America (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu tocmai imi mai cumparai o cutie de La Mer din asta acum doua zile, de pe amazon, ca e cam pe sfarsite cealalta. M-a tinut cateva luni bune.
Despre gatit, ma simt vinovata ca nu mai gatesc, asa ca luai azi cate ceva pt. gatit. Nu chestii fancy, mancaricile mele, fasole verde, mazare proaspata, ardei gras, ceapa, rosii. Cel mai bine imi pare ca m-a costat grocery shopingu' saptamana asta doar 69$. Dar n-am luat carne, ca mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, n-am sugestii, dar sa ne povestesti cum ai eutanasiat creaturile.
Ciuf, ma faci sa rid cu slabitul. Pai de unde sa mai slabesti mama?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lia si la noi e azi coq au vin si omleta cu caviar miine dumplings/pizza de la Costco. Nu-mi place sa gatesc zilnic, doar sa ma dau in barci citeodata. Si azi am dat 68$ numai pe animale vreo 40$ pe ierburi si daca nu iese diseara n-am nimic de mincare, ramine numai garlic breadul.
Nici cosmeticele astea nu ma tin, azi ma invaluiesc in chestii rare si scumpe restul anului imi bag picioarele.
Aaa, am uitat sa va spun ca am incercat si Nivea aia de celulita...not so hot, nu va bateti capul.
Dintre toate chestiile care le-am incercat numai masca aia de fata m-a impresionat (minunata chiar) si-am dat pe ea 3.99 la TJMaxx.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrada, sar'na ca pomenii de nivea ca planuiam sa o cumpar, ca prea le ziceau cu foc la tv. acu' m-am linistit.
mey, da' ce mancaruri faci tu acolo, pacat ca stai departe...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, c-am uitat, cand eram eu la mama acasa, imi amintesc ca ea punea sare din belsug cel putin pe pesti ca nu serveam noi homar in romania lui ceasca si mureau repede dupa care-i spala cu apa rece. mi se pare extrem de sadic insa, nu stiu daca as putea face asta...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Pe mine chiar ma amuza cind toti se intreaba ce experienta de politica externa are Palin. Pai ea e candidata la presedintie?

Daca nu stiai pina acum, pentru informatia ta, in caz ca iese McCain si moare in timpul candidaturii...ceea ce e f. posibil avind in vedere virsta lui, VP-ul (deci ea) e cel care urmeaza la presidentie. Intelegi de ce tre' sa aiba experienta in politica externa? Baiden mai mult ca sigur in cei 30 de ani de senator are mai multa experienta ca ea.

Mergi la inceput

Iuliana, dar tu n-o vazusi pe mama McCain?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Yep! E ca madam Udrea a lui basescu. ups! am zis ca nu mai triscut politica.

Mergi la inceput

Nici eu. Gata, imi dau peste degete si ies cu copiii la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai, cand terminati cu politichia? :)) Stiti voi, "schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor":))

Mergi la inceput