America (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In final cred ca il votez pe Obama...asta pentru ca nu neparat vreau sa fie rasturnat Roe vs. Wade...(economia oricum e pe ripa, razboiul merge inainte, santatea e pe butuci, etc). Nici democratii nu facura mare brinza dupa ce au obtinut majoritatea in Congress (au cam dormit in front)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

ramona, pai eu stiu ca sotul tau e bun ca nu-i in sistem, de aia il si vor astia, ii urez sa nu se plictiseasca si lancezeasca cum o fac multi altii (una din fricile mele teribile in cazul in care prind si eu job federal...). sotul tau e roman? ca ziceai daunazi de un praf de sare si ca el se amuza si m-ai facut curioasa.

philip&andreea

E roman, dar mai uita si el din expresiile astea. Poate ca n-o fi stiut-o niciodata pe asta cu praful de sare.
El e bun, ca de aia i-au dat grad si step mare. Eu sper sa nu se plictiseasca, el nu e genul care sa lincezeasca si exact pentru asta am emotii. Dar am inteles ca au un sistem de plata extra pentru lucru mai mult si de calitate. Asa ca sper sa-l motiveze chestia asta. Altfel el la alte joburi a tot avut deals ca lucreaza si pleaca acasa dupa ce termina, tocmai pentru ca n-are stare. Aici va fi cu totul altceva, de aia i-am si zis ca am emotii. Dar m-am mai linistit cu bonusul asta, poate ca il motiveaza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Anamaria, asta e si teama mea. Dar realist vorbind, crezi ca ar reusi intr-un term sa faca asta?
Obama o trimite pe Hillary in Florida si mai pe nu stiu unde, ziceau aseara ca mobilizeaza toate femeile cu functie din partid, sa dea speeches. Ha! La mine chestia cu Hillary functioneaza invers, de cite ori o vad ma gindesc ca ea trebuia sa fie in locul lui Obama si iar ma supar!

Mergi la inceput

Politica ca politica dar mai arzator la mine e ca ghiozdanul lui Nick trage la cintar ceva de speriat anul asta. Debandada totala. Are 7 profesori si toti cu pretentii separate. Am stat sa ne jucam de-a inghesuitul binderelor/cartilor/penarelor multiple in ghiozdan si zau daca se va descurca inforfolitul meu!!!!

Are un binder de 2 inch, unul de 1 inch jumate, doua de 1 inch fiecare...textbooks fro 4 (zilnice de 400 de pagini fiecare, cartonate + plus workbooks)...nu incap bre in geanta Am comadat un "geamantan" pe roate de LLBean ca in spate nu-l poate cara (abia il ridic io de jos si copilul asta tre sa alerge 6 etaje - se plimba dintr-o clasa in alta si distanta e mare).

La ora de orientare trebuie sa aduc in discutie chestia asta...daca tot au renuntat la caiete anul asta, nu se poate domle cun un singur binder mai baban? Sa le inghesui pe toate trebuie indeminare, bre...ca un puzzle...

Anamaria

Mergi la inceput

Ce chestie, la Alexandru e aproape gol ghiozdanul!
Are un folder in care are citeva hirtiute si un calendar book, unde-si noteaza toate cele.
Manualele stau la scoala, workbooks n-au - doar paginile alea. In clasa intii am primit un workbook pentru lucrat acasa, nu au cerut nici macar sa-l vada. Nu stiu cum va fi mai tirziu, dar deocamdata cam asa sta treaba.

Mergi la inceput

Alex al tau ce clasa e...parca a II?

Alex are si el un ghiozdan greutz dar e manageable. El e fericit ca a picat la invatoarea buna (ca cica cealalta este "screamer") si le zice la toti "dollface" (habar n-au ei ca pina le invata numele asa o sa-i strige). Si el are nshpe caiete si foldere si vine acasa cu carti/workbooks in fiecare zi.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragele mele,
Eu tin cu Obama si voi vota pt. el din urmatoarele considerente:
- daca lasi prea mult la putere aceeasi oameni se duce dracului totul. politicienii trebuie schimbati ca pe scutece si din aceleasi motive (stiti cine a zis asta, nu?) ori McCain ar fi aceeasi politica ca si Bush si nici o schimbare
- au facut harcea parcea din healthcare
- nu le pasa de mediu; vor sa foreze pt. petrol in Alaska
- au trimis offshore o gramada de joburi; vedeti rata somajului care e in crestere de 8 luni si unde e stock market azi!
- mie reverendul Wright mi se pare f. ok. in sfirsit cineva are curajul sa zica ceva despre Palestina (in afara lui Jimmy Carter)
si nu in ultimul rind acestor articole publicat de Mario vargas Llosa in El Pais si care au aparut si in romaneste (am uitat cum se cheama ziarul). Dupa ce am citit aceste articole l-am sustinut pe Obama. Pina atunci eram pro-Hillary.
- cred ca cea mai buna solutie ar fi un presedinte democrat si maroritatea republicana in congres pt. a se tine infriu unii pe altii.

AM sters articolele pt. ca au cu diacritice si iese o varza. Daca le vrea cineva le pot trimite pe pm.
ideea e pe scurt ca llosa se exprima la adresa lui Obama astfel: e o sansa pt. America, o sansa pt. lumea intreaga pt. ce de acolo pleaca totul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Alex al tau ce clasa e...parca a II?

Alex are si el un ghiozdan greutz dar e manageable. El e fericit ca a picat la invatoarea buna (ca cica cealalta este "screamer") si le zice la toti "dollface" (habar n-au ei ca pina le invata numele asa o sa-i strige). Si el are nshpe caiete si foldere si vine acasa cu carti/workbooks in fiecare zi.

Anamaria

A treia e si el.

Mergi la inceput

Monabella, nu-mi place c-o ataca pe Hillary (atit cit am putut intelege). Treaba cu atacurile rasiste ma calca pe nervi rau de tot, e un subterfugiu al lui Obama.
I'm not buying treaba cu "more of the same". Asta nu inseamna ca imi place McCain, pur si simplu e altceva decit Bush. Ca nici Obama nu e Clinton!

Mergi la inceput

Am tot vrut sa intreb si am uitat: de la o vreme incep sa fac un soi de acnee pe frunte. Ce se intimpla oare? Cum am ajuns sa am ten grasa, ca asta-iarna nu stiam ce sa mai fac ca era prea uscat?
Ma tot curat cu tarite, una-alta, dar nu reusesc sa scap de chestia asta. De la o vreme folosesc o crema noua, de la Elizabeth Arden. O fi si asta de vina, nu stiu.
Ce sa fac, ma simt ca un teenager?!

Mergi la inceput