America (121)
Raspunsuri - Pagina 21
Andrada spune:
Pina la urma (buna sugestie Anamaria) i-am amortit pe nefericitii aia in congelator. Apoi le-am smuls picioarele, acu cum le fuse norocu' vorba din scrubs "I hope he's dead otherwise the autopsy is gonna be a bitch". N-am facut in viata mea ceva mai bun ca bouillabaisse asta. Spectaculara, am facut poze trimit la cerere (bag bonus si franta, asa ca sa incit cit de cit).
I-am zis lui Marcu ca saffronul e cea mai scumpa substanta din lume, mai sa-l scape din mina bietu de el, tinea flaconul ca pe bomba, acu nu-sh daca e adevarat sau nu.
La scoala la Marcu venise o indianca cu copilu care nu avea nici un vaccin. Eram la sora medicala in cabinet, ne-am lipit instinctiv amindoua de perete, sora cica: Nici unul nici unul?? No, for religious reasons, but the reasons are not religious??? N-a inteles nimeni ce voia sa zica tipa, dar sper ca nu e a treia baiatul,
A
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Anamaria, acu citii, trebuie sa vii odata cind ma dau in barci culinare, daca iti place Thai fac supa aia mai bine ca la mama lor (asa zic thailandezii mei) si ce e mai bine imi iese mereu (cit de cit),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Bravo Andrada. Eu cind am pofta de mincaruri complicate merg la restaurant!
Cred ca n-ai mintit cu safronul.
Wow, nici un vaccin? Invoca motive religioase, ca astea tin. De fapt nu vrea sa le faca si gata. Sint multi din astia si pe aici. Organizeaza parties cind se-mbolnavesc copiii, sa ia si ceilalti cica. Mda.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliana
Daca nu stiai pina acum, pentru informatia ta, in caz ca iese McCain si moare in timpul candidaturii...ceea ce e f. posibil avind in vedere virsta lui, VP-ul (deci ea) e cel care urmeaza la presidentie. Intelegi de ce tre' sa aiba experienta in politica externa? Baiden mai mult ca sigur in cei 30 de ani de senator are mai multa experienta ca ea. |
Mai, femeie, da' nici aici nu ma lasi? Mai bine informeaza-te cum se scriu numele lor: BIDEN si PALIN ... nu Baiden si Paulin!
(din raspunsul tau de la celalalt subiect: <<Obama e tinar si ii trebuia ca VP pe cineva cu experienta, de aia l-a ales pe Biden care e un tip f. destept si stie politica. Madamme Paulin mizeaza ca e femeie frumusica si cu gura mare>>)
Eu ma refeream ca tot fac aia comparatie intre Obama si Palin, ca si cum McCain ar muri prima zi dupa ce-i ales.
Si Ramona are dreptate; ai vazut-o pe mama-sa?
Editez ca sa spun ca si eu am terminat cu politica, daca Iuliana vrea sa mai comenteze ceva, o face de una singura.
Ramona J spune:
Hai mai, nu va suparati. Aici vorbim si noi sa treaca vremea, tocmai asta e interesant, ca fiecare vedem lucrurile altfel.
Pace!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
andrada, eu ma mai invit o data ca am dat un google si-am murit ce poze am vazut. eu aici nu gasesc fructe de mare, peste proaspta, de unde mama lor ca-i uscaciune, dar suna tare bine...
philip&andreea
Oana C spune:
ok ... deci se pare ca IKE nu ne lasa. Iar ne urmaresc uraganele, ca in 2006.
http://weather.myfoxtampabay.com/maps/WTVT/custom/storms/ike_models.html
Si asta-i unul de-ala mare:
http://weather.myfoxtampabay.com/maps/WTVT/custom/storms/ike_track.html
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Ramona, acum am vazut, se pare ca IKE tinteste spre Texas de data asta. Au avut citeva prognoze la inceput, cind se pierdea in Atlantic, apoi se indrepta spre Tampa Bay, deci la noi; acum vad ca iar s-a razgindit si merge in Tx.
Oana si Eva (29 iunie 2005)