America (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

miere, e unul normal, de la chicco. nimic special... dar l-am luat special pt Boston si acum sa iau altul... plus ca n-am nici cea mai vaga idee unde se gaseste asa ceva...am impresia ca ma apuc sa caut acul in carul cu fan...

Uita-te pe el ce putere are (banuiesc ca destul de mare, pt ca incalzeste rapid) si cauta cu google "voltage converter X watts" si o sa vezi cam cat costa. Probabil mult mai mult decat un sterilizator, plus ca cele de putere mare sunt bulky si nu le gasesti decat in magazine ceva mai specializate. Eu folosesc sterilizator de plastic in microunde si un model din asta gasesti la babies r us intre $15 si $30. poate poti sa-l returnezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

personalul lor nu e super calificat (sorry, ramona) dar clinicile/spitalele exista.
in lta ordine de iedi eu sunt clar democrata dar nu-mi place obama. uf, prima mea sansa sa votez si n-am cu cine. oricum n-as avea nik de spus ca statul e republican, da' totusi...

philip&andreea

Mai, al meu este...
Eu ca si tine. Nemultumita oarecum de ambele tabere.
Andrada, pai ce putea sa faca Palin? Daca lasa copilul acasa ar fi spus toata lumea ca-l ascunde, ca se rusineaza etc.
Eu sint cam opusul lui Palin, dar mi se pare admirabila. Bine c-a stat in varicele lui Obama, asa trebuia sa faca si Hillary.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Anamaria, ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sterilizatoare se gasesc la Target sau Walmart, la sectiunea de copii (magazinele astea sunt cam peste tot).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ocebine,hai ca am ras in hohote....de ce ai scris,...credeam ca doar eu am o problema,......dar n-am zis nimic,....ca sa nu se supere lumea .Eu nu am drept de vot inca,ce usurare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie nu mi-a placut Palin, she sounded bitchy cu toate atacurile asupra lui Obama in loc sa sune tough. Era un articol in usatoday parca unde zicea ca a folosit in speech numele MC si candidatul nostru de vreo 21 de ori si numele Obama si oponentul nostru de 56 de ori.
Si faptul ca s-a luat de Michelle Obama she opened a can of worms cu aia ca acum nu mai poate sa spuna ca tine la privacy, o sa se ia presa si democratii de toti scheletii din dulapul ei sarcina lu' fiesa, DUI a lu sotasu de acu 20 de ani, Bridge to nowhere daca e adevarat ca a spus ths but no thx to the congress, ancheta asupra concedierii comisionarului ala, deficitul 20mil cat a fost mayor in Wasilla (populatie 5000), antiabortion, proguns...are destule.
Si McBush (chiar si suna ca Bush, l-ati ascultat vreodata fara sa ii vedeti fata, zici ca e Bush) asta pare weak. Adica are nevoie de VP sa vina sa reinforce imaginea candidatului la presedentie? Arata ca e mai importanta ea ca el.
Si inteleg ca asta a fost acceptance speech unde nu se spune mare lucru, importante sunt dezbaterile. Sunt curioasa daca tot asa cu mainile in sold o sa fie si la debate cu Biden, ca am vazut aseara la speech pe la jumate cand a inceput sa zica de realizarile in Alaska si de anumite chestiuni generale she sounded phony fara sa creada in ce spune.

Si de Obama mi-e si mai frica, alte discursuri fara substanta si la ala. Zicea pe la inceput ca pana acum administratia Bush a spus tot ce vor americanii sa auda. Si el face exact la fel.

Either way, we're screwed.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mda...si io-s pe "fence" la alegerile astea...Nici de-o parte nici de alta n-ai ce alege...s-a ajuns la "the lesser of two evils" in loc sa aleg pe cel mai bun...aia e

Palin nu m-a impresionat mai deloc...retorica multa, substanta putina...www.samefacts.com/archives/campaign_2008_/2008/09/palin_v_reality.php" target="_blank">http://www.samefacts.com/archives/campaign_2008_/2008/09/palin_v_reality.php

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

pai andrada de ce sa n-aiba veteranii asigurare, aici sunt spitale va peste tot la care fara discutie au dreptul, acu ca au decis ei ca-s mai artisti asa si traiesc pe strazi e alta problema...drept, personalul lor nu e super calificat (sorry, ramona) dar clinicile/spitalele exista.
in lta ordine de iedi eu sunt clar democrata dar nu-mi place obama. uf, prima mea sansa sa votez si n-am cu cine. oricum n-as avea nik de spus ca statul e republican, da' totusi...

philip&andreea

Sigur ca au dreptul, mai ales daca platesc.
http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=84888
http://www.nchv.org/background.cfm

Sint aproximatic 2 milioane de veterani fara asigurare medicala, majoritatea dau faliment si isi pierd casele in primii 5 ani, in final din ei, fara ajutorul familiei 200,000 ajung pe strazi,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Andrada, pai ce putea sa faca Palin? Daca lasa copilul acasa ar fi spus toata lumea ca-l ascunde, ca se rusineaza etc.
Eu sint cam opusul lui Palin, dar mi se pare admirabila. Bine c-a stat in varicele lui Obama, asa trebuia sa faca si Hillary.

Nu sa-l lase acasa doar sa nu-i foloseasca numele si boala ca o sa "advocate". Stii citi "advocate" d-astia maninca piine de 20 de ani la casa alba?? Copii astia n-au nevoie de baluri de binefacere, cum ziceam terapie si medicamente gratuite will sufice.

Cit despre sarcasmul coanei, ce sa zic, am si io, dar nu tine loc de idei, creier, chef de munca, cinste...etc.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Anamaria, asa e cu "lesser of two evils". Dupa ce au fost zeci de candidati in primaries uite unde am ajuns...
Andrada, mie mi-a placut. Asta fac VP candidates, sint attack dogs la alegeri. McCain nu putea sa spuna ce au spus altii aseara.
Nu putea nici ea sa "play dead" dupa ce au atacat-o pentru lipsa de experienta. Mie mi-a placut cind a zis de diferenta dintre community organizer si primar.
Recunosc ca pe mine ma distreaza cum se ataca unii si altii. Astept rundele urmatoare, acum democratii incearca sa-si revina si cauta metode de atac. Au ramas openings destule.
Andrada ai dreptate cu asigurarile, eu si de aia am vrut-o pe Hillary. Nu stiu ce ar fi reusit sa faca, dar imi suna mai bine planul ei.

Mergi la inceput