Mamici de septembrie octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Kid multumim ptr. informatii..sunt chiar ff incurajatoare
Tzitzi felicitari ptr semantura

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Vaaai fetele, ce dragute ati fost, am inceput sa citesc capitolul care s-a scris cand am nascut si mi-au dat lacrimile. Va multumesc tare mult pentru felicitari, m-am emotionat.

Si pentru ca se intreba Miruna si Felicic, cum de am nascut eu asa repede dupa Nadina...Am nascut in doua sali de operatie diferite...eu am fost pregatita si la start anesteziata, in 5 minutele a aparut si dr T inca proaspat dupa cezariana Nadinei s-a apucat si de mine si gata....Cusaturile artistice le-au executat rezidentii lui (care au facut treaba buna. Daca avea si o a treia sala mai era una la rand Oricum cele cu cezariana si cele cu nastere naturala, chiar nu e mare chestie, va veti descurca cu brio.

Dupa operatie eu am stat in post-travaliu si toata noaptea am auzit cum nasc mamicile natural...nu tipau decat un pic, la sfarsit. Epidurala le-a ajutat pe toate.

bb2

Ma bucur tare mult ca ai trecut usor prin aceasta minunata experienta si ca esti incantata de cum a iesit cusatura

sper sa fie si la mine la fel de placut

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, multumim.Parca nici voi nu erati intorsi la ultima eco, nu?Noi sper ca facem eco de verificare (scurta) a pozitiei miercuri..si lunea viitoare eco mai detaliata.....dar tu mai speri?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

andreea and multumesc! wow 38S, la virsta asta am nascut-o eu pe alexa.

Stiu ca nu mai am mult, de fapt pe de-o parte chiar sper sa-mi vad printesa saptamana viitoare dar as vrea sa fie si ea pregatita, vedem luni, poate incep si la mine odata contractiile si mi se inmoaie colul pana atunci.

Clau nu te mai panica, 4 ore e putin, parca regula era cu 8+ ore si mai trebuie sa si doarma bebelina, nu? La mine functioneaza de fiecare data culcatul pe partea dreapta, nu-i place deloc micutei si incepe si misca, incearca, poate merge si la tine .

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

hai ca incerc si eu, poate da rezultate, oricum trebuie sa ma apuc sa fac si ceva de mancare, niste friptura de porc la tava cu sos de ciuperci si un rizotto cu legume.
Sper ca nu v-am facut pofta ca abia pe seara va pot invita la masa

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi asa e nici ultima data nu era intoarsa bb-lina,si nu nu mai sper sa se intoarca,voi mai aveti sanse si va tin pumnii sa fie bine

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea_and, Denisa, Laura, merci pentru opiniile voastre! Da, o tensiune 13/8 este buna, am mai si citit, in carte nu am gasit mare lucru, pe net da! La fel era si ieri, se pare ca e problematic daca oscileaza de la o zi la alta! Nu e cazul! Oricum, nu sunt genul de se panicheaza ca ii zboara o musca deasupra capului si se pune in varful patului, ca atare nu stau in pat, stau in continuare pe scaun la laptop, fac treaba in casa, ies pe afara, deci nu poate fi decat bine tinand cont ca nu creste tensiunea! Daca va creste peste 14 imi sun medicul, asa cum mi-a zis! Merci, fetelor!

Edit: in "What to ExPect..." nu zic multe dar zic asa: Sistolica nu trebuie sa creasca cu mai mult de 30 fata de tensiunea uzuala a persoanei iar diastolica cu mai mult de 15. Eu avand 12/7 inainte sa fiu insarcinata, deci aceasta fiind tensiunea mea uzuala, acum tensiunea nu ar trebui sa depaseasca 150/ 85. Conventia il considera totusi pe 14 ca valoare maxima pt sistolica! In concluzie tensiunea mea 134/84 nu ar trebui sa fie motiv de ingrijorare!
De asemenea, tensiunea asimilata cu albumina in sange (care la mine e absenta) pot da ca rezultat preeclampsia (HIS- hipertensiunea indusa de sarcina), si gravida trebuie supravegheata indeaprape! Ingrijoratoare sunt mainile si fata umflate, durerile de cap, starile febrile, vederea incetosata. Insa, edemele la glezne sunt prezente la majoritatea gravidelor in ultimul trimestru si sunt vazute ca mai putin problematice!
Am postat detalii poate mai ajuta pe cineva!

Andreea_and, Tzitziri, felicitari pt semnaturi! Andreea, ready, steady, go! Suntem aproape de linia de start, nu?

Kid, bine ai revenit acasa cu printzesa! Povestea ta este tonica si foarte bine venita, mai ales ca zilele trecute a avut loc o discutie pe la Odisee, discutau mamici despre productia de morcovi, frici si alte fobii! Tu si Simodina dati un super exemplu!

La multi ani si Carlei Alexandra, sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei!

37+ LUCA

AMR 21 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bine ati venit acasa Kid !!!! Multa sanatate si o bebelina papacioasa !!!! pooooooop mamica

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, acum citeam si de voi cu cele 37 de saptamani FULL TERM.Felicitari si voua....acum mi-am pus si eu alta tinta sa ajung la 37 si sper sa va urmez exemplul

Andy.p, nici nu stiu daca o fi mai bine sa se intoarca acum sau sa fac cezariana..si poate spun prostii!..Astept cu interes povestile fetelor care au nascut natural la Giulesti(AlexaM si Joy) sa vedem daca rezistam psihic

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

andreea and multumesc! wow 38S, la virsta asta am nascut-o eu pe alexa.

Stiu ca nu mai am mult, de fapt pe de-o parte chiar sper sa-mi vad printesa saptamana viitoare dar as vrea sa fie si ea pregatita, vedem luni, poate incep si la mine odata contractiile si mi se inmoaie colul pana atunci.

Clau nu te mai panica, 4 ore e putin, parca regula era cu 8+ ore si mai trebuie sa si doarma bebelina, nu? La mine functioneaza de fiecare data culcatul pe partea dreapta, nu-i place deloc micutei si incepe si misca, incearca, poate merge si la tine .

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

hai ca incerc si eu, poate da rezultate, oricum trebuie sa ma apuc sa fac si ceva de mancare, niste friptura de porc la tava cu sos de ciuperci si un rizotto cu legume.
Sper ca nu v-am facut pofta ca abia pe seara va pot invita la masa

oau cum faci sosul ala de ciuperci??

kid bine ai revenit acasa!!!asa repede ma bucur ca maria e cuminte si papa bine!!poate ne pui si vreo poza

musette la multi ani si multa sanatate!!!

varza mea e gata acush inca se caleste in cuptor, acush ma duc sa fac si o mamaliga

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

KID
BUN VENIT ACASA!!! Speram ca esti super fericita si incantata de bebeluna ta!
Multa sanatate si recuperare rapida.
PUPIKI

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 42

Mergi la inceput