Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

LA multi ani Mocutza.
Fetelor am si eu o mare nelamurire,voi ati facut ROR-ul la copii?Am citit ca poate provoca autism.Nu stiu ce sa fac,nu am vb inca cu dr.de familie, o voi face cand facem vaccinul de 1 an.Mentionez ca noi am facut vaccinurile de stat.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

da l-am facut..dar si eu cat am stat si m-am gandit si am tot analizat situatia, mai ales k la baietei cica incidenta e mai mare...
dar am vb cu d-na dumbrava si am decis k e mai bine sa-l fac desi dansa ar fi optat pt varianta rujeolei nu pt toate 3...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madaluta noi am fost vara in Viena, insa Bratislava, Praga... nu am fost. Ti-a placut Bratislava?

Inteleg ca tu nu ai apelat la agentii?

Mamacita a gasit prin ei? As prefera si eu prin recomandari... dar mai e putin si vine decembrie si nu am auzit inca de nimeni... si as vrea sa stau o luna si eu cu ea acasa.

Am inteles ca vaccinul de 6 luni nu se mai importa. Stii ceva? Oare gasim la Bulgari?

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

bavi,mersi mult.te inteleg perfect,las ca la anul o sa mergem impreuna,ca doar o sa avem copii de aceasi varsta.
ca veni vb de ROR ,ege a racit luna de luna dupa ce i l-am facut.
din cauza asta am tot amanat sa ii fac vaccinul de 2,5 ani.nu stiu ce sa fac,ca sunt obligatorii la gradinita.eu aveam un copilas in grupa care in urma vaccinului de la 4 luni,a ramas cu probl la piciorus.deci,fiecare face ce vrea
mamacita,trusa de epidurala se gaseste si in farmacii?
noi suntem pe ultima suta cu pregatirile,facem si curatenie +bagaje.
va pup,azi am progr la dr,sa vedem ce face bb

ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna dimineata!

Mocutza, la multi ani cu un pic de intarziere!

Felicitari fetitelor cu cercelusi!Acum sunteti domnisoare.

Jojo, ai vointa ca sa scapi de atatea kilograme.

Victor merge la cresa de luni.Daca ieri credeam ca am scapat usor, azi-noapte a plans din ora in ora si la cresa a urlat de dimineata.Sper sa fie bine intr-un final.

Cred ca pierd laptele incetul cu incetul.Iau ricin, beau ceai pentru lactatie, mananc ceapa si sper sa nu se duca.Sper sa-l mai pot tine pana la cinci luni pe laptele meu si apoi sa incep diversificarea si sa nu mai fie nevoie sa introduc laptele praf.Am o cutie acasa de rezerva in caz de nevoie.

Ege, eu am nascut prematur pe Victor la 34 de saptamani dupa o plimbare la Bucuresti cu masina.Sper sa te intorci cu bine.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Jojo, si noi am facut tot ROR.Sa treceti cu bine peste orice vaccin.

Ina, noi am fost anul trecut in noimbrie in Frankfurt la cumnatii nostri si in fiecare zi luam cate un orasel la vizitat.Mie mi-a placut mult zona.E si Valea Rinului aproape, cu vaporase si castele, ai ce vizita si poti sa faci si shopping de placere.Legat de vaccin, s-ar parea ca trebuie sa apara, daca nu iti va fi destul de greu sa gasesti.Poti eventual sa Infarix+Engerix daca nu gasesti Infanrix Hexa.Eu am gasit Infanrix simplu la Bucuresti.

Alina, cred ca am uitat sa te felicit pentru grasunel.Ati montat caruciorul?

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,doamne fereste,sa patiti ce am patit noi,din cauza vaccinurilor!insa pt a evita lucrul acesta,dar totusi sa faceti vaccinul respectiv,puteti opta pt varianta vaccinului homeopat!
toate cele bune va doresc!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

'Neata de la noi!La multi ani tututror mamicilor si puiutilor sarbatoriti luna aceasta! Sa fiti sanatosi si norocosi, dragilor! Noi intram mai rarut fiindca a mea Aless e f maraita din cauza dintisorilor. Dam dintr-una in alta.
Monica, ai avut dreptate, e un incisiv lateral. Multumesc mult pt parere!
Fetelor, ce ziceti, ne intalnim si noi?

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Umflatel, ma gandesc cu groaza ca din cauza unui vaccin, se poate ajunge la complicatii de acest gen. Este vorba de ROR-ul care se face la un an? Scuza-ma daca e o intrebare nelalocul ei.

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor ,sunt tare suparat.ieri am primit rezultatul analizelor de sange si se pare ca am diabet gestational.am 250 in urocultura si 109 in sange.in plus sunt anemica ,tr sa iau fir si plus o infectie in urina cu e coli.azi mi-am dus urocultura la alt laborator,acum imi recoltez urina in 24 de ore,sa vedem ce o fi.problema la e coli este ca nu am ce antibiotic sa iau,fiind rezistent la toate antibioticele permise in sarcina.
ieri am fost si la ginecolog si mi-a facut control,colul e inchis iar bb are 3 kg,pare sa fie totul ok.mi-a zis dr sa iau nospa si scobutil cand plec la drum.azi merg si la un diabetolog,sa vedem ce regim tr sa urmez.
asta e fetelor,in loc sa imi fac bagajele,acum stau si umblu prin labratoare de analiza.sper sa fie bb ok.
vroiam sa va intreb,daca stiti cumva unde e magazinul cocodrillo?
va pup si va doresc multa sanatate

ege 35 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mocutza! Sanatate si toate cele bune!

Fisun, imi pare rau ca nu esti ok....
Si mie mi-au zis mamicile de la odisee ca daca bb e asa grasunel, sa nu cumva sa am diabet gestational... Dar daca la cele mai recente analize, aveam glicemia la limita inferioara, ar trebui sa fiu ok, nu?
Dr de fam., la care am mers cu rezultatele analizelor, nu mi-a zis sa fie vreo problema in sensul asta. Numai ca inca n-am ajuns la dr OBG....
N-am inteles ce ti-a iesit in sange si ce in urina?
Anemica sunt si eu, insa nu pot lua supliment de fier, pt ca ma constipa ingrozitor... si la problemele mele cu hemoroizii....
Asa ca... nu-i placut, da' beau suc de sfecla rosie, mananc patrunjel, etc... Cu siguranta nu-i suficient, da' nu am de ales...

Arabela, da, am montat caruciorul imediat ce l-am primit. Insa n-am facut poze... si apoi, l-am demontat ca nu era sa-l tin asa, degeaba, sa se prafuiasca....
M-au trecut fiori citind ca ai nascut la 34s.... Ieri am avut si eu o zi mai grea... am avut niste emotii.... bine ca nu s-a intamplat nimic....

Mamacita, ramane sa te sun dupa ce merg la dna dr, sambata. Si eu as vrea sa stiu ca totul este stabilit...
Nu ti-am zis, te-a placut si sotul meu, a zis ca esti o "doamna pe cinste" si are incredere ca o sa fiu pe maini bune.

Angi, ai apucat sa citesti ceva din ce ti-am dat? Te-ai apucat de vreo dieta? Sunt tare curioasa cum mai stai cu moralul...
Ce-ati facut cu premergatorul?

Umflatel, vaccinul homeopat este "recunoscut" la intrarea in colectivitate? Ca fara adeverinta aceea cu vaccinari, nu-ti poti inscrie copilul la cresa/gradi/scoala.... Intr-un fel... statul ne cam obliga....

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput