Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
Eu va zic noapte buna (deja) pen' ca ma doare capul, mi-e infundat nasul, asa ca iau un paracetamol sinus si ma bag in pat. Ne vedem luna viitoare!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Sanatate multa, miki!
Eu o sa fiu prezenta cam rara zilele astea, am de alergat dupa toate cele necesare unui botez, vom fi nasi in Bucovina, langa Radauti si joi plecam intr-acolo.
iriss27 spune:
Buna fetele,
Mai exista vreun cod pt fdp=0? Daca nu, ce cadouri interesante mai sunt actuale?
Vreau sa mai dau o mica comanda pt piticul meu si cred ca va fi scrisoare ... daca nu gasesc vreun cadou mai interesant.
Merci si pupici
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriss27 Buna fetele, Mai exista vreun cod pt fdp=0? Daca nu, ce cadouri interesante mai sunt actuale? Vreau sa mai dau o mica comanda pt piticul meu si cred ca va fi scrisoare ... daca nu gasesc vreun cadou mai interesant. Merci si pupici Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) incearca 69507 sau 61336 www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
A venit toamnaaaa
Acopera-mi inima cu cevaaaaa!
Cu umbra unui copac
Sau mai bine cu umbra taaa
Bonjour doamnelor! Azi is in dispozitie lirica
Anne, merci de
Mai am 4 zile de concediu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 A venit toamnaaaa Acopera-mi inima cu cevaaaaa! Cu umbra unui copac Sau mai bine cu umbra taaa cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |