Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nu va era dr de o gravidutza noua pe-aici?( nu va ganditi la mine, doamne fereste
Sunt foarte fericita k cineva drag mie este ..nu spun cine..ii las ei placerea si bucuria de a va anunta...multe din voi o cunoasteti....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Madalinooooooooooooo...... vrei bataie??????
Ce-mi dai emotii...... ca si asa abia imi mai tin burtaaa.....?

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

.....Hai ca m-am prins!
Doamne ajuta!!!!! O asteptam de mult timp la odisee...

Mooooaaammmaaaaaa...... imi trage bb niste suturi.... sigur de la emotii.....

34+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mocutza, La multi ani

Cu timpul sunt in pioneze dar am intrat sa ii spun arabelei sa nu mai ia ricin, pt ca asta se ia atunci cand vrei sa se stopeze productia lactica. Eu mi-am sunat homeopata (dr. Tatu)la o luna de la nastere ca sa imi dea ceva pt stimularea lactatiei si ea a inteles ca vreau pt ablactiune si mi-a dat ricin si comprese reci. Eu m-am mirat si i-am spus de ce comprese reci ca eu stiu ca pt lapte tb calde si atuci ea mi-a spus: pai nu vrei sa ti se opreasca, de aia am dat ricin... Asa ca...

Mav, cu moralul stau ff bine, nu am apucat sa pun maa pe carte spre rusinea mea dar toata lume aobserva ca am slabit si icap in 2 perechi de pantaloni dinainte sa raman insarcinata.

Cu remergatorul nu merge deloc bine, nu-i place neam, dar tinut de manute merge de rupe prin toata casa.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, eu vreu sa ma plimb. se mai baga cineva?? si unde va convine?

m-am saturat cu piticu' in casa, mai e inca vreme faina.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Fisun, imi pare rau ca te stresezi la capat de drum! analiza de provocare a glicemiei ai facut-o? aia in care iti da se bei glucoza! ca aia zice sigur daca ai sau nu diabet g! cat despre e.coli, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti zic! sanatate multa si sper, totusi, sa fie alarma falsa cu diabetul! stiu ca exista foi printate cu regimul pt gravide cu diabet si dr mea mi-a dat cand am fost suspecta! nu stiu dacao mai am.

Mada, stiu ce zici! si eu ma bucur mult si abia astept sa se anunte!

Ne bagam si noi la intalneala prin vreun parc! dar pe la 16.30-chiar 17.00, ca Filip doarme acum. Numai sa spuneti unde! azi chiar e frumos, un pic soare, si mai cald!

Noi am mai fost deja la o tura, prin Mamaia, pe plaja, la nisip. Ne-a udat si valul! mai mult pe mami, ca m-am repezit sa-l iau in brate pe Filip si apa mi-a venit bine-merci mie in galosi! da era caaaldaa!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Ah, Monica, ce m-as baga si io (mai ales ca aproape am terminat ce aveam de lucrat azi)... Da' dupa ziua de ieri, nu mai am curaj sa plec singura de acasa... Si mai tre' sa-mi recuperez si copilu' de la gradi....

34+

Mergi la inceput

Andicu, pai hai tot in mamaia, pe nisip, daca iti e ok!

eu intr-o ora max ii dau papica, si de atunci oricand.
mav, imi pare rau ca nu poti ajunge! da' ce ti s-a intamplat ieri?

ege, of, cate belele! cand plecati si voi in vacanta... mergi la dr., ca se rezolva, numai ca trebuie sa stai calare pe ele -cu antibiotic, cu regim... . de mag. respectiv nu am auzit.

mai, hai graviduta la interval, sa vedem si noi. sau poate dupa prima eco...

paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor imi cer mii de scuze ca ma bag in subiectul voastru!
mamici sau poate gravidute care au fost sau sunt pacientele dr balasa de la medgidia ma pot ajuta si pe mine cu niste informatii? tot am citit pe net lucruri bune de aceasta maternitate dar nu am vb cu cineva care chiar a fost acolo si stie cum e. eu am obtinut o programare ptr data de 6 octombrie dar as vrea sa stiu cum e dr. care sunt preturile in mare si orice altceva mi-ar fi util. oricum la mine la tulcea nu nasc in nici un caz.
va multumesc si imi cer scuze inca odata, mai ales daca nu stie nici una din voi nimic de acest dr.

sa aveti sarcini usoare iar ptr mamici pupici la pitici

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Andicu, asta micu' mi-a adormit la masa si l-as lasa sa-si faca macar prima ora de somn ok, adica sa ne vedem pe la un 17. daca nu se mai baga nimeni, te sun in vreo jumate de ora si stabilim. daca nu mai puteti, iesiti, si va gasim noi dup-aia.

silvi, Balasa el sau ea?
eu am nascut la medgidia, curat, frumos, personal ok, recomand oricui. daca in schimb bb e cu probleme, doamne-fereste, trimit tot la constanta sau bucuresti.
daca vrei mai mult informatii, putem comunica pe PM.
tot la medgidia au mai nascut fete de pe aici, poate iti mai dau informatii mai 'recente' -ca ce sa spun eu am nascut demult. dar ma rog, poate s-au mai schimbat lucruri.

paralelipipedic

Mergi la inceput