ok sa bea si ceai de musetel sau baby drink, etc orice ceai de bebei cam in jur de 100ml pe zi.
Voi stiti ce fel de lapte se primeste gratuit?
Crec ca am mai intrebat dar nu am vazut raspunsul: ati primit cumva ceva prima de nastere?
Voi ati chemat preotul acasa sa le citeasca bebeilor?Si daca da cam cat se da preotului?

Diana

parca vitalact ii spune laptelui gratuit.
Ceai sa stii ca ii dadeam lui raul ...mai ales fiind hranit cu lapte praf... si a fost bine.Nu am facut exces de baby drink ca e indulcit si dupa refuza alt ceai neindulcit.
Si el stranuta cand era mic.dar asta nu a insemnat ca racit
Noi am chemat preotul sa ne citeasca si al nostru nu a vrut sa ia bani...
A dat pana la urma al meu ceva pt biserica..

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

{rima pt nastere parca 200 ron si 150 ron trusou...altceva nimic.Doar daca primesti de unde lucrezi si asta pt ca asa procedeaza firma.Stiu o fata care lucreaza la BRD si a primit o suma frumusica... Asta nu a fost si cazul meu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

{rima pt nastere parca 200 ron si 150 ron trusou...altceva nimic.Doar daca primesti de unde lucrezi si asta pt ca asa procedeaza firma.Stiu o fata care lucreaza la BRD si a primit o suma frumusica... Asta nu a fost si cazul meu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ank prima de nastere de unde se da?Din acelasi loc cu trusou?Ca la primarie a depus sotul meu numai pentru alocatie.

Diana

Mergi la inceput

uite aici ceva despre acest lapte http://www.formula-as.ro/2006/732/mica-enciclopedie-as-27/lactoferina-7281

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

de undeva de prin sinaia am luat banii... Imi scapa cum ii spune acum de acolo cei 200 ron parca si trusoul l-am luat de pe platanilor..unde se da si laptele praf gratis

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

citind acum despre vitalact chiar imi pare rau ca nu am luat si eu... vad e ok si vb aia cu banii aia lum altceva...Am citit si pareri ale mamicilor care si-au hranit bebebii cu vitalact i vad c au fost super multumite

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput