America (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hmmmm...creme de fata...le-am incercat pe toate.
Am fost mai bine de una an de zile pe Retin-A (cu reteta) si multe luni pe antibiotic (parca Doryx) pentru acnee.

Mi-a disparut temporar acneea, dar m-a lasat cu un ten cam congestionat (arata ca si cind as fi facut efort fizic, nitel cam "uneven). Mi-au disparut o buna parte din riduri (crow's feet)...acuma chestia cu Retin-A este ca usuca fata...asa ca a trebuit o crema heavy duty...am luat La Mer. Pentru fata mea a fost mult prea grasa asa ca am folosit-o mai mult prin jurul ochilor si pe obraji (nu in zona T). Mie mi-a placut, e foarte buna, lasa pielea catifelata.

Apoi mi-a nazarit ca nu mai vreu sa fiu pe Retin-A si am intrerut...am trecut cam 3 luni prin "withdrawl"...si in final am ramas la mai nimic...(dupa nshpe creme: La Prairie, Hanushka, Philip Roth)...ma dau doar seara cu o crema de la Mario Badescu (ceva cu miere...e roz bombon). Am renuntat la fond de ten, la pudra, la blush...ma fac doar la oki...sint nitel zombie looking dar nu mai suport fel de fel de maglavaisuri. Parca nu mai am rabdare....ah, si am descoperit o chestie la Origins...un soi de scrub cu orez. E fantastic de bun...ma dau de cite ori imi aduc aminte (mai rarut)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am auzit si eu de scrubs cu orez, dar n-am incercat pina acum. Cum e crema Badescu? Eu nu le-am incercat pina acum, dar in general am auzit lucruri bune despre ele.
Eu n-am avut probleme din astea pina acum, nu stiu ce s-o fi intimplat. Ma mai dau cu tarite, poate trece!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tocmai ma gindeam sa macin niste orez si sa incerc ceva home-made.
Eu pe linga tarite mai folosesc in paralel un exfoliant de la Mary Kay si un scrub Clinique. Nothing works! Poate sa-l incerc pe asta de la Origins. Eu numai body products am avut pina acum de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Faza cu acnea poate veni si de la ficat, daca nu bei prea multe lichide si mananci mancare mai grasa si carne rosie( ca munceste ficatul in plus si elimina toxinele prin piele). Eu folosesc L'Oreal si Nivea, si am un scrub de la Givency mai mentolat.

Crisss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

ok atunci hai sa nu mai discutam politica.
Scrubs: eu folosesc Aveeno. E f. gentle. De fapt imi cam plac toate produsele lor. Cosmeticiana la care merg eu foloseste Aveeda. Acum nu stiu care e diferenta intre una si alta pt. ca ea incerca sa-mi bage pe git produsele lor ori am refuzat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mi-am gasit de iesit la cascat gura in magazine (avem un proces saptamana viitoare si cercetam piata sa vad cum procedeaza competitorii cu produsele lor, uite asta-i partea din job pe care o iubesc, munca de detectiv :)), anyway, si la magazinul din baza, un mosnegutz in carutz de-ala motorizat imi spune ceva. eu cred ca n-am auzit bine. el cica you are a pretty young lady, ptiu, msu o fi vrut sa fie dragut da' eu nu stiam cum sa sparg usa mai repede, noroc ca a zarit un tricou cu batman pe care i-l luasem lui philip si-mi zice daca am un lil' one. da, am are 4 ani. m-a lasat in pace. poate nu i-oi fi mai parut asa young si pretty. hahahaha.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, imi comandai crema Origins. Acum sa vedem rezultatele.
Crema aia La Mer este nesimtit de scumpa. Nu stiu ce sa fac ca sa o merit .
Imi amintesc ca Ruxij era foarte multumita de ea.
Tare mult mi-as dori-o. Eu am o fata foarte uscata, ca sa nu mai spun ca aici clima este foarte uscata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru sa completez, era unul din veteranii andradei (sorry, da' sigur era, ca altfel nu poti face cumparaturi in baza).

philip&andreea

Mergi la inceput

Criss, incerc sa beau multe lichide dar recunosc ca-s carnivora.

Andreea, LOL!

Pentru La Mer mai astept pareri. Vorba lui Ciuf, nu stiu cum sa fac s-o merit!

Mergi la inceput