America (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, deci sint "colegi de clasa"

Oricum, a debutat si whiningu' de lectii...pe ei ii ia tare din prima zi (bine ca nu se miorlaie amindoi, ca altfel o luam pe miriste...ma rog, nu amindoi in acelasi timp, vroiam sa zic).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Well, mcCain e batrin si bolnav... Nu cred ca e un subterfiugiu rasist, cred ca vrea sa ii atraga pe negri. Pot sa te intreb de ce nu crezi in "more of the same"? Ce a propus concret McCain care e importiva convigerilor lui Bush au politicii lui Bush?

Pe de alta parte daca o lungim pe politic ar trebui sa deschidem topic separat sa nu acaparam discutia fetelor :=)

Anamaria copiii nu lasa cartile in clasa? de ce sa fie ghiozdanul greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Monabella, nu lasa toate cartile in clasa ca trebuie citite, ale naibii, si acasa

In sfirsit, cred ca rotile la geamantan ne vor scapa.

N-am chef de servici azi...plec sa dau o tura pe la B&N si apoi sa servesc ceva thai food (am asa un craving)...de fapt, cind n-am io cravings?????

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Si pt. ca intrebai de creme, cred ca acneea e din cauza caldurii, a transpiratiei si a prafului. Eu folosesc mai multe creme, Olay regenerist, Gerovital, Roc. Tot am auzit de La Mer si Strivectin (pt. riduri). Sint destul de scumpe. Le-a incercat cineva? Chiar merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si Marcu e clasa a 3-a tot asa un calendar book si un folder cu crap papers.
Eu fac acasa acum Tom Kha Gai anamria, iese super,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Eu folosesc mai multe creme, Olay regenerist, Gerovital, Roc. Tot am auzit de La Mer si Strivectin (pt. riduri). Sint destul de scumpe. Le-a incercat cineva? Chiar merita banii?

Ditto (mai putin Roc)!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

McCain nu imi place de cand am vazut clipul in care admite ca nu stie si nu poate sa foloseasca un computer. Un presedinte al Americii care nu poate folosi un computer in anul 2008 mi se pare jenant.
Da, prefer un presedinte elitist!
Azi dimineata am vazut un bumper sticker pe care scria "McCain - Bush's third mandate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

monabella, eu vreau articolele.

la noi in familie se tine cu obama, ca nu ai cu cine altcineva. eu as fi vrut-o pe hillary. mi se face rau cand vad ca republicanii vor sa intoarca decizia roe vs. wade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Ramona, deci sint "colegi de clasa"

Oricum, a debutat si whiningu' de lectii...pe ei ii ia tare din prima zi (bine ca nu se miorlaie amindoi, ca altfel o luam pe miriste...ma rog, nu amindoi in acelasi timp, vroiam sa zic).

Anamaria

Aici a fost mai usurel in prima saptamina, fara teme. Au inceput saptamina asta. Si la voi e cu whining? O fi specific virstei sau de la nume li se trage?

Andrada, la voi vad ca e cam ca la noi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Monabella, nu vreau sa stric subiectul cu prea multa politica. Mi-e greu sa dezbat pro-republican, ca n-as vrea sa tin cu ei. Treaba e ca imi displace si Obama. De aia zic, sint cam dezorientata.
Nu sint de acord la treaba cu Rev. Wright, a zis mult mai multe decit treaba cu Palestina.

A fost foarte cald in vara asta, dar pe cuvint ca ma spal! Ruxij parca folosea La Mer, chiar vreau si eu sa intreb cum e. Probabil ca la iarna o sa am nevoie de ceva mai serios. Eu-s cam batrina, dar tot nu folosesc prea des creme antirid. Cind si cind parca imi cere fata o crema de-asta "heavy duty", asa ca merg pe "supply and demand".

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput