America (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Care ar fi "ideal ticket" pentru voi? Eu as zice Hillary si Bill VP. Nu ca-mi plac 100%, dar sint the best din toata adunatura.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Care va pricepeti la vaccinuri? Cred ca trebuie sa-i fac lui Ana unul de pneumococ si Hepatita A. O fi OK sa le ia deodata? Sau cit sa las intre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinzi, cu weleda (whole foods sau drugstore.com) ati incercat?
Ramona, eu i-am facut hep A inainte de a pleca (suntem in Ro de 3 saptamini). dar nu combinat cu altceva. La multi ani, fiului tau!

eu am pierdut firul politicii americii, acum ma minunez cum pe la televiziuni romanesti "oameni de afaceri" se ratoiesc la jurnalisti ca de ce sa fie intrebati ei de unde au banii ... e doar treaba lor... "ce tara mai e si asta"?! "atita tupeu domne'" etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, daca la healthcare nu, la war-nu, la pro-life nu, la economie si off-shore drilling nu, la guns nu, atunci la ce republicani mei?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, nu-s cu republicanii. Eu zic doar ca McCain a facut o alegere interesanta. Ea e overachiever, se potriveste bine la republicani, e din "small-town America", e femeie.
El avea nevoie de cineva "conservative" ca sa-l creada "Republican base", in acelasi timp e si femeie, cred ca se potriveste bine la cei din "battleground states", chiar sint curioasa cind ii da drumul prin OH, PA...
Eu n-am aceleasi views, dar o admir ca a facut multe in cei 44 de ani. Acum sa vad cum e povestea cu nea trooperul, cu "bridge to nowhere" si ce o mai fi sa iasa la iveala.
Cred ca McCain a ales mai bine decit Obama. Pe mine m-a jignit ca nu i-a dat deloc atentie lui Hillary, pentru ca in felul asta a aratat degetul (stii tu care) celor 18 milioane de simpatizanti ai ei. Daca unii inchid ochii si il voteaza e treaba lor.

Liris, zici ca asa-i treaba prin Romania? Pai cind vine si pe aici democratia aia?
Sint incurcata cu vaccinurile astea, spuneti-mi va rog daca le poate face deodata sau cit timp lasam intre ele. Eu le-am aminat la maxim si acum nu se mai poate. Ana e pacient de cosmar, incerc sa merg cu ea cit mai rar la dr.

Mergi la inceput

Andrada, nu-s cu republicanii. Eu zic doar ca McCain a facut o alegere interesanta. Ea e overachiever, se potriveste bine la republicani, e din "small-town America", e femeie.
El avea nevoie de cineva "conservative" ca sa-l creada "Republican base", in acelasi timp e si femeie, cred ca se potriveste bine la cei din "battleground states", chiar sint curioasa cind ii da drumul prin OH, PA...
Eu n-am aceleasi views, dar o admir ca a facut multe in cei 44 de ani. Acum sa vad cum e povestea cu nea trooperul, cu "bridge to nowhere" si ce o mai fi sa iasa la iveala.
Cred ca McCain a ales mai bine decit Obama. Pe mine m-a jignit ca nu i-a dat deloc atentie lui Hillary, pentru ca in felul asta a aratat degetul (stii tu care) celor 18 milioane de simpatizanti ai ei. Daca unii inchid ochii si il voteaza e treaba lor.

Liris, zici ca asa-i treaba prin Romania? Pai cind vine si pe aici democratia aia?
Sint incurcata cu vaccinurile astea, spuneti-mi va rog daca le poate face deodata sau cit timp lasam intre ele. Eu le-am aminat la maxim si acum nu se mai poate. Ana e pacient de cosmar, incerc sa merg cu ea cit mai rar la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, alegerea a fost simpla: problemele ei. Imi pare rau sa spun asta dar asta e adevarul.
Toti conservatorii de pe langa mine s-au topit cand au vazut ca tipa are copil cu Down si ca fiica-sa e insarcinata si pastreaza copilul. O adevarata pro-life. Toti conservatorii voteaza acum cu republicanii din cauza asta; inainte nu-l placeau pe McCain.
Au o propaganda excelenta. Acum daca democratii o s-o critice, o sa arate ca niste monstrii.
Imi e greata de la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ma bucur ca a deschis in fine cineva subiectul. Eu sunt tare pasionata, chiar daca nu votez.
Atat de pasionata ca aseara nu am vrut sa deschid televizorul deloc la speech-ul lui Palin, ca sa nu se laude rep. ca au audienta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

banui ca mai toate ziarele deja informeaza si sapa cate ceva despre duamna Palin. Azi dimineata m-am impiedicat de articolul asta:

http://www.cbsnews.com/stories/2008/09/04/politics/animal/main4414049.shtml
O fi ea populara in Alaska si o fi buna conducatuare la un stat cu mai putini locuitori decat un oras mai rasarit in America insa mie nu-mi place stilul in care infierezi contra candidatul, mizezi pe efectul de moment pe care-l creeaza asupra audientei si nu mai conteaza apoi daca ai spus adevarul sau nu. Am vazut moda asta la politica romaneasca destul.
In plus, MC daca ar fi ales, ar fi cel mai in varsta candidat din istoria Americii, asa ca duamna P e doar la un heartbeat de a deveni presedinta Americii... Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna asta.

Exact ce spuse Anamaria, tre' sa alegi raul cel mai putin rau. Destul de trist pt America zilelor noastre.

Ramona, ce spui tu cu ideal ticket suna cam "two for one". Cred ca familia Clinton si-a consumat momentul; chiar n-or mai fii oameni cu charisma si cu inteligenta, demni de a conduce tara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

De fapt, Palin alegand sa pastreze copilul cu SD a www.ontheissues.org/2008/Sarah_Palin_Abortion.htm" target="_blank">beneficiat de tot ceea ce este ea impotriva. "She nevered considered ending the pregnancy.". Asta inseamna choice. I guess ca nu vom sti niciodata care ar fi fost parerea ei daca nu ar fi avut acest choice. E cam comunista tipa.

Si faza cu ursii polari? A facut petitie sau a sued the government sa scoata ursii polari de pe lista de endagered species? A oripilat toti environmentalistii.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput