Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

La multi ani Musette!si bebe sa fie sanatos si mancacios!andreea_and:felicitari pt semnatura
Felicic sa-ti traiasca sotul!ma primesti si pe mine la o felie de tort?

intrebare pt cine a facut acest de curs de puericultura,,,in ce consta?si unde se face?

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Kid bine-ati revenit..ce bine ca Maria e cuminte.Asteptam pozele

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Felicitari Kid si la multi ani pentru Alexandra! Multumim mult ca ti-ai facut timp sa ne scrii cum a decurs totul, mesajul tau are un efect pozitiv incredibil, Doamne ajuta sa fie asa o experienta nasterea pentru toate fetele! Ma bucur tare mult pentru tine, sa-ti traiasca printesele!

Laura, Iriss .

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Eva ti-am zis, nu ma pricep, stiu doar ce mi s-a spus mie. Mi se pare ca in "what to expect..." scrie si despre asta, acum n-o am langa mine.
Clau eu iau dopegyt pentru tensiune. Durerile de cap e foarte posibil sa le ai de la tensiunea marita, somnolenta din ce am mai citit e normala inainte de nastere, se pregateste organismul pt travaliu si trebuie sa fii odihnita. Intreaba-ti oricum doctorita luni ca sa stai linistita.
Nerantula , tu cum mai esti, cum te simti?

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Multumesc frumos Andreea, cu siguranta voi intreba luni daca nu cumva ajung pana atunci la spital. Sunt un pic stresata ca bb nu a prea miscat de pe la 12 si sunt deja 4 ore, ceea ce nu e normal, pana acum facea valuri, valuri. Insa tind sa cred ca doarme fiindca am avut 3 contractii de atunci, ceea ce inseamna ca bb e bine.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

kid:ma bucur ca sunteti bine si asteptam poze

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Suntem acasa!!!!

Felicitari July si Joy pentru boboceii noi si tinem pumnii gravidutzelor norocoase. Nu am apucat sa citesc inca nimic dar promit ca o voi face.

Maria este un copil exemplar, ma trezesc intrebandu-ma daca nu cumva are ceva sau nu cumva mi-au schimbat astia copilul la maternitate. Spre deosebire de sora ei care m-a terminat fizic primele 4 luni, Maria papa, doarme si...pana acum nu stiu cum plange. Nu am auzit-o niciodata plangand.
Dar nici nu am stat prea mult cu ea, o vedeam doar la alaptat, in rest statea la bebei, la alaptatul de la ora 6 dimineata nu am ajuns niciodata.

Nasterea pentru mine si Simodina a fost ca o vacanta! A fost super de super! Am stat intr-o rezerva frumoasa, cu terasa si vedere la parcul spitalului, operatia ne-a durut in prima noapte rau si din a doua zi din ce in ce mai putin, pot spune chiar ca in a doua zi seara eram sprintene bine! MErgeam bine, nu mai ceream calmante, ce mai...mamici model Mi s-a parut mai usoara decat prima nastere. Mobilizarea a fost cheia. Faptul ca am stat la o rezerva mai indepartata de sectia de neonato ne-a facut sa mergem mult pe jos din a doua zi si ne-am revenit mai usor.

Bebeii au fost indopati sistematic cu lapte praf la neonato, astfel ca nu am avut de multe ori placerea de a o alapta pe Maria. Speram sa recuperam. Azi noapte mi-a venit laptele si e destul pentru fetita sa pape.

Va tinem pumnii tuturor. E o mare minune. Voi pune si eu poze cu Maria in curand. Avem cercei si o freza haioasa.

Multumim mult de tot Babytzei pentru vizita la spital. E o frumoasa si jumatate, ar putea sa pozeze pentru un catalog de moda pentru mamici! Multumim Babytza!!!
Si Musette ne-a fost alaturi si ne-a transmis gandurile voastre si felicitarile! Va pupam pe toate cu drag si va tinem pumnii in marea aventura!

bb2

bine ai revenit acasa Kid si sa-ti traiasca fetita, sa ai parte numai de bucurii si lucruri fericite de acum inainte

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Bine ati venit acasa Kid si Maria. Sa fiti sanatoase si numai de bine sa auzim.
Asa cum spunea si Andreea, mesajul tau are o nota optimista extraordinara, incurajatoare pt viitoarele mamici. Multumim si multi pupici.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

LA MULTI ANI pentru Musette si tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!Uite ca mai aflu ceva de pe forum: ca azi e Sf Alexandru!

Andreea_and, intr-adevar le tii tu minte.Felicitari si tie si mai bine ca nu da semne.Noi inca asteptam cumintei sa ajungem la 37 de saptamani si dupa aia asteptam semnele...

Am aflat curand de o mamica foarte incantata de nasterea la Municipal si care mi-a povestit ca a ajutat-o foarte mult o infirmiera.De la adus sticla de apa, la chemat sot, la adus sosete in sala de travaliu si imbracat si tot asa.M-a surprins placut povestea.A fost o nastere rapida, usoara si fara peripetii..ca incurajare pentru cele care nasc acolo!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vaaai fetele, ce dragute ati fost, am inceput sa citesc capitolul care s-a scris cand am nascut si mi-au dat lacrimile. Va multumesc tare mult pentru felicitari, m-am emotionat.

Si pentru ca se intreba Miruna si Felicic, cum de am nascut eu asa repede dupa Nadina...Am nascut in doua sali de operatie diferite...eu am fost pregatita si la start anesteziata, in 5 minutele a aparut si dr T inca proaspat dupa cezariana Nadinei s-a apucat si de mine si gata....Cusaturile artistice le-au executat rezidentii lui (care au facut treaba buna. Daca avea si o a treia sala mai era una la rand Oricum cele cu cezariana si cele cu nastere naturala, chiar nu e mare chestie, va veti descurca cu brio.

Dupa operatie eu am stat in post-travaliu si toata noaptea am auzit cum nasc mamicile natural...nu tipau decat un pic, la sfarsit. Epidurala le-a ajutat pe toate.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

andreea and multumesc! wow 38S, la virsta asta am nascut-o eu pe alexa.

Stiu ca nu mai am mult, de fapt pe de-o parte chiar sper sa-mi vad printesa saptamana viitoare dar as vrea sa fie si ea pregatita, vedem luni, poate incep si la mine odata contractiile si mi se inmoaie colul pana atunci.

Clau nu te mai panica, 4 ore e putin, parca regula era cu 8+ ore si mai trebuie sa si doarma bebelina, nu? La mine functioneaza de fiecare data culcatul pe partea dreapta, nu-i place deloc micutei si incepe si misca, incearca, poate merge si la tine .

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Mergi la inceput