America (121)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Ce s-o fi intimplat cu Blackpanterro? De ea ziceti ca si-a inchis contul, nu?
Cami, Oana, multumim pentru urari.
Cami, asa-i ca-i mult roz pentru fetite. Depinde si de stil, zic eu. Avem unele lucrusoare roz care-mi sint tare dragi. Mie imi place s-o imbrac pe Ana cu alb, dar trebuie sa ne schimbam foarte des, mai bine prints de nu intelegi ce-i acolo.
Anamaria, n-am realizat pina acum ca Alexa al tau e in acelasi an cu Alex al meu. Nu stiu de ce ii vedeam mai mari pe copiii tai.
Andreea, daca Philip e la program acum, cred ca va fi OK la scoala. Oricum, din cite stiu eu e cam greu de aminat.
Eu i-am pacalit si l-am dus pe Alexandru mai tirziu la scoala. Norocul a fost ca dupa regula din TX trebuie sa ai cinci ani pe 1 Sept., iar el e nascut pe 2. Asa ca-i cel mai "batrin" copil din clasa. El la cinci ani nu era pregatit, Ana ar putea sa mearga si acum!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
lai spune:
Andrada, Corina, bine ati revenit din preumblari europene!
Ramona, La multi ani lui Alexandru si multe multe bucurii si impliniri!
Carmen, bravos pentru programare si bafta la interviu!
La multi ani frumosi Carmen, Anamaria si tuturor mamicilor de Alexandri/e!
Lai
kay spune:
tot eu, am revenit
vroiam sa va intreb, punctual :
1. mancarea la borcane de acolo e ok? si sucul ? ea mananca bine Hipp. se aseamana?
2. unde gasesc un transformator pt prize? sa-mi bag aparatura de acasa. adica ala care transforma tensiunea, nu stecher.
3. ce pampersi si servetele sa-i iau? ca sa nu ma car si cu astea de acasa...
4. suc
cam atat. eu plec vineri, adica pe 5, la 6 dimineata. daca puteti sa-mi raspundeti pana atunci, va raman indatorata.
va multumesc
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Andrada spune:
1,2 3, 4 le gasesti toate aici.
Multumesc Lai!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Kay, toate le poti gasi in orice supermarket mai mare. Daca transformatorul iti trebui doar pt laptop, nu ai nevoie, laptop-urile functioneaza pe ambele tipuri de voltaj, iti trebuie doar un adaptor pt priza. Eu nu am avut nevoie de transformator cand am mers in Ro cu laptopul cumparat din US. Daca te gandesti sa iti iei uscator de par cu tine si alte chestii de genul....orice hotel mai rasarit ar tb sa ti le ofere (fier de calcat si uscator de par). Mancare, suc si scutece gasesti fara probleme in orice magazin. Transformator/adaptor la Walmart, Target, Best Buy, la sectiunea travel.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
LucasMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay 1. mancarea la borcane de acolo e ok? si sucul ? ea mananca bine Hipp. se aseamana? 2. unde gasesc un transformator pt prize? sa-mi bag aparatura de acasa. adica ala care transforma tensiunea, nu stecher. 3. ce pampersi si servetele sa-i iau? ca sa nu ma car si cu astea de acasa... 4. suc |
1. Eu nu stiu cum e Hipp si nu am vazut pe aici in magazine (in California) dar puiul meu mananca doar cele de la Earth's Best. Am incercat mai multe feluri si de ex Gerbers cum il simte pe limba cum da inapoi afara. Earth's Best se pare ca-i place. Despre sucuri nu stiu, ca primeste doar apa sau lapte.
3. Diapere Pampers sau Huggies am folosit si mi se par bune. am incercat si alte feluri dar le-am abandonat. La fel si baby wipes, aceleasi marci folosesc si in plus cele de la Costco (Kirkland) care sunt ceva mai ieftine.
Edit ca mi-am amintit ceva referitor la ce a spus mierea. Daca ai absoluta nevoie de un Voltage Converter, trebuie sa afli pt ce putere maxima ai nevoie. cele ieftine sub $20, merg pana pe la max 100 Watts, nici vorba sa le poti folosi pt. un uscator de par sau fier de calcat. Cele mai puternice sunt mult mai scumpe, poate chiar peste $100 asa ca socoteste de doua ori daca neaparat ai nevoie sa-ti aduci electrocasnice din Romania.
sinzi_ana spune:
Panteruta, si mie imi pare rau ca nu ne mai scrii...
Andreea, si eu sunt in aceiasi dilema...in sensul ca David inca merge la scoala privata unde este de la 3 ani (desi este in kinder acum dar sunt varste mixte 3-6 ani) si pt ca ne vom muta curand, nu stiu daca sa il mut la o scoala publica, sau sa astept sa termine kinder si sa il mut direct in clasa 1...Nu stiu cum s-ar acomoda si ca diferenta intre public-privat si ca diferenta montessori-scoala normala...
Au si kinder unde este acum???
Kay, scuze daca nu am retinut, in ce stat veti merge?? Transformator gasesti si aici, si adaptor de priza (care iti va trebui pt orice ai aduce din Ro)...
La noi se incepe kinder-ul de la 5 ani impliniti la 1 august...deci clasa 1 cu 6 ani impliniti...nu ii poti inscrie mai devreme...
Am pus ceva poze din vacanta de vara
http://good-times.webshots.com/album/565494926JBjyDV
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
crisspoliss spune:
Fetelor, voi ati cumparat vreodata masina de facut painea? am fost in romania la rude si mai toti aveau una, faceau asa o paine buna de tot ca ma bate gandul sa-mi iau si eu una, mai ales ca nu prea imi plac painile lor dulci in america( desi in zona in care stau sunt multe brutarii mai organice, europene- dar scumpe rau). Voi ce parere aveti?
Criss 19+
Ramona J spune:
Kay, aici nu gasesti Hipp. Ia macar un borcan pentru fiecare zi si incearca aici Earth's Best (sau altele). Sucuri se gasesc, dar nu cred ca se compara cu Hipp. Sint mai ales de struguri, pere sau mere.
Scutece si servetele gasesti aici de toate felurile.
Nu stiu cu transformatorul, depinde pentru ce vrei sa-l folosesti. Drum bun si succes!
Sinzi, dragute pozele. Cred ca ti se facu dor de un bebe mic...
Criss, eu am masina de piine, cred ca mai sint niste fete care au asa ceva. Merita, dac-o folosesti.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LucasMom spune:
Ramona, la multi ani fericiti pt fiul tau!!
crisspoliss eu am masina de paine si o folosesc foarte des, fac o paine la fiecare cateva zile. ne place foarte mult, si nu as renunta la ea. Mirosul in casa cand se coace painea e demential. De ani de zile incerc sa gatesc cat mai simplu si de cand fac painea acasa stiu ce contine. nu imi ia mai mult de 3 minute sa pun totul pentru o paine si e gata in 2 ore. o mai folosesc la framantat aluat pt pizza si pt cozonaci