America (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani Alexandru, Ramona sa va traiasca flacau

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

La multi ani pentru Alexandru Ramona! Sa va traiasca! Si baietelul meu e un Alexandru. Voi l-ati sarbatorit si sambata?

Ruxij, felicitari!

Bine ati venit Andrada, Corina si cine a mai fost in vacante!

Mi-a si venit programarea pt cetatenie pe 26 septembrie. Ma gandeam cu groaza ca imi vine si mie dupa 3 luni ca Andreei-Philip, dar se pare ca am fost mai norocoasa!

La noi inca se pare ca vara mai staruie. Ieri am fost la ocean si am adunat la scoici, tare multe erau aduse de ape. Iar apa atat de retrasa ca puteai merge 10-15 metri in ocean si abia depasea nivelul genunchilor. Tare frumos!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

La multi ani lui Alexandru si tot binele din lume ii urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani Alexandru! Ramona sa-ti traiasca baiatul si sa se faca mare.

Monabella, eu primesc bani cu Western Union din Romania. Aici imi cere ID-ul de fiecare data cand primesc banii. Mama imi trimite un numar de identificare si cu numarul ala ma duc si ridic banii. Parola nu este obligatorie. Nu stiu cum este in Ro, dar aici, asa cum ti-am spus mi s-a cerut Id-ul de fiecare data. Dar comisioanele sunt destul de mari si la suma pe care o spui tu s-ar putea sa nu fie rentabil.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sint curioasa daca o sa ajunga in America moda de la Paris cu hammer pants all over again si french-rolled pants.
pentru ultima era o varianta de fapt, adica tivul rulat in afara era apoi strins ca un crunch d-ala de par in jurul gleznelor si asta la pantaloni seriosi de serviciu.
In toate colectiile de toamna erau apoi veste groase si lungi cu bluza subtire pe dedesubt.
Puloverele erau facute din mai multe materiale combinau casmirul cu matase...etc-asta am vazut la Galeriile Lafayette si la Le Bon Marche.
Si am mai vazut haine din catifea.
Culorile erau albastru metalic, nuante de gri (gri petrol)si bej, verde masliniu si o gramada de violet.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim pentru urari, noi nu mai prididim cu Wii. Am constatat ca de fapt avem si software cu sports, asa ca am jucat bowling si tenis, iar Alexandru a boxat de curgeau apele pe el.
Carmen, am sarbatorit si simbata, dar nu la aceeasi scala. De fapt nu vom mai sarbatori prea curind la aceeasi scala...
Andrada, ma bagi in boala cu Parisul... Mai ales ca am si eu o problema cu hainele pentru copii de pe aici, mai ales la baieti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da stiu ca te-au incantat hainele din Paris!

Eu nu am probleme cu hainele pt. baieti, doar ca nu prea ii poti "motza" ca pe fetite. Daca voi la NY va plangeti, noi aci ce sa mai zicem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona la multi ani lui Alexandru!!

Corina bine ati revenit si un an scolar super Ralucai!!

daca tot va plangeti de haine pentru copii ma plang si eu: m-am saturat de rochite roz sau mov .. o sa fac alergie la culoarea roz la haine si alte accesorii si jucarii pentru fetite!!!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vin si eu cu o intrebare pt mamicile care au trecut deja prin asta:
philip e nascu in iulie, deci daca ar fi sa inceapa kindergarten la anul va avea numai 5 ani si o luna, evident va incepe clasa I la 6 si o luna. mie mi-e evident greu sa ma gandesc ca a crescut si mi se pare micut sa inceapa scoala. in alta ordine de idei, nu stiu ce-as putea face cu el inca un an (gradi la care merge primeste copii numai de la 6 weeks la 5 ani).
voi cum ati facut? cum credti ca-i mai bine?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrado, nu mai imbolnavi cu moda de la Paris (cu toate ca hammer pants si french rolled pants: yuck si dublu yuck)...dar catifelele suna bine...

Monabella, trimite linistita banii prin transfer bancar. Sint bani taxati deja si nu ai de ce sa te temi...mult mai sigur ca Western Union si ajung rapid.

Philip eu i-am trimis pe amindoi la scoala la 4 ani (Alex la 4 ani FARA fara 2 luni a intrat la Pre-k) . Nick a intrat la pre-k la 4 ani jumate.

Azi am avut prima zi de scoala...trebuie sa plec repede ca e cake day (avem traditie de cumparat tort la alegerea lor in prima zi de scoala)...Alex a inceput clasa III si Nick clasa VI...nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut. Ma gindesc cu groaza cum o sa se descurce Nick anul acesta cind intra la mai multi profesori o data...se plimba dinn clasa in clasa cu bocceluta de carti...presimt o groaza de chestii pierdute zilnic pina se obisnuieste.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput