Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of..vremea asta urata imi da o indispozitie cumplita... n-am chef de nimic si sunt asa, cu fundu-n-sus cum s-ar spune...
Si pe de-asupra mai am si de invatat ..Am de terminat masterul... 3 ex intr-o saptamana........

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

AM de felicitat o multime... Mamacita si Mocuta pentru tinerele purtatoare de cercei, Jojo ptr kilogramele pierdute (oare Mokika cit a mai dat jos), Madauta ptr vointa (pe linga 2 copii mici, mai si inveti?).
Tinna ptr cei doi copilasi superbi. Si parintii aratau bine, dar erau putin eclipsati..
Doc multumiri ptr explicatii.

Acum despre noi... acum am descarcat niste poze, le incarc... si el gasiti la semnatura.

Am primit morcovetul bine, lapticul cu cereale bine, am gustat prune (ca nu stiu daca va spusesem dar am tot supt prune, morcovetz). Acum mi-am pregatit storcatorul ptr mere... de miine dam si suculetz de mere. Am speranta ca nu-l va refuza, daca nu a refuzat morcovul.
Eu i-am introdus legumele intre mesele de lapte (decalindu0le cu cite o ora ). Asta ptr ca refuza laptele din ce in ce mai tare. Pina acum prefera orice altceva, mai putin lapticul.
Am baiata mare deja.

Va mai amintesc de bone... daca auziti pe cineva, ceva... de incredere. Mada tu ai gasit? Nu stiu cum te descurci tu cu invatatul cu ei, ca eu am o caaaaarrrteeee mare pe care tot ma chinui sa o deschid. Am de dat si eu niste exam si nu am urnesc deloc. Sper cind voi incepe serv sa am mai mult spor.

Legat de vacanta... Voi aveti dreptate, dar e greu sa nu auzi comentariile celor din jur, desi nu le ascult... avind oarece indoieli imediat ma ating. Dar mi s-a intors o prietena dintr-o vacanta de o saptamina cu bunicii si copil de 1.3 ani... terminata, obositi toti. Si cu asta m-am convins... plecam singuri. Plecam sa ne relaxam... iar Gabi va sta cu ambele bunici si cu bona actuala.
Asa ca m-am pus pe cautat. F putine oferte ptr noiembrie. Chiar nimeni nu pleaca in vacanta in noiembrie? Circuite, oferte de cazare, sejururi... aproape deloc.
Asa ca trebuie sa concep eu ceva... dar sint tare ... nehotarita.

Va pupam.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

neata...
haideti la cafelut.. ce faceti voi de nu mai scrieti pe-aici? cand era vremea buna intelegeam k stati mai mult pe-afara, dar acum? eu cu cine beau cafelutza????

Mocutza: la multi ani si tot ce iti doresti!

Ina ..multumim pt felicitari, dar nu prea le merit...Chestia cu examenele e mai mult de nevoie decat de voie...N-am dat examenele la timp, caci m-am apucat de facut copii si am ramas cu masteratul neterminat. daca nu le dau acum si mai ales daca nu le iau, voi pierde tot masterul..Si pt 3 examene, mi-ar parea rau...Asa k trebuie sa pun burta pe carte ....maine il am pe primul si n-am citit decat vreo 40 de pag din 200...
ma bucur mult k in sfarsit v-ati hotarat sa va luati o vacanta in adevaratul sens al cuvantului..adica doar voi doi....
O sa vezi ce bine va veti simti la inapoiere...

Felicitam si noi cercelatele de Anabela si Alesia, dar si pe jojo pentru vointa

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Mada, beau eu cu tine cafeluta! ca si eu tot pe la ora asta am reusit s-o fac! Filip s-a trezit la 7.30 si acum, de la 11.00 doarme, asa ca respir si eu un pic. Si spor la invatat! sa te vad Masteranda repede!

Mocutza, La multi ani! Sa fii sanatoasa si mamica fericita!

Ina, ma bucur ca te-ai hotarat pt vacanta in doi! cand avea Filip 3,5 luni, am plecat s-o botezam pe fetita prietenei mele, in Germania. Am stat vreo 5 zile, si cu toate ca mi-a fost tare greu sa plec, mi-a facut si tare bine! Felicitari pt diversificare! Vazut poze frumoase: Gabitu a crescuuut! si e dulce foc si zambaret!
Mav, ma bucur ca ai un bebe grasunel! mai ai putin si scapi de chin!
Fisun, daca nu mai apucam sa ne vedem, vacanta frumoasa si sa nasti un bebe sanatos ...acasa!

Felicitari printeselor proaspat "cercelate"! Ce mi-ar place sa-mi dea si mie DD ocazia sa ma ocup de asa ceva!

Bai, tare urata mai e vremea asta! ieri am zis ca innebunesc cu Filip, toata ziua! de 2 ori am iesit, dar n-am avut curaj sa ne indepartam de casa, dupa 20-30 min incepea sa picure si repede inapoi! nu mai zic ca bietul copil se saturase si de jucarii si de jucat cu mine, de tot! asta pe la 7 seara! noroc ca a venit tat'su, a mai trecut timpul..ca-mi venea mie sa ma urc pe pereti!
Voi ce faceti cand trebuie sa stati in casa? cu ce se joaca juniorii? sau cum? ca Filip nu prea se joaca singur, mai mult de 5-10 min!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

buna fetelor!
Fisun curaj poate nu nasti la turci! ce as mai veni si eu cu voi dar eu cred ca nasc mult mai devreme . am DNP 8 oct, si mi e frica atita drum. distractie placuta!!!
Nu stiu care intreba de CIUFU eu am facut doar echo de sarcina si am fost foarte multumita de dinsa.
INAdaca vrei sa mergi la Venetia iti pot da citeva sfaturi utile.ai multe de vazut in zona. daca cunosti putina italiana te descurci usor.poti pleca si pe cont propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bavi, multumesc, eu intrebam de eco la dna dr Ciufu. Vreau sa-mi fac un eco mamar, dar am decis sa astept pana in octombrie.

Ina, apropos de concediu in noiembrie. Din cate am citit si eu, mai sunt chartere doar pe Tunisia si Egipt. Altfel, depinde ce vrei, vizitare Europa sau plaja, mare, soare; apoi ceri sa-ti faca un pachet de servicii si incearca cu avionul cu o cursa regulata.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua la apel.

Acum a iesit juniorul putin afara... am timp deci.

La multi ani!!! Mocutza Multi ani traiasca!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii.

Andicu, Mada< BAvi multumim pentru consiliere.
Mada spor la invatat. Si dupa ce termini cu bine, sa dai sporul si altora... care mai au nevoie. Si eu am aminat... noi sa fim sanatoase ca terminam noi.

Suna bine si Venetia, dar nu prea m-as incumeta pe cont propriu. Voi ati fost?Cam cum e vremea la jumatatea lui noiembrie?
Sint chartere ptr Tunisia, Grecia si Egipt, pina acum asa am gasit si eu. Si iau in calcul un sejur Tunisia desi nu am nici o recomandare (la vre-un prieten).
Mai sint ptr Austria, Germania sau Franta ptr ski. Dar nu am vrea ptr ca am viuzitat deja aceste tari si nu sintem pasionati de ski - nu am merge numai ptr asta.
De aceea va intrebasem si eu de agentii serioase, ptr ca ne gindeam la un "circuit" si voiam sa cerem mai multe oferte.

va vine sa credeti ca am inca greutatea de la nastere? Nu am mai dat jos nici un kg. Cum as putea deci sa merg pe o plaja? Tot zona montana imi trebuie... sa ma ascund dupa haine groase, sa fac miscare.
Va pup si va tin la curent.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Edit: am uitat sa multumim ptr complimente. Si Filip e un copil frumos foc, speram sa va facem concurenta.

Si vis-=a-vis de petrecutul timpului in casa... mai sint si centre de joaca ptr copii al interior. Ex. la Delfinariu. Sint convinsa ca se simt bine acolo, nu? Ati fost?
Noi sintem inca micutzi dar speram ca pe masura ce vom creste sa ne descurcam mai bine cu timpul singurei. Sa se joace cu jucarii.

Mada ai gasit bona? UNde si cum cauti? O agentie de recrutare stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna dragelor.....eu abia acum imi beau cafeaua....
Multumesc de felicitari.....azi am implinit 27 de ani....si ma simt cu adevarat implinita.....bine mai lipseste un job bine platit insa o data cu andreea cred ca vine norocul ....Azi o sa stau aproape toata ziua singura cu micuta pt ca tati e cu actele...isi face vizita medicala, prelungiri de acte....ca de la 1 octombrie s-a dat liber sa plece peste mari si tari ..si nici nu mai vreau sa ma gandesc....pt ca ma ajutat si ma ajuta enorm....numai el schimba pampersi, face toaleta andreei, ii da suplimntul de lapte..si multe altele ...cum spune el " imi construiesc relatia afectiva cu copilul".Dupa ce pleaca tati noi ne vom muta la bunica la Tulcea pt ca aici nu are cine sa ma ajute, si nu cred ca ma descurc referitor la piata, platit facturi, carat copil + sacose pana la etajul 4...nu voi mai intra zilnic sa va citesc insa voi fi prezenta macar la 2 zile...

Madaluta bafta la examene....si sper sami transmiti si mie putin chef ca in februarie am disertatia dar nu am facut nimic la lucrare...si mai am o formare in derulare ..cu cursuri acum in septembrie, octomrie si noiembrie si acolo am teme de facut....insa nu ma urnesc deloc...

Vai am scris o gramada .....se vede ca azi sunt nevorbita...

mocutza

Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA multi ani Mocutza.
Fetelor am si eu o mare nelamurire,voi ati facut ROR-ul la copii?Am citit ca poate provoca autism.Nu stiu ce sa fac,nu am vb inca cu dr.de familie, o voi face cand facem vaccinul de 1 an.Mentionez ca noi am facut vaccinurile de stat.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Ina: noi am fsot in noiembrie anul trecut in Viena...era deja zapada. A fost dragut, dar foarte obositor caci am vrut sa vizitam multe in timp putin. O zi am fugit la Bratislava, desi as fi vrut sa vad mai mult Praga, pt k am auzit k e fenomenala....
Rezervarea am facut-o cu cateva zile inainte pt k ne-am hotarat f tarziu.De fapt eu m-am hotarat greu caci eram si insarcinata , nici nu mai zburasem cu avionul si trebuia sa plec si singura pt k Cip era undeva in cehia, la un curs si ma invitase sa ne sarbatorim cei 7 ani de casnicie( 11 nov) in Viena sau Praga.
despre bona..ce sa spun..deocamdata cautam prin recomandari....nu am gasit inca dar mai asteptam. deocmadata ma descurc, dar cel mai greu imi este k trebuie sa stam 7- 8 ore numai in casa pt k nu pot iesi cu amandoi, apropo de ce zicea si andicu. mergem la locuri de jaca , dar dupa ce vine tati... In rest, inventez jocuri... ne uitam la desene animate.."citim", desenam,construim... avem grija de bb, facem mancare...facem curatenie...facem si nebunii pt k il las si singur sa vad ce-i mai trece prin cap....si tot asa.
mamacita mi-a recomndat Agentia "Ingerul meu",sediu Bd.Mamaia Capitol,comision 370 ron,550 ron urgenta;tu spui ce astepti,ore,salariu,varsta,pregatire etc.,iti prezinta 3 candidate,iti ofera analize,caracterizare psihologica...
pe net am mai gasit si babysittingct.... ( sper sa nu fie considerate reclame)
Mocutza: aha..esti tulceanca de-a mea...

Mergi la inceput