America (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

O vazurati pe Palin? Ce parere aveti?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, am vazut-o. Mie mi-a placut, chiar daca am citit f multe comentarii negative pe CNN.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Multumesc mult pt raspunsurile prompte !

In Boston merg, stau pana pe 12 cel putin.

convertor imi trebuie pt sterilizator, pt ca inca ii sterilizez Soniei... in rest nu-mi iau nimic. am incercat sa iau din Germania, dar nu am gasit. aici nici vorba... o sa incerc la Amsterdam, ca stam 7 ore in aeroport. Poate acolo au.

va multumesc inca o data.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragelor hammer pants sint.... salvari! Am tipar pt. asa ceva. Am vazut pe cineva purtind asa ceva prin casa (in Turcia). Sint tare, tare comozi. Seamana intr-adevar cu pantalonii anilor '80 (am vaut gramezi) insa astia au turul mai jos, de-asta zic ca seamana cu salvarii. For God sake in turcia la piata toate femeile precupete de la tara poarta asa ceva. Pe bune.

Pt. cine intreba de doctor in Manhatan: mergi pe web site-ul asigurarii tale medicale si selecteaza de acolo in functie de distanta dorita fata de adresa ta. Selecteaza citeva numere si apoi suna la ei imediat. nu toti primesc pacienti noi.

Cit despre Palin: tipa e dragutza la fata, dar nu ma intereseaza sa aflu ce spune pt. ca m-am saturat de Bush si de politica lui cu care nu sint si n-am fost de accord. In nici o privinta, de la razboi pina la taxe, healthcare si offshore drilling.

De fapt nu l-am votat niciodata pe Bush iar acum normal ca il votez pe Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu sint "torn". Obama nu-mi place deloc, McCain si Palin sint OK, dar am diferente serioase de opinie.
Pina la urma nu gindeam nici ca Reagan, dar mi-a placut ca si presedinte. Eu nu fac paralela Bush - McCain.
M-a impresionat Palin. Monabella, acum si democratii sint pentru offshore drilling. Eu am o problema cu "clean coal", dar acolo iarasi si Obama e pentru (desi acum nu mai mentioneaza chestia asta).
Cred ca stau acasa!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Kay, mai bine iti iei un sterilizator de aici si nu il mai aduci pe cel de acasa (doar dc al tau e ceva special). Convertorul cred ca te-ar costa mai mult decat un sterilizator.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie nu mi-a placut deloc Palin. Isi foloseste copilul cu Down syndrome ca sa obtina electorat (who the heck needs advocates, copiii cu Down Dyndrome au nevoie de asigurari medicale nu de dansuri sterile in Washington), si-n rest a stat numa cu dintii in varicele lui Obama. Cicociolina la italieni era cel putin funny. Iar McCain e penibil cum aminteste de fiecare data cind clipeste de ranile lui din Vietnam, cind sint sute de mii de veterani fara asigurare si zeci de mii homeleshi ca n-au avut noroc ca fie tata amiral. Un dobitoc care nu vede decit razboi in fata ochilor fara de care viata lui e un spanac.
And don't get me start on Obama,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

miere, e unul normal, de la chicco. nimic special... dar l-am luat special pt Boston si acum sa iau altul... plus ca n-am nici cea mai vaga idee unde se gaseste asa ceva...am impresia ca ma apuc sa caut acul in carul cu fan...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, deci tii sau nu cu Obama?:)
Eu nu tin cu nimeni, n-am drept de vot, n-am vazut-o pe Palin, asa ca nu imi bat capul cu politica. Seara ma uit doar la desene animate, a inceput fi-miu sa fie ceva mai "activ" ca pana acum, se uita de la 8-8.45pm si atunci ar fi perioada cand as putea sa ma uit si eu. Avem trei TVuri, dar nu vreau sa il ostracizez in camera lui, il las sa se uite in family room:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bai, dildo ala de la reclama pentru Supereva ma calca pe nervi rau de tot....am inteles-o p-aia cu reclamele la google dar asta chiar se intrece cu gluma...nu ca as fi tare delicata da' nici nu-i safe for work...(sa nu mai spun de prost gust)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai andrada de ce sa n-aiba veteranii asigurare, aici sunt spitale va peste tot la care fara discutie au dreptul, acu ca au decis ei ca-s mai artisti asa si traiesc pe strazi e alta problema...drept, personalul lor nu e super calificat (sorry, ramona) dar clinicile/spitalele exista.
in lta ordine de iedi eu sunt clar democrata dar nu-mi place obama. uf, prima mea sansa sa votez si n-am cu cine. oricum n-as avea nik de spus ca statul e republican, da' totusi...

philip&andreea

Mergi la inceput