Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Multumesc mult pentru incurajari.VEN nici eu nu prea sunt de acord cu dresajul si mie nu mi-a iesit la nici un copil.Si in cazul nostru Albert se trezeste de 2 ori pe noapte dar de foame ca rade doua biberoane de 180.Nu pot sa il tin nemancat si nici nu il pot lasa sa planga.Am incercat si eu sa il las sa planga dar apoi mi-a luat cam 40 minute sa il linistesc.De fapt ce ii pot cere unui copil cand si eu ma mai trezesc noaptea si mai rod cate ceva.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

MIRI acum regret si eu ca nu i-am cautat Vanessei un loc intr-o cresa cand era mai micuta si sunt convinsa ca i-ar fi fost mult mai usor.Voi incerca sa nu repet greseala cu Albert.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

NATALIA ti-am admirat printesele.Sunt doua fetite superbe si cred ca sunteti foarte mandri de ele.Se vede ca exista complicitate intre ele si ca se iubesc.Imi plac foarte mult rochitele lor.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

neata. am apucat sa citesc si eu ultima pag din acest capitol. referitor la "dresaj" sunt de acord cu ceea ce spune Ven, ca este important ca bebe sa se simta bine, sa avem grija sa nu planga prea mult pentru a se simti ocrotit, DAR... Miri are dreptate, este f.important si psihicul nostru de parinti, daca pe mine ma trezeste Daria de 2-3 ori pe noapte si nu am dormit in nicio noapte mai mult de 4 ore legate in 7 luni, va spun sincer ca nu ma simt prea bine si sunt deseori nervoasa si imi cam ies din fire cand sunt cu ea. stiu ca nu este bine, dar pur si simplu nu ma pot controla si mai ridic si tonul la ea, mai ales atunci cand se maraie din rasfat si urla(doar urla) pt a o lua in brate.
ce sa va mai spun ca de cateva nopti se trezeste pe la 3 -4 (si nu de foame) mananca max.40-50 ml si pe urma nu mai vrea sa doarma. si plange si se maraie si dupa 1 ora, 1 ora jumate adoarme in brate la tati. chiar nu stiu ce sa-i mai fac.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mary trezirile aste mie imi "miros" a dinti
Avem si noi de o saptamana si cred ca in maxim 7 zile vom avea dinti si sus . Trece. La noi se scoala, urla, bea o gura de apa sau un pic de lapte, ii pun calgel si se culca la loc.

Cu privire la "dresaj" eu mi-am exprimat parerea si in trecut , pentru mine nu functioneaza . Primul copil a fost el insusi un mare independent, si un solitar ( si acum e genul care se joaca foarte mult singur, ii place sa stea la el in camera, deci si bebelus a fost extrem de cumintel, il puneai in pat cu o tona de jucarii sau pe jos si nu aveai treaba 1 ora ) Andrei in mod cert este mult mai needy , are nevoie de companie dar in acelasi timp macar la somnul de seara suntem extrem de fericiti ca se culca singur fara scandal. La cel de zi se mai lasa cu urlete dar m-am invatat minte sa il pun in pat doar cand clar nu mai poate de oboseala .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Inca o chestie si inchei acest subiect .
Miri are si ea dreptate in ceea ce spune

Eu insa am fost sa spun un pic mai "smechera" decat baietii mei
La noi nu a existat varianta ne plimbam in brate ca sa avem confort si sa ne linistim. Plimbatul in brate este doar deplasarea din punctul x in punctul y . Intotdeauna confortul, alintul l-am executat stand cu ei intinsa in pat, sau pe canapea . Nu au stiut ca exista si plimbarea doar ca sa ne linistim . Niciodata.
Leganatul : nu ne-am leganat in brate, nu ne-am leganat pe perna . Niciodata. Nu cunosc aceasta varianta. Amandoi au avut dispozitive speciale de leganat. Au vrut bataiala au stat in leagan si au facut-o acolo pana nu au mai dorit. Dar nu la mine si nu cu mine. Singuri.Asa incat nu au cunoscut ca se poate si altceva si nu au dorit-o.
Dormitul cu noi in pat : nu a existat . Cu noi in pat se joaca, ne pupam, ne alintam, facem gimnastica , citim orice dar nu dormim impreuna. Recunosc ca nici eu nici man nu santem in stare sa dormim cu ei. Ne depaseste aceasta problema . Singurele exceptii au fost la Bogdan dupa un an cand era bolnav si trebuia sa dorm cu el ca ii luam temperatura din ora in ora, dar atunci dormea doar el ca eu aveam treaba ...il pazeam. Altfel amandoi au dormit in patuturile lor din prima zi si pana in prezent. Cand a avut Andrei febra am incercat sa dorm cu el dar nu a vrut cu nici un chip sa adoarma pana nu l-am pus la el in pat.
In concedii avem pat pliant pentru el, a avut si Bogdan la fel iar acum mare ii luam pat separat.

Singurul meu regret actual este ca nu dispun de un dormitor pentru Andrei. Asa ar fi pentru noi toti ideal. Dar din pacate inca nu se poate.

Deci eu nu am facut un "dresaj" propriu zis. Deoarece nu le-am dat niciun indiciu ca se poate in alt fel am eliminat multe din cauzele plansului nocturn sau diurn din start.
Acum si daca se scoala noaptea, ne pupam, ne mangaiem un pic pe spate, bem o gura de ceva , dam cu gel in gurita si este pus inapoi in pat. Si se culca , nu mai plange.

Cam asa am facut noi. Nu stiu daca este bine sau nu dar la noi a mers. La ambii.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

neata la amiaz! sa incep cu sarbatoritii:

Raducu (Andreea29), Rania si Sara (Alhassanvicky), sa fiti sanatosi si voiosi!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Inca o chestie si inchei acest subiect .
Miri are si ea dreptate in ceea ce spune

Eu insa am fost sa spun un pic mai "smechera" decat baietii mei
La noi nu a existat varianta ne plimbam in brate ca sa avem confort si sa ne linistim. Plimbatul in brate este doar deplasarea din punctul x in punctul y . Intotdeauna confortul, alintul l-am executat stand cu ei intinsa in pat, sau pe canapea . Nu au stiut ca exista si plimbarea doar ca sa ne linistim . Niciodata.
Leganatul : nu ne-am leganat in brate, nu ne-am leganat pe perna . Niciodata. Nu cunosc aceasta varianta. Amandoi au avut dispozitive speciale de leganat. Au vrut bataiala au stat in leagan si au facut-o acolo pana nu au mai dorit. Dar nu la mine si nu cu mine. Singuri.Asa incat nu au cunoscut ca se poate si altceva si nu au dorit-o.
Dormitul cu noi in pat : nu a existat . Cu noi in pat se joaca, ne pupam, ne alintam, facem gimnastica , citim orice dar nu dormim impreuna. Recunosc ca nici eu nici man nu santem in stare sa dormim cu ei. Ne depaseste aceasta problema . Singurele exceptii au fost la Bogdan dupa un an cand era bolnav si trebuia sa dorm cu el ca ii luam temperatura din ora in ora, dar atunci dormea doar el ca eu aveam treaba ...il pazeam. Altfel amandoi au dormit in patuturile lor din prima zi si pana in prezent. Cand a avut Andrei febra am incercat sa dorm cu el dar nu a vrut cu nici un chip sa adoarma pana nu l-am pus la el in pat.
In concedii avem pat pliant pentru el, a avut si Bogdan la fel iar acum mare ii luam pat separat.

Singurul meu regret actual este ca nu dispun de un dormitor pentru Andrei. Asa ar fi pentru noi toti ideal. Dar din pacate inca nu se poate.

Deci eu nu am facut un "dresaj" propriu zis. Deoarece nu le-am dat niciun indiciu ca se poate in alt fel am eliminat multe din cauzele plansului nocturn sau diurn din start.
Acum si daca se scoala noaptea, ne pupam, ne mangaiem un pic pe spate, bem o gura de ceva , dam cu gel in gurita si este pus inapoi in pat. Si se culca , nu mai plange.

Cam asa am facut noi. Nu stiu daca este bine sau nu dar la noi a mers. La ambii.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Lala Idem si la mine, nu leganat, nu culcat in pat cu mine.In patutul lui doarme din prima zi, si daca as fi avut o camera pt el, ar f dormit acolo.Asa doarme la noi in dormitor, dar in patutul lui.El nici nu vrea sa doarma daca ma pun langa el.Cum plec, cum a adormit instanatneu.
Singurul "dresaj" pe care l-am facut, (hai sa nu zic dresaj sa nu sune ciudat, educare, invatare), a fost cand era mic mic, sa doarma seara fara scandal, a durat vreo 3 zile in care tot plangea cand il puneam la somn, da il lasam in pace sa planga, azi a plans 10 min, maine 7 apoi 5 si intr-o seara ne-am trezit ca nu mai plange.Si de atunci nu mai am probleme cu culcatul seara.Ziua la fel am facut, da asta a durat un pic mai mult, vreo saptamana.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Vreau sa urez si eu La Multi Ani !!! tuturor celor care poarta numele Sf Ierarh Alexandru sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi lor
si tuturor bebeilor care sunt sarbatoriti azi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Miri si Natalia am vazut pozele cu copilasi vostri, nu are rost sa repet ce au zis fetele.Stiti si voi ca aveti niste copii deosebiti.

Eu am niste musafiri din Suceava (de fapt sunt cazati la mama) asa ca nush cand o sa mai intru.Acu fac niste prajitura Tavalita, tot de pe aici am luat-o de la voi.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Ramona eu nici macar nu i-am lasat sa planga , i-am obosit pana au ajuns ei la concluzia ca mai bine in pat la nani
Adica , ii puneam in pat si incepeau urlete , ok , ii luam , aprindeam lumina , bagat in seama, pupat, mangaiat, jucat ...incepeau miorlaieli de somn ...ok, stins lumina , pus caruselul, bebe in pat . Iar urlete, ok repetam figura . Dupa cam 3 reprize cedau nervos si se culcau
Deci ritualul de somn l-am facut de fapt utilizand epuizarea si nevoia lor de somn, nu am cautat metode sa ii adorm , eu doar le-am aratat ca acolo e locul de somn, restul casei si noi suntem unelte de joaca nu de odihna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput