America (121)
Raspunsuri - Pagina 5
ciuf spune:
Ramona, la multi ani lui Alexandru! Asteptam reactia la vederea cadoului.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Monabela, noi am primit bani din Ro, prin Raiffaisen Bank in Bank Of America, ca sa ii trimita de acolo (peste $50,000) a fost 100 de euro si aici am platit $12 taxa de transfer (care cred ca e la fel indiferent de suma)...Banii peste (cred ca 50,000 sau cam asa ceva) sunt pusi de banca pe hold pe o perioada cam mare (1-2 luni) pana se clarifica provenienta (in cazu in care vrei sa ii cheltui pe toti odata imediat)
Ramona, LA multi ani pt Alexandru!!!! David numai cu promisiunea ca se va juca la Wii se trezeste dimineata (sare direct in pantofi) si daca el de fel e uituc si ametit, nu uita niciodata daca ii promiti chiar cu 2 saptamani inainte ca in ziua X se va juca la Wii
Andrada, si eu sufar dupa stilul european...mai ales la copiii...Eu sunt fan NEXT(daca ar fi si aici ce bucurie pe mine)...si mai casc gura prin ZARA (avem din fericire in mall)...culori frumoase la hainutele pt copii!! (mai maricei...caci pt bebelusi gasesti de toate in nuante frumoase!!!)
Si noi am inceput Kinder de 2 saptamani deja, si DAvid e foarte incantat si serios ca in sfarsit e si el in kinder...
REchizite nu avem nevoie (au la scoala tot ce le trebe)...dar ne tot gandim sa il mutam la o scoala publica (vrem sa ne mutam cu totul de fapt) si am emotii mari...
Nu stiu daca e cazu sa astept pana la sf anului sau sa il mut acum...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
La multi ani Alexandru! Sa iti traiasca Ramona!.
Si mie imi place Next si Walkshoes. Din franta mi-am luat crema gri de pantofi, avea si vopseluri si de pantofi si de haine in zeci de culori,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Multumim pentru urari. Alexandru are de asteptat pina vine de la scoala, atunci primeste cadoul. Fac pariu ca azi nu s-a concentrat deloc la cursuri!
Anamaria, ma antrenez si eu. Cind ne-om intilni vreodata o punem de o competitie sportiva! Vreau si eu jocuri din astea cu sport, ajutati-ma sa fac un top cu jocuri de cumparat.
Eu nu stiu ce pantofi sint aia de ziceti voi. De unde Next? Vreau sa-i vad si eu. Andrada, te invidiez ca ai gasit lucruri asa frumoase. Eu sint disperata cu hainele de baieti! Ca sa compensez, ii cumpar mereu lui Anuta. M-am indragostit de Oilily, dar arde rau la buzunar.
Lui Alexandru i-am luat Keen de la REI si in rest adidasi. Imi lipseste si mie Daffy's, eram clienta fidela.
Mai caut pe ebay, dar la baieti se vinde totul tare scump, nici nu gasesc nu stiu ce frumuseti.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Multumesc Ruxij! La fel va uram si voua.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
La multi ani lui Alexandru!
Nici noi nu avem nevoie de nici un fel de rechizite! maine incepe si Ralu, sunt curioasa ce teacher o sa aibe anul asta si ce colegi.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
monabella spune:
Mersi de raspuns dragele mele. Efectiv nu pricep care e temerea. Vreau sa trimit bani din contul meu de savings a carui istorie poate fi obtinuta de catre IRS si pt. care am platit taxe etc, etc.
Si efectiv nu vad de ce tranzactia ar trebui sa dureze 2-3 luni cind aici un transfer intre banci dureaza max. 3 zile. Chiar daca as alege o banca care exista si aici si acolo? Gen Citibank sau ING?
Inteleg ca nici daca ma duc personal cu banii nu pot sa ii duc cu mine.
Apoi eu stiu ca - cel putin la mine in zona- tot ce e copil intre 10-25 ani se imbraca de la:
- Hollister
- Aberocrombie & Fitch
- Aeropostale
monabella spune:
Am uitat sa spun: de fapt nu stiu cum se procedeaza la western union. Mi s-a spus ca de fapt ti se da o parola pe care tu o comunici destinatarului si ca nu e sigur pt. ce de fapt oricine stie parola se poate duce si ridica banii. si cum ca au fost cazuri in care in Ro chiar asa s-a intimplat. Nu cer buletinul nu nimic. De-asta mi se pare ciudat si nu m-as incumeta sa trimit sume mari. (25-30k)