America (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Nici mie nu-mi prea place de tanti Palin asta. Pe bbc cineva zicea ca Palin, daca va fi aleasa, va deveni o Margaret Thatcher a Americii..ca saracii britanici inca se mai chinuie sa rezolve toate problemele provocate de Thatcher cand era ea la conducere. Sincer, Hilary avea mai multa clasa decat Palin...daca eram republican nu as fi votat cu McCain tocmai ptr alegerea facuta, m-am saturat de crestini fundamentalisti cu idei fixe si foarte agresivi.......
In alta ordine de idei, eu nu-mi mai iau anul asta aparat de facut painea ca trebuie sa dau banii pe dentist ma costa 4 aparate din alea de paine( mai scumpe)

Criss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sorry ca apar ca musca in oala, cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva... imi trebe ceva ce sa sc pe un card pt fosta invatatoarea a lui julian. nepotul ei a murit, avea 3 luni, mi-a zis astazi, am ramas socata, copilul era perfect sanatos, nici nu stiu ce sa zic, sau sa sc pe acel card... are cineva ceva sugesti?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Onel, gind la gind, si noi am ris la faza.
A fost o scumpa pustoaica cum a stat ea cu bebele in brate toata conventia (dupa ce i-a pasat-o tac-su ca sa poa sa "wave" artistul lu peste).
Philip pai dupa ce ii scoti pe veteranii care fac mai mult de 27k, care nu-si permit copay (pina la 700$), care n-au acces la spitale VA, p-aia care au facut tensiune mare...etc ramin...vreo 12 care se califica. Si McCain dupa ce a votat mereu impotriva beneficiilor ptr veterani acu vrea sa le privatizeze (adica cind te lupti o faci ptr stat, cind te imbolnavesti esti "on your own"). "Disposable heroes" cica asa numesc, si culmea e ca tot ei cu mamele lor ii voteaza p-astia si apoi asteapta beneficii medicale de Luxemburg,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona din cate stiu eu se pot face in acelasi timp vaccinurile de care intrebai.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Un show pe CNN, pe care il urmaresc de mult timp, si care spune lucrurilor pe fatza, GLENN BECK.
In seara asta, tema a fost OBAMA 101. S-au spus multe, foarte multe lucruri pe care oamenii nu le stiu despre el (si pe care le intuiam, din speech-urile si atitudinea lui, plus comentariile celor din campania lui). Am incercat sa gasesc un video al show-ului, tot ce am reusit sa gasesc este un transcript, care se apropie cel mai mult celor discutate.
Aici este transcriptul; show-ul a fost o ora; o sa incerc sa gasesc un video pe youtube sau in alta parte.
http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0809/04/gb.01.html
Si ce am mai gasit pe un alt site (despre cartea Rules for Radicals, de Saul Alinsky), este foarte ingrijorator si exact ceea ce face Obama!
http://www.vcn.bc.ca/citizens-handbook/rules.html

Sotul meu este democrat, a votat mereu cu ei. Am fi vrut ca Al Gore sa candideze, dar nu s-a putut. Dintre Obama si Clinton, am votat pentru Clinton. Si sintem printre cei care, democrati fiind, il vom vota pe McCain. Nu pentru ca sintem total de acord cu politica lui, ci ca un vot impotriva lui Obama. Asta am crezut pina aseara, cind chiar ne-a placut f mult de Palin.
Nu vreau sa iau la disecat acum ce a spus Obama si cum s-a contrazis de fiecare data.

Parerea mea este ca Democratii au pierdut sansa de a veni la putere si de a schimba ceva cu adevarat. Cel mai mult, prin decizia lui Obama de a-si baga picioarele in milioanele de oameni care au votat pentru Clinton, si a-l alege pe Biden ca VP. Nu degeaba la primary elections Obama a fost neck in neck cu Clinton si au durat atit. Acum nu ar fi trebuit sa-i flip the bird, si ei, si celor care au crezut ca ea ar fi un candidat mai bun decit Obama, cu certitudine mult mai bun decit Biden!

Acum asta este, cum s-a mai si spus, dintre doua rele, alegem pe cel mai putin rau. Si ce-i mai rau decit situatia in care ne-a adus dragul de Bush? Un clueless, care vrea neaparat sa ajunga la putere, folosind orice mijloace. Un necunoscut, care promite marea cu sarea si care mereu uita sa precizeze cum se va tine de promisiuni. Cineva care a crescut si maturizat 20 de ani sub Reverendul Wright.

Asta este parerea noastra. Soacra-mea o sa voteze pentru Obama, pentru ca vede in el "toate visele ei din tinerete". Socru-miu o sa voteze cu McCain, doar ca sa fie sigur ca Obama nu va cistiga.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B
Cel mai mult din speechul de aseara mi-a placut faza cu fetita cea mai mica a lu' Palin care il tinea pe bb de 4 luni in brate si ii facea freza...cu scuipat, si-a lins palma si ii aranja micutului motzul de pe frunte.

Oana_B

Si mie mi-a placut fff mult faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asta mi-aduce aminte ca dupa alegerile din 2004 un procent destul de mare votase nu pentru Bush ci impotriva lui Kerry si nu-mi imaginam cum poti sa-ti bati cuie in talpi doar ca ai pica pe Adidas.
Alegerile astea s-au transformat in reality show, se voteaza cine sa plece, nu cine sa ramina, cine "le zice", nu cine zice ceva pina la urma, ca in final adiacent ramine unul care mai cheltuie un trilion in razboaie si aduce economia de ripa timp in care fac avorturile ilegale e "beyond the point". Important e ca i-am pus-o nesuferitului ala cu nas imposibil,
Gabbriela, sorry n-am idee, imi pare rau....
Ciuf cheama-i e cel mai bine.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, sotul meu a votat pentru Kerry in 2004. O prietena, care acum voteaza pentru Obama, a votat pentru Bush.
Parerea mea e ca Obama zice orice, numai ca sa cistige, nimic de substanta, respectind "regulile" din cartea pe care o citeaza de multe ori, Rules for Radicals.
Si votam pentru McCain pentru ca nu ne place Obama nu ne reprezinta, nu ne-a cistigat increderea absolut deloc. Dupa cum am spus, nici McCain nu o fi un breaz, dar nu-si tine toata ziua nasul pe sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu sunt chiar curioasa pe ce criteriu nu a ales-o pe Hillary VP, dar personal cred ca in the long run Biden este o alegere buna, cred ca totusi faptul ca e de prin anii 70 senator are importanta, pe langa problemele interne este nevoie si de politica externa si USA are nevoie sa-si repare imaginea sifonata de administratia Bush, iar in privinta asta Palin este o ignoranta: fie-su pleaca in Iraq** si ea spune ca a fost asa de preocupata de Alaska ca n-a dat importanta problemelor din Iraq.
Si cred ca este nevoie si de un cool head, speechul lu' Palin normal ca a avut feedback taios, la care Biden a fost sport si a spus ca este impressed si ca isi da seama ca Palin este un adversar pe masura care nu trebuie subestimat.

**btw, deployment dates sunt facute publice? nu stiu de ce credeam ca din motive de safety nu se anunta cand pleaca, ca ma gandeam ca a luat-o pe Palin gura pe dinainte cand a spus ca fiesu pleaca intr-o saptamana.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Pe mine chiar ma amuza cind toti se intreaba ce experienta de politica externa are Palin. Pai ea e candidata la presedintie? Si chiar daca ar fi vorba de ea, comparativ cu Obama, el ce experienta are? 1 saptamina in Irak si una in Europa? Si alea cu presa si tam-tam-ul dupa el.

Chiar e foarte ciudat cum Democratii sint aproape la egalitate cu Republicanii in toate sondajele. Dupa raul pe care l-a facut Bush, orice alt candidat democrat la presedintie ar fi avut un avantaj mult mai mare decit Obama. De ce este situatia asta, daca foarte multi nu sint de acord cu politica Republicanilor si s-au saturat ca de mere padurete de Bush & Co? Serios vorbind, daca era Clinton in locul lui Obama, mai mult ca sigur ca ar fi avut deja un avantaj imens in toate sondajele.
Nu cred ca 20% din americanii care ar fi votat pentru orice alt candidat democrat sint si nu vad cit de promitator este Obama. Este altceva la mijloc, care provoaca neincrederea in el, nu pot sa spun exact ce este, pentru ca asta simtim si noi acum.

Mergi la inceput