America (121)
Raspunsuri - Pagina 9
musetto spune:
Kay, despre borcanele ti-am scris si intr-un pm. Eu folosesc Earth's best, ca si LucasMom. Soniei ii plac mai ales cele cu turkey sau chicken, dar si cele cu spanac. Sucuri de fructe nu ii dau fetei mele, deci nu stiu ce sa recomand, desi am vazut ca au si cei de la Earth's best borcanele cu sucuri (de mere am luat si eu o singura data si i-au placut). Insa prefer sa ii dau direct fructe si mai papa si iaurt cu fructe, yobaby se cheama, in caz ca vrei sa cumperi si asa ceva.
Transformator ar tb sa poti gasi la orice magazin de electrice/electronice sau bineinteles la supermarket.
Eu folosesc ca diapers doar Pampers baby dry sau Pampers cruisers, mi s-au parut cele mai bune si confortabile. Sonia mea e cu 2 luni cred mai mica decat a ta si ii cumpar nr 5 deci tu ai putea prefera nr 6.
Ca wipes folosesc Pampers sensitive, fara miros. Sunt foarte moi si nu irita pielea.
Drum bun, sanatate si mult succes!
Criss, eu am masina de paine si sunt extraordinar de multumita de ea, fac paine o data la doua zile. Este foarte usor de folosit si mirosul/gustul painii sunt dementiale . Pe a mea am luat-o de la Target, dar nu mai stiu marca si nu sunt acum acasa sa verific.
Ce s-a intamplat cu Panteruta? Cine a suparat-o? :(
BiancaM spune:
Buna fetelor!!
Am o rugaminte mare la voi, mai ales cele care locuiti prin NY.( Sta careva in Manhattan?)
Trebuie sa-i caut un medic Amaliei, si pana acum ce am intrebat erau cam departe de noi(noi stam pe langa 116th st). Stiti careva vreun pediatru prin zona, sau aveti cunoscuti care au pediatri in zona de nord? Multumesc anticipat!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
sinzi_ana spune:
Ramona, nu mi s-a facut dor...caci am!!! hihi...sunt mai mult cu ea, ii fac baita Marei, o plimb, ii mai dau si biberoane ......singura diferenta este ca dorm noaptea si nu am taiat cordonu (din nefericire pt mine, tati nu a lesinat si s-a descurcat singur)
Am si eu o intrebare...daca se tot vb de bebei si accesori...
Ce crema pt iritati la fundulet e cea mai eficienta pt un bebe de 3 sapt?? Acum folosim mustela, dar iritatia persista...
Si crema de masaj??? Acum folosim Earth's Best (organic)...sa folosesc ulei???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
BiancaM spune:
Daca e iritatie de scutec( pisulica, caca acide) eu zic dupa experienta mea ca Desitin e cel mai bun. In cazuri usoare o dadeam seara si dimineata ea ca si noua . Daca a fost mai urata treaba(facuse rana mititica de la un caca pe care nu l-am simtit in scutec dupa miros sau pipait), atunci cam in 2-3 zile era vindecata.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
adriana spune:
Sanzi, pentru fundulet e buna crema vitama A si D (chiar asa se numeste) si Desitin cu Zinc (asta e mai forte, pentru rush urat).
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adriana spune:
Bianca, eu nu stiu sa-ti spun, stau in Queens
Ramona, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
LucasMom spune:
Si eu tot Desitin folosesc pt Lucas si orice rash dispeare miraculos. La inceput am avut Mustela si sincer nu m-a incantat deloc, mai ales gelul pt spalat imi parea ca miroase a sapun cheia. La cat de scumpe sunt prod de la mustela as fi crezut ca-s mai bune.
Ramona J spune:
Multumim pentru urari!
Anuta mea a cam avut probleme cind era bebe si cind era mai grav foloseam Bepanthen, din Romania. Cu Alexandru n-am prea avut probleme, la el functiona foarte bine A+D, aia galbena. La Anuta a fost ca apa de ploaie, n-a avut nici un efect.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
O vazurati pe Palin? Ce parere aveti?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Ramona, cu intirziere, La multi ani pentru flacau!!! Sa creasca mare, sanatos si iubit de toata lumea.
Andreea, si noi aveam aceeasi problema cu scoala, pentru ca Eva este nascuta la sfirsitul lui iunie. Ea deja merge la preschool din martie. Problema nou aparuta este ca ea a intrat direct la clasa de young 3s, iar acum, in noul an, pe aproape toti colegii ei i-au mutat la old 3s sau la vpk - 4 ani deja impliniti - iar ea si alti 3 colegi au ramas tot la young 3s, pentru ca erau cei mai mici la virsta (ea fiind chiar cea mai "tinara" din vechea clasa). Plus ca acum au noi urlatori si miorlaitori in clasa (2,5 - 3 ani), de la care invata cu sirguinta cum sa faca in toate felurile.
Daca nu ar fi trebuit sa ne mutam inapoi in PA la inceputul lui octombrie, le-as fi cerut sa o mute in clasa de old 3s, pentru ca mental si "scolar" e la nivelul lor. Dar asa, daca tot ne mutam, o las in clasa ei, apoi o sa caut ceva la nivelul ei in PA.
Cred ca cel mai bine este sa faci dupa cum simti, pentru ca tu il cunosti mai mult decit oricine altcineva. Daca este pregatit, da-l la scoala dupa segmentul de virsta, daca nu, intereseaza-te sa vezi daca se poate sa il mai tii 1 an.
Pentru intrebarile despre cosmetice pentru bebelusi, am mai postat acum citeva zile niste link-uri:
http://www.cosmeticsdatabase.com/special/parentsguide/
Oana - kay cind cumperi mincarica la borcanele, citeste pe spate cite servings (de obicei 1 Serving pentru borcanele) si cit Sodium are fiecare serving. Deja au aparut o gramada de borcanele cu mincare organica pentru bebelusi. Suculet, cauta in zona cu mincare organica sucuri organice, sint si nectaruri, si i le dai 50% suc + 50% apa (cele din sticlutele de plastic pentru bebelusi au de multe ori f mult zahar).
Pentru crema de corp, noi folosim cu succes Aveeno Baby; pentru diaper rash la fundulet am folosit Aquaphor Baby Healing Ointment; pentru wipes, cred ca cele mai bune acum sint Seventh Generation, chiar daca sint putin mai scumpe, se merita cu cei mititei; sampon si gel de spalat California Baby.
Cit stai in Boston?
Oana si Eva (29 iunie 2005)