America (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gabbriela, ce trist! Imi pare rau, nici nu stiu ce sa spui la asa ceva.

Cami, multumesc. Sa vedem cine o face vaccinurile, am descoperit ca pediatra s-a mutat si nu stiu unde.

Daca Obama pierde alegerile va fi pentru ca n-a ales-o pe Hillary ca VP. Am zis!

L-am vazut si pe McCain. M-am cam plictisit o bucata de vreme, dar spre sfirsit chiar a fost touching. Imi place ca au si ei familie mare, inclusiv fiica adoptata (inca de pe vremea cind nu era chiar asa o chestie populara si nu invadasera starletele de la Hollywood toate tarile sarace).
Cu toata drama, am uitat de Obama. Fuse la O'Reilly si am uitat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza!
Mii de scuze ca imi permit sa va deranjez cu o rugaminte/intrebare: imi putetzi recomanda, va rog frumos, web-site-uri/ cartzi pt home-schooling in engl? Nu stiu de unde sa gasesc o programa buna dupa care sa ma ghidez... si ma gandesc ca poate voi ma putetzi ajuta... Multzumesc frumos!

Gabriela - imi pare rau pt pierderea suferita de fosta invatzatoare lui Julian... eu am gasit acest poem:
http://www.thelaboroflove.com/prose/poems/courtney.html
daca doresti sa-l adaptezi...
Am cautat pe google cu "poem for a deceased newborn"

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Buna dimineatza!
Mii de scuze ca imi permit sa va deranjez cu o rugaminte/intrebare: imi putetzi recomanda, va rog frumos, web-site-uri/ cartzi pt home-schooling in engl? Nu stiu de unde sa gasesc o programa buna dupa care sa ma ghidez... si ma gandesc ca poate voi ma putetzi ajuta... Multzumesc frumos!

Lorelai, uite aici cateva:
http://www.calvertschool.org/home-school/
are in dreapta, curricula pe grades

si aici:
http://www.paideaclassics.org/index.php

O carte buna:
http://www.amazon.com/Home-Learning-Year-Homeschool-Curriculum/dp/0609805851/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=books&qid=1220595816&sr=1-7

Pot sa-ti recomand un grup ortodox de HS daca vrei, daca nu vrei ortodox, cauta pe google dupa homeschooling groups, etc.. Tu faci HS ?

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

I-am sunat pe astia de la Animal Control si nu ne vor ajuta. Pentru ca problema persista de anul trecut in comunitatea noastra si lumea nu face nimic. Stiu cat este de periculos sa lasi gunoaiele afara de cu seara ca atragi ursii si ei (vecinii) continua ca este mai comod. Au spus ca a noastra comunitate ar merita niste amenzi .
Iar de dimineata pe la 5 ursul a vrut sa intre pe terasa noastra ca sa cotrobaie prin gunoi. Sotul zice ca poate si gratarul il atrage pe urs . Gardul este facut praf. Asa ca sotul va avea de munca azi.
Mi-a luat ceva timp sa realizez ce se intampla. Eram treaza la ora aceea ca am dormit cu Luca sa il supraveghez ca a avut febra. Cainele a inceput sa latre si asa am facut legatura ca este ursul.
Luca isi face scenarii ca o sa puna mancare afara sa atraga ursul dupa care o sa traga cu sageti in el.
Si tot Luca ma intreba ca poate ursul a mancat pestisorul nostru auriu din vas. Adica am cumparat un Gold fish de la Walmart cu vreo 12 centi, pestisor ce il avem de vreo 3 luni. Am tot sperat ca o sa moara (eu eram in charge cu hranitul si schimbatul apei), ba i-am luat si parteneri (imi parea rau de el sa fie tot timpul singurel) pe care i-a omorat rapid, in cele din urma ajungand la concluzia ca pestisorul e mai fericit singurel. Am inceput sa ma atasez de el. In fiecare dimineata cand imi faceam cafeaua il vedeam cum venea la margine si dadea din botic (adica respira, dar eu interpretam ca un salut si o cerseala ) iar eu ii dadeam papica. Si intr-o dimineata ... unde e pestisorul? Mister total. Singura posibilitate ar fi sa fi sarit din apa, sa cada in chiuveta si drumul conductelor sa il fi luat. Ca doar n-a fost ursul ?!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona,
Am vazut-o pe Palin a doua zi.
L-am vazut si pe McCain aseara. Plictisitor si dezorganizat. Pro razboi.
Pacat.
Iar adunarea aia imi amintea de vremurile de trista amintire. Bateau din palme la comanda. Parerea mea e ca sunt cam depasiti. Sper din tot sufletul ca middle class did not buy promisiunile lor si nu crede ca american dream este sa mearga la community college si sa lucreze in low paid jobs pana gasesc ceva...ce anume? Nu se stie. O sa-i pregateasca community college sa fie competitivi.
Altceva: "daca cineva nu ne place, nu le mai dam bani"
Hello. Nu poti sa mai traiesti izolat zilele astea, prima la mana. A doua la mana: nu ai bani. Esti falit.
Departe de realitate omul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

am uitat de Obama. Fuse la O'Reilly si am uitat.

Am vazut eu putin si mi-a placut. E intr-adevar articulate si nu e adevarat ca nu se pricepe la politica externa. O`Reilly e un bully si incerca sa intre peste el dar pararea mea e ca a facut fata cu succes.
A avut un + din partea mea. E mult mai sharp decat McCain, razboinicul luminii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uite de-aia nu pot eu vota cu mccain din cauza opiniilor lui in privinta razboiului. la un moment dat chiar ma prinsese aseara cu povestirile lui din vietnam, cu suferinta lui si a altora etc, dar nu pt mult timp ca mi se facuse greata de cat tot batea capul cu aceeasi chestie si cu sloganele lui patriotice. imi pare rau, dar astea nu prind la mine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

uite de-aia nu pot eu vota cu mccain din cauza opiniilor lui in privinta razboiului. la un moment dat chiar ma prinsese aseara cu povestirile lui din vietnam, cu suferinta lui si a altora etc, dar nu pt mult timp ca mi se facuse greata de cat tot batea capul cu aceeasi chestie si cu sloganele lui patriotice. imi pare rau, dar astea nu prind la mine.

philip&andreea

Exact. Am vazut si eu aseara speech-ul lui (a doua jumatate) care mi s-a parut extrem de plictisitor. Astepta aplauzele dupa cateva propozitii, ca sa nu mai comentez fetele suporterilor. Niste mutre plictisite, mai aveau un pic si dadeau in cascat. La sfarsit am vazut cat de cat "viata" pe fetele lor.
Mi s-a parut prea exagerat cu insistatul pe trecutul lui istoric.
Si in plus nu imi place figura lui. dar sotia cati ani are?
Uite ca ma facurati sa deschid si eu TV sa vad ce se mai intampla prin politica. Si dupa ce ca prind 4 posturi , pai pe toate era speech-ul lui.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, esti totala cu pestisorul!
Nu-mi vine sa cred ca aia de la Animal Control nu va ajuta! Ce nebunie!
Cum e Luca?

Fetelor, eu nu-s lamurita. Obama zau nu-mi place, m-a si suparat cu Hillary. Nu-mi place nici McCain, dar parca il cred mai degraba pe el. In fond si Reagan a fost republican si una peste alta mi-a placut ca presedinte. I'm lost!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, bine ca mi-ai amintit de fatza lui, i-am si zis sotului aseara ca are moaca de android, parca nu-i 100% uman, acu' nu vreau sa fiu rea, poate i s-o trage de la vietnam?

ramona, pai eu stiu ca sotul tau e bun ca nu-i in sistem, de aia il si vor astia, ii urez sa nu se plictiseasca si lancezeasca cum o fac multi altii (una din fricile mele teribile in cazul in care prind si eu job federal...). sotul tau e roman? ca ziceai daunazi de un praf de sare si ca el se amuza si m-ai facut curioasa.

philip&andreea

Mergi la inceput