Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimineata! O si vesti bune pentru cele care asteptati colete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!

ma gandeam de dimineata la acelasi lucru : ca a venit 1 septembrie si eu inca astept colete din iulie.De data asta LR si-a batut propriul record.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Mai este si Raluca_u cu colet din 17.07.

Si eu 28.07 si 31.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Se pare ca am aviz pt comanda din 5.08

Este ultima comanda pe care avut-o la tura asta de reduceru si se pare ca mi-au venit toate, desi greu. Insa am avut un articol gresit si acum ma bat cu ei sa il obtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Off-topic pentru cine se plictiseste (asa, ca mine): mai dati un ochi pe aici. Nici nu stii ce sa faci: sa razi, sa plangi...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Multa lume "necajita"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am ridicat si eu vineri coletul din 30 iulie, ultimul din perioada reducerilor. Mai am unul din 26 august ...

In coletul din 30 am avut aspiratorul despre care s-a tot vorbit pe-aici si care este mai mult decat ok la banii astia.
Pe langa aspirator am mai avut asa:

2 pijamale pentru sot:
www.laredoute.fr/vente-pyjama-prix-mini.aspx?productid=324132241&documentid=207608&single=false&categoryid=22941444" target="_blank"> aceasta pe bleu - frumoasa, material foarte finut;
www.laredoute.fr/vente-pyjama.aspx?productid=324132427&documentid=207608&categoryid=22941444" target="_blank"> asta - ok si asta, dar mai finuta este prima.

Pentru Daria
www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130942&documentid=207608&single=false&categoryid=22916924" target="_blank">geaca parme clair - draguta din bbc, captusita cu bbc doar manecile captute cu un material sintetic subtire; insa parme clair e un roze pal (eu ma asteptam sa fie un mov deschis, adica o culoare ceva mai deschisa decat cea din poza)
www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-bebe-fille-prix-mini.aspx?productid=324130500&documentid=207608&single=false&categoryid=45538714" target="_blank"> set 2 pantaloni - draguti

Pentru mine www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active-wear-teens.aspx?productid=324135257&documentid=414708&single=false&categoryid=41789416" target="_blank"> short ado file - dragut, mai luasem unul la inceputul reducerilor;

Cam atat ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Helou, fetele !

Si o toamna frumoasa plina de colete cu "bunatati"!

Eu am primit pe mail de la redoute o oferta: codul 61328 care da 20 euro bonus la cumparaturi de 55 euro si livrare gratuita.

Cel putin asa am inteles mesajul lor.

Sper sa va ajute ca eu nu mai comand pana nu primes ceva

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Hai ca nu sunt foarte sigura ca am inteles bine, franceza mea e varza.

Pun tot mesajul sa-l verificati daca vreti:

20 euro offerts* des 55 euro d'achats + livration gratuite** avec votre code offre speciale 61328

Si acum stelutele (aici am dubii, daca poate cineva sa explice in ce conditiib ar fi grozav):

(1) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d#8217;expédition, une seule fois par foyer, offre valables sur laredoute.fr hors articles Repetto, Converse, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, secteur petit électroménager, gros électroménager, image, son, multimédia et jouet, pages rouges et prix rouges. Non cumulable avec une autre offre. Chèque-achat personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L#8217;usage de votre Chèque-achat n#8217;exclut pas le paiement de la participation forfaitaire aux frais de traitement. L#8217;utilisation même partielle de votre chèque-achat n#8217;entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasins, rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
(2) Offre valable une seule fois 3 semaines à réception à compter de la date d#8217;expédition, une seule fois par foyer, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 45#8364; d'achats après réduction.

Tks

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput