America (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LucasMom, unde naiba-s oamenii aia cu carisma si inteligenta? Ca eu nu-i vad! Mie-mi place Hillary, da-i astept si pe ceilalti inteligenti.

Hilde, pai asta nu-i pasiune buna. Tre' sa vezi si ce zice dusmanul.

Eu daca n-am favoriti, ii urmaresc pe toti. Criticile lui Palin erau la obiect, despre experienta lui Obama (a scris doua memorii, dar n-a facut mare treaba in Senat). Democratii o acuza ca nu sta acasa sa vada de cei cinci copii, bla-bla. Abia asta ma ingretoseaza. Dupa ce ca femeile abia ajung in joburi bune pe aici, mai vad alte femei care o critica pentru "choices". Eu am ales sa stau acasa, dar daca ea vrea sa-si vada de ale ei - foarte bine. S-o atace despre bridge si alte cele, nu ca-i fata gravida, sau ca bebelusul nu-i al ei si alte timpenii care s-au tot spus zilele astea.
Eu-s ca James Caville, I love this game! Fara lovituri sub centura, dar "fighting" in limite civilizate. Sa va spun ca-mi place boxul?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Mai, dar de vaccinuri nu stiti sa-mi spuneti? C-am deschis "a can of worms" cu Palin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Criticile lui Palin erau la obiect, despre experienta lui Obama (a scris doua memorii, dar n-a facut mare treaba in Senat).

Tocmai ca nu prea erau. Daca citesti si alte articole/comentarii in urma discursului ei ai sa afli cate inexactitati a debitat, inclusiv relativ la treaba facuta de Obama in Senat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

De fapt initial venisem sa va intreb ce parere v-a facut Cindy McCain's outfit. mie mi-a parut cam funky pt o aspiranta la statutul de Prima Doamna.
Mi-a placut un comentariu care spunea ca "this outfit made her look like some kind of banana dominatrix"... o sa fie fun daca iese MC presedinte....

Mergi la inceput

De obicei e foarte colorata Cindy McCain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cindy McCain e o momaie, s-a cam dus vremea primelor doamne si nevestelor care stau alaturea si tac cu stofa. Dupa existenta a unei Eleanor Roosevelt, Hillary Clinton si care au mai fost...chiar si dupa ce vezi pe una ca Sarah Palin, Cindy McC e inodora, insipida si incolora. Nici n-am observat prea bine cu ce-a fost imbracata..parca ceva verde cu funda in fata si spatele rochiei parca ii statea labartat?

Oare au aflat the McCains in final cate case au? Ca parca isi pusesera staffu sa se documenteze ca ei habar n-aveau.

Cel mai mult din speechul de aseara mi-a placut faza cu fetita cea mai mica a lu' Palin care il tinea pe bb de 4 luni in brate si ii facea freza...cu scuipat, si-a lins palma si ii aranja micutului motzul de pe frunte.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Criticile lui Palin erau la obiect, despre experienta lui Obama (a scris doua memorii, dar n-a facut mare treaba in Senat).

Tocmai ca nu prea erau. Daca citesti si alte articole/comentarii in urma discursului ei ai sa afli cate inexactitati a debitat, inclusiv relativ la treaba facuta de Obama in Senat.

Asta-mi aminteste de comentariul lui Giuliani, cind a zis ca Obama "just couldn't decide between yes and no, so he voted present". Ca presedinte nu-i enough sa fii "present". Tacky, dar "effective" critica asta.
O parte din astea le vom vedea pe buttons, semne pe masini, in reclame pro-McCain etc. Astept runda a doua, cu raspunsul democratilor.
Obama are comentarii subtirele de genul "Republicans would have you believe that..." Tre' sa-i dea lui Biden un set de jigniri contra McCain/Palin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrada, tot articolul ala pe care mi l-ai indicat tu zice si asta:
"Any veteran with a service-connected disability can get access to the VA," Woolhandler said. "That's a minority of veterans. For everybody else, VA care is means-tested -- veterans earning more than $30,000 a year will not be eligible for VA care." cu alte cuvinte daca s-au imbolnavit de diabet dupa ce-au iesit din armata nu pot beneficia de asigurarea VA daca fac mai mult de $30k pe an. sunt de acord ca nu-i chiar drept ca oamenii astia care s-au sacrificat pt tara lor sa nu poata beneficia de VA, dar acu tre sa ne uitam si la definitia de veteran. asa si barbat-meu e veteran dupa numai 4 ani de service (si multumesc Domnului fara nici un deployment).

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La politica nu ma bag ca nu sunt in tema. De cand ne-am desfiintat cablu parca sunt rupta de realitate.
Insa vin si eu cu un of. Avem urs pe langa casa. S-a invatat sa vina la gunoaie si la cativa vecini le-a spart gardurile ca sa intre pe terasa unde sunt tinute tomberoanele.
Aseara sotul l-a filmat pe urs. Era o namila de urs negru, cu niste colti care se vedeau cand sfasia pungile de gunoi.
Am stat la panda aseara sa il vedem. Lumea si-a scos gunoaiele de cu seara pentru ca la noi se ridica dimineata, 7-7:30, si mai mult ca probabil ca se va impune o regula sa se scoata gunoiul numai dimineata. Insa in 45 de min. totul era imprastiat, ziceai ca a trecut uraganul pe acolo, nu un singur urs.
Considerand rezolvat aspectul asta, ce te faci cu tomberoanele care oamenii le tin pe terasa?
Ma gandeam daca ar fi posibil sa vina cei de la Animal Control sa prinda ursul si sa il duca in salbaticie?
Sunt convinsa ca el va mai veni pentru ca s-a invatat ca e mancare acolo si in plus se apropie hibernarea asa ca trebuie sa isi faca rezerve serioase.
Ati avut o problema ca asta?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, la noi nu vine ursul. Cred ca asta e solutia, sa sunati la Animal Control. Daca s-a invatat o sa mai vina.

Mergi la inceput