Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 16
ina78 spune:
Buna dimineata!!!
Iar noi... am de data asta o intrebare "tehnica". Nu despre vacanta... la sub respectiv revin mai tirziu.
Cind ati bagat morcovul sau alte alimente noi.... ati dat o lingurita in prima zi, doua a doua... sau masa completa?
Incepem diversificarea... asistati de d-na dr. Si morcovul a fost la gustarea de acum de la 11. Doar ca mi s-a spus sa-i dau treptat... popo - poco. Doar ca Gabi (pun poze cum imi fac timp, camera
e de decor n-am filmat
) se intindea dupa lingurita si miriia sa-i mai dam. Asa ca a mincat in jur de 40 gr sau mai bine. (data fiind densitatea morcovului / apa )
In fine... se poate sa-i faca rau?
Voi ati dat alternativ, o zi una / o zi alta? Introducem si marul si as merge o zi cu o zi.
Astea trebuia sa i le adresez d-nei dr dar... 
VA multumim ptr raspunsuri.
VA pupam.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
docdecap spune:
Ina, e dupa inima lui gabitu
la legume fierte mi-a zis sa incep mai cu una-doua, sa vedem care-i place. dar nu e o problema. prima oara a papat cateva lingurite, a doua oara nu-l mai opream. i-am dat cat a vrut el. era deja in combinatie cu patrunjel. de a treia oara deja papa cate 150 grame cel putin. acum suntem pe la 200-250 ml (masurati pe vasul de la blender)
la fructe a fost si mai brusc, prima oara o piersicuta, dupa care una jumate, apoi doua si acuma am ajuns la 2 mere si o banana (300 ml) si da din picioare ca ar mai vrea. uneori trebuie sa-i abat atentia, sa nu faca scandal.
chestia cu linguritele cate una-doua-patru e de proba, sa vezi ca ii place gustul. adevarul e ca bb o vreme a cam facut in loc de kkutz... morcov. desi manca mult, nu digera prea bine. dar cu timpul, se obisnuieste si aparatul digestiv si ia mai multe.
nu i-am dat alternativ. medicul (medicii -am fost si la pediatra noastra, si la Dumbrava) a zis ca asa e mai bine: un aliment/tip o data, dupa cateva zile /o saptamana se mai adauga alt aliment, la alta masa. intai legumele la pranz cateva zile la rand, cu lapte in completare, apoi fructele la masa de pe la 10-11.
spor si sa vedem si noi, sa vedem!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ege spune:
fetelor ,nu stiu cum sa numesc,curaj sau inconstienta?pan la urma imi zic asa sa ma incurajez,e si ce se poate intampla?important e sa se nasca bb sanatos.daca se naste acolo,vom prelungi sederea in TR.
mav,doamne ce dspn apropiat avem.si eu cred ca nasc pana pe 20 oct.
mamacita,se cunoaste ca ai inceput munca.
va pupacesc si va doresc un wee linistit!
ege
31 sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Yannia spune:
Salutare! Fetelor, e normal sa iasa caninii la un bb de 5 luni??? 
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
docdecap spune:
Yannia, cred ca sunt incisivii laterali. la varsta asta ies pe oriunde le vine. cand s-o inghesui problema, trec la locurile lor.
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Mav ma bucur pt tine ,in sfarsit o veste buna ca saracuta de tine multe mai induri.
Inanici o data nu-mi pasa ce zice lumea,gura lumii nu o astupa nimeni.Tu faci cum crezi ca e mai bine pt voi.
Fetelor eu sunt tare mandra de mine,dupa doua luni de chin raportez 12kg minus,de acum dau jos mai greu dar nu ma las.Greseala mea e ca scap la cate o bucata de ciocolata.
Vai nu-mi place vremea asta deloc,ce ne facem cu copii? unde ii ducem??????????
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
mamacita spune:
ege,ai dreptate,se cunoaste rau ca m-am intors la serviciu + pus cercei fetita(sub anestezie generala,of course,ca doar nu era tocmai fata mea sa chitaie la durere
) -cand pot,pun poze,e dulce foc- + mers la Buc.in we,acum apuc sa citesc ceva.
Maine incepe Alexut gradi,alte emotii...
Apropos de epidurala,nu se gasesc la ora actuala truse in spital,ori cumperi,ori cumpara anestezistul(dar trebuie discutat).
Eu numai in sept.mai stau pe obstetrica,apoi rotez(asa se face la noi,2 luni gineco patologica,o luna obstetrica),deci revin la obstetrica in decembrie.Pana atunci,doar la cerere expresa![]()
AndreB,cand pot,iti trimit si tie ce mi-ai cerut.Daca ai urgenta,vezi ca apucasem sa i le trimit Madalutei.
Cu premergatorul ai absoluta dreptate.
Ina,ia-te dupa propria judecata,asa te vei simti cel mai bine;solutie perfecta nu exista.Cu diversificarea ti-a zis docdecap cum merge.![]()
Mav,bravos!
As vrea sa mai raspund.dar sunt cheauna,Alexut a fost superexcitat de calatoria fulger la Bucuresti,s-a distrat la maxim si a dormit doar 4 ore
,iar acum il agita gradinita.Anabeluta e si ea cam varza cu programelul.
Asa ca va doresc o saptamana excelenta!
am si eu o intrebare:cat de multumite ati fost de Ribomunyl,cele care ati testat?Merita o cura atat de extensiva sau e apa de ploaie?
docdecap spune:
buna seara!
asa e, mav, a venit toamna! dar a fost o toamna frumoasa azi (asa am vazut eu de pe geamul din mall) desi dimineata 10 grade... brrrr...
sa va povestesc ce am mai vazut eu in shoppingul de azi (pe langa multe mamici cu carucioare prin magazine, sa ma simt si eu mai bine): sutiene de alaptat, si inca frumoase tare, marimi pana la G, adica mari si pentru mine in zilele mele de productie maxima. au la debenhams, si sunt chiar secsi, au si cu model.. pe la un 80 ron bucata, dar fata de cate 50 euro cat au costat ale mele... 
Mamacita, felicitari pentru cercelusi! deci, poze.
in shoppingul meu am ajuns si pe la mothercare. repet, eu cred ca astia ne cred prosti (poate suntem?) pe site-ul lor sunt la jumatate de pret, dar pentru romani nu, ca noi avem salarii mari si ne permitem! bullshit.
Mirela, in curand voi merge pe linkul de pe blogul tau sa fac niste comenzi, ca m-am saturat de jaful de la noi.
pupici
paralelipipedic
Mirela79 spune:
Monica, eu am comandat si am fost foarte multumita de produse si preturi. Chiar si cu comisionul fetei de acolo si tot iesi mai ieftin. Hainutele chiar sunt foarte frumoase si de calitate. Mi-a mai placut si ca se potrivesc foarte bine marimile.
mocutza spune:
Buna dragelor
Incep prina o felicita pe JOJO pt kg pierdute....mare ambitie ...eu niciodata nu am fost in stare sa dau jos nici macar 5...
F interesante informatiile oferite de voi privind diversificarea.....si mai interesanta experienta lui DOCDECAP.
Mamacita felicitari pt cercei....ca avem si noi de 3 zile...o sa postam si poze ...i-am facut la bijuteria indicata de fete....si a fost cumintica a plans doar 1 minut...in rest nimic....
Ne-au venit si rezultatele noastre la coprocultura care sunt negative bineinteles.....si avand in vedere ca numai noi am stat cu copilul din pacate spitalul ramane singura sursa de infectare....cum....nu stiu dar sunt curioasa..insa probabil nu voi afla...
Acum asteptam sa treaca timpul sa ii repetam Andreei coprocultura.
Cert este ca nu mai are crampe atat de puternice si acum dormim noaptea cate 4 ore....si nu mai sta treaza 3 ore pe noapte plangand de dureri de burtica.
Cam atatea noutati avem.....asteptam cu nerabdare botezul .....pe 27 septembrie....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008