America (121)
Raspunsuri - Pagina 19
monabella spune:
:=) Eu zic ca intrebarea mai corecta e: va merita crema aia?
cit despre obtinere stiu si eu? vreun mos ceva?
ocebine spune:
Acuma daca vreti un motiv in plus pentru La Mer....dureaza mult cutiuta respectiva...crema e extrem de "grasa" si nu trebuie decit un strop Pe mine m-a tinut o cutie mai bine de 6 luni (vine 55 de centi pe zi)
N-am probleme cu ficatul, beau apa in prostie (mult mai mult de 2 litri pe zi)...iar carne rosie nu prea servesc (la baza e puiul si pestele).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Eu am doi pesti intr-un cazan, un rac intr-o oala si un crab imens in alta, doi in frigider. I-am luat vii sa ma apuc de bouillabasse dar acu mi-e mila de ei ce pana mea fac?. Am crezut ca au raposat la transport pina acasa da's mai voiosi ca McCain la inaugurare (ma rog exagerez).
Revenind la creme de fata mi-am luat eu o alta masca (v-am zis de aia care mi-a desfundat cada), si mai buna, imi lasa fata ca de
papusica,
de aici:
http://www.mineralcare.com/
Deci ce fac cu animalele stie cineva cum se eutanasiaza astea?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Monabella, cred ca Mos Craciun ma va salva. Doamne ajuta!
Anamaria, mai alergi? Cum merge? Eu sunt in proces de ingrasare. am zile cand ma simt un butoias si zile cand sunt un fulgusor, nu tu burta, nimic.
Si nu prea ma atrage alergatul. Sotul nu se baga ca cica face rau la genunchi ( mai bine isi ia bicicleta si pleaca de nebun in munti), eu ma culc pe urechea ca n-am cu cine alerga si dosierul creste , 'tu-i mama lui.
Deci daca as alerga nu as face-o de placere. Strict pentru scopul de a slabi. Admir persoanele care alearga ca sa se relaxeze, sa capete energie. La mine nu se va intampla asta. Cred ca e greu inceputul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
LucasMom spune:
eu folosesc un exfoliant pe baza de orez de la dermalogica si-mi place mult, lasa pielea fetei catifelata si o curata bine, parca chiar o face mai luminoasa. tubul e marisor, ajunge cateva luni. eu nu folosesc chiar in fiecare zi dar este pt daily use.
http://www.astonishingskincare.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=12123
monabella spune:
Anamaria imi place cum pui problema. 55 centi pe zi :=)
De Origins parca am mai auzit. Sa-mi spuneti cum vi se pare. Poate imi iau si eu. deocamdata trebuie sa termin ce am.
ocebine spune:
Andrada, baga vietatile la frigider vreo ora si ceva (le "anesteziaza" nitel)...devin mai somnoroase si nu se prind cind le azvirli in oala (dar acopera repede cu capacul). Pina la urma cred ca vin la tine in vizita, ca suna a nebunie mare ce faci tu pe acolo (ai si piine cu coaja tare?????).
Ciuf, alergatul merge bine. Sint multumita de cum arat si de cum ma simt....pe 14 Septembrie am iar un 5k race (Susan B Komen in Central Park) asa ca voi raporta noul timp (sper sa fie mai scurt decit data trecuta). Energie in plus nu stiu daca am (io-s mai lenesa de fel) dar ma incinta mi-am tranformat nitel corpul din meduza in meduza mai tonificata. Adika nu sint Kate Moss dar arat acceptabil (daca ma indur weekendul asta pun pozele de la plaja)
Anamaria
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Acuma daca vreti un motiv in plus pentru La Mer....dureaza mult cutiuta respectiva...crema e extrem de "grasa" si nu trebuie decit un strop Pe mine m-a tinut o cutie mai bine de 6 luni (vine 55 de centi pe zi) Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Haaa, cred ca ar trebui sa o pun in seif sa nu aiba Eva acces la ea. Nu pot face nimic ca 'mneaei sa nu fie prezenta. tot ce tine de cosmetice o da pe spate. Zilele trecute se ungea pe picioare cu crema Aspercreme, iar in alta zi isi picura lapte din canuta cu cioc si se dadea pe fata si apoi pe picioare. De unde o stii ea ca laptele face bine la piele nu stiu. dar mi-a dat o idee.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Anamaria, ti s-a tonificat musculatura? Visez la un popou bombat si abdomen plat. Doamne, cand??? As vrea sa se intample asa o minune, sa ma trezesc dimineata si sa fiu cu carnea tare pe mine, nu fleoscaitura.
Semestrul asta am avut de ales un curs si ce mi-am luat??? Personal fitness and wellness. Sunt ultima din clasa la cap. exercitiu fizic. Ne-au pus sa completam niste formulare cu dieta, somn si miscare fizica. la dieta am fost in frunte, insa la miscare ... prima de la coada.
ocebine spune:
Hahaha...Eva ta ca Alex al meu...se parfuma numai cu Creed (pe care eu il economiseam la singe sa ma tina pina cind oi avea nepoti)...el parfuma si baia cu el Sa mor nu alta...L-am bagat intr-un raft sus de tot...
Da...arata picioarele bine (am scapat de celulita)...si fundul s-a ridicat nitel (abdomenul cam nu, pentru ca nici nu am lucrat problema)...am purtat minijupa vara asta.
Anamaria