America (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu zic sa il dai la kindergarten. Nu fac cine stie ce acolo, mai mult se joaca, nu cred ca va avea vreo problema copilul.
Ocebine, succese la scoala! Si daca pierde chestii, nu si le gaseste a doua zi? Si fi-miu uita, ca e mic, dar le gaseste intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ruxij, nu-i bai ca le pierde...chestia e ca ne-a ucis anul trecut uitatul lucrurilor la scoala...azi adidasii, miine cartea de istorie si in principal CHEIA DE LA LOCKER...o platiram frate de 3 ori pina acuma...ma gindesc sa-i iau o chestie la briu cum au janitors (pe elastic)...N-au locker cu combination pina la liceu...acuma stau cu lacate d-alea invechite...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Moda la Paris? Woa... la jobul trecut aveam francezi care se imbracau ca atre cu bermude la barbati (ca asa se purta acum citva ani) si farduri (creme pudra nu va ginditi la mai stiu eu ce. Sint sigura ca va veni si aici moda de la paris. Mai greu dar va veni, ca noi sintem mai refractari.

Cit despre datul copiilor la scoala mai devreme cred ca e in functie de copil, de cit de social e. Unii spun ca de fapt daca e prea mic inconjurat de copii mari va avea probleme de integrare. Altii spun (ba chiar am auzit o emisiune pe NPR pe tema asta) ca in sua din ce in ce mai multi parinti isi dau copiii la 7 ani la scoala pt. ca fac fata mai bine, le e m ai usor. Eu sint data de 5 ani si jumatate si n-am avut nici o problema. Mai stiu si altii. Stiu si inversul. Cred ca pina la urma fiecare parinte isi cunoaste copilul.

Anamaria, am intrebat prieteni in Ro. L-am trimis pe taica-meu sa faca rapid cont la BRD si ii trimit prin transfer bancar. Mersi mult de tot tuturor pt. info. Ma duc sa ma interesez cum arata acei hammer pants si ce ati mai zis voi acolo. Trebuie sa fie poze pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

De ce si-a inchis contul Panteruta?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anamaria pune-i bre cheia de gat cum era pe vremea noastra.
Ramona, LMA pt pusti
Corina wb din vacanta, poze nu facurati?
Andrule, idem poze?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana am facut si poze dar mami asta nu le a pus in computer... Tot alergata am fost...
Gata am inceput si noi scoala. Ralu a primit cea mai buna teacher pe clasele a 4a. Este o coreeanca tanara si stricta (zic ametitii astia de americani la care si trei pagini de teme li se pare mult) care face treaba buna. Doamne ajuta!

Philip Ralu a inceput scoala (clasa 1)la 5 ani si 10 luni. Acum fiecare isi cunoaste copilul. Eu am avut strangere de inima in ce privea limba engleza la vremea aceea.

Cami

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cine o fi panteruta?

Ideea bermudelor alora nici pe mine nu ma incanta:) In plus, anul asta la Paris, barbata-miu a fost oripilat de pantofii ascutiiiti la bot pe care ii poarta toata lumea Te joci cu gustul omului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oribili pantofii aia ascutiti. Imi amintesc de condurii turcesti. Au inceput si p-aci sa apara, intai i-am vazut pe la mall in Canada, apoi Aldo si apoi Macy's. Pana si modele Kenneth Cole am vazut...il credeam baiat serios pe Mr. Cole.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

poate n-am fost eu suficient de clara. philip merge in prezent la daycare, dar e combinata, adica el e in clasa de preschool acum si fac deja activitati de-aseta scolare. atat doar ca e in incinta daycare-ului. deci el e obisnuit sa mearga undeva, sa "invete", dar parca chestia cu kindergarten-scoala mi se pare mai serioasa. eu stiu...
oricum, multam de pareri.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La Paris-ul meu se purtau pantofii bonti si in doua culori gen :
http://www.zappos.com/n/p/dp/33150942/c/80.html
cel mai des "flats".
Iar moda cu pantalonii hammer probabil ca vine "handy" decit daca iti propui sa mergi in tzucahare intinse prin orash. Aia cu tivurile strinse erau simpatice (sa fie totusi la ele acolo), unii pantaloni erau pe elastic, altii aveau numai cute asimetrice...etc.
In schimb io port d-aia cu virf ascutit, nu-mi plac bontii deloc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput