Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov multa sanatate! Baga ceaiuri cu lamaie multa si miere ca fac tare bine.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eli, chiar ca bati recordul la raceli! Sanatate! Baga lichide si lamaie!

Am uitat sa va spun despre mine ca am tensiunea ok. Eu o aveam mica si inainte (intre 10 cu 6 si 12 cu 7). Ieri la control o aveam 11 cu 6,8, deci foarte buna. Chiar ma gandeam... voua nu v-a crescut tensiunea in timpul sarcinii?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anes, sunt curajoasa fortat. Asa este aici, dupa o cezariana nu te califici la cezariana, se incearca nasterea naturala din nou. Mie pana acum nu mi-a crescut, de obicei am 12, la inceput cand am renuntat la cafea aveam 10 si acum am tot 12.
Elilov, multa sanatate!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetelor, daca stau putin mai mult in picioare ma doare spatele de mor (in zona lombara). nu e prea devreme?? stiam ca astfel de dureri apar abia mai incolo. eu am miercuri abia 15 sapt.
va pupic pe toate.

ps. incep sa scap de rau

Maria 14+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'neata!

Bei, io o sa am o fetita taaare depravata: ii place si . De la inceputul sarcinii am o pofta nebuna de tot ce inseamna alcool, mai ales tarie si sampanie. De obicei nu beau, cate un pahar la vre-o petrecere si atat.

Mi-am adus aminte, referitor la discutia cu cadita in baie si pozitionarea ei, am vazut ieri la careffour un suport pentru pus cadita, pe cada mare. Costa 65 de lei. Ceva de genul asta: http://www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=2936. Dar aici vad ca e muult mai scump. Oricum, e o varianta mai stabila decat cu scaun in cadita.

Ieri am luat si primele lucrusoare pentru Andreea: doua body cu Winnie the Pooh. Si am facut inventarul la ce mai aveam. Poate am timp sa pun si eu nicte poze.

Mirtha, multumim pentru link-ul cu puericultura. Am gasit lucruri interesante.

Amalia, buna ideea cu imbratisat copilul mare cand ajungi acasa. Cred ca Ana va vrea sa vina sa ne ia de la spital totusi, dar putem si acolo sa ne imbratisam si sa ne iubitim.

Anes, si eu am 1,78m. Deci pe aproape. Numai ca am plecat in sarcina de la 94kg si acum am 99....Cunosc complexul cu inaltimea din adolescenta. Rar gaseam pe cineva potrivit. Ca sa va spun drept, eu cu sotul meu ne-am cunoscut cand aveam eu 16 ani si el 17. Lui i-a placut de mine si a jucat basket un an sa se mai inalte si acum avem aceeasi inaltime. Deci oricum, mai rar tocuri. Tensiunea mi-a crescut in primul trimestru si acum si-a revenit. Atunci am avut palpitatii si mi-a fost destul de rau.

Am intrebat si eu in cap trecut si nu mi-a raspuns nimeni: eu am dureri ca la ciclu destul de des, insa nu simt ca se intareste sau se contracta burtica. Asta inseamna contractii? Desi sunt la al doilea copil, niciodata nu m-am pricepul la asta.

O duminica frumoasa!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata burtici!

Sa speram ca si duminica asta va fi la fel de racoroasa ca ziua de ieri.

Anes asa e. Mai e o"gramada". Deja am inceput sa numar zilele si sa am din ce in ce mai multe emotii.

Elilov sa dea Dumnezeu sa nastem bebicii la termen.

Fetelor ma gandesc ca maine in mod normal trebuia sa incep serviciul, dar intru in prenatal. Ce bine ma simt!O sa ma duc intr-o vizita sa le vad pe fete ca a trecut o vara intreaga de cand nu le-am mai vazut.

Elilov tu te mnai duci lascoala sau intri in prenatal?

Pup toate burticile!

ginye 31+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
Maria_K si pe mine m-a durut la fel mijlocul..de la inceputul sarcinii, la ambele sarcini si mi s-a parut perfect normal. Perioada in care am simtit cel mai putin durerea a fost in trimestru 2 de sarcina. Ma bucur ca te lasa greturile! Sa ai o sarcina cat mai usoara de acum incolo!
Madutza legat de durerile ca la ciclu nu stiu ce sa-ti spun ca nu le-am avut. In afara de durerile de mijloc, n-am experimentat altele...
Cat priveste inaltimea..deja la noi o sa infiintam clubul prajinilor, ca nici eu nu sunt prea mica la 1,75 ai mei..si mai sunt si slaba...deci par si mai desirata. Sanatoase sa fim!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna dimineata mamici! Va doresc o duminica frumoasa sau o ultima zi de concediu...Cine lucreaza in invatamant, maine incepem serviciulCat va mai duceti voi?Eu ma gandeam sa ma duc pana pe 15, apoi voi vedea daca mai imi da CO, daca nu, CM, apoi prenatal, cu toate ca mi-e dor de copii, dar mi-e teama sa incep ca ei vin cu o gramada de raceli- eu sunt educatoare-
Am schimbat si noi semnatura

Mari 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Madutza si eu ma confrunt cu aceleasi dureri (ca la CM) de la inceputul sarcinii. I-am tot spus dr dar imi spune ca daca nu se intareste burtica nu-s contractii. Dar nici nu stie de la ce-ar putea fi. Pe mine m-au stresat rau, pana pe la 20 saptamani aveam dureri aproape in fiecare zi, acum le am la cateva zile. Insa pe mine cand ma apuca ma tin ore intregi. Si bineinteles nu cedeaza nici la no spa, nici la gynipral... Perfuzii nu s-a gandit nimeni sa-mi propuna. Tie ce ti-a spus dr? Daca mai sunt fete cu experiente similare...poate ne mai linistesc.

Mirela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna dimineata,burtici sexy!
Amalia,Babyzapy,multumesc pt raspunsuri!
Andy,ma bucur ca am lipsit la "numaratoare"
Bebecris,felicitari pt bebelin si pt colul ascultator.Tine-o tot asa!
Eli,multa,multa sanatate!Sa fuga raceala de la tine!
Eu sunt fericita ca s-a mai racorit in Bucuresti,simteam ca nu mai pot din cauza caniculei..parca nu mai aveam chef de nimic..
Eu mai sunt in concediul medical inca o saptamana,sa vedem ce fac dupa...sper sa pot intra in prenatal..
Va urez tuturor multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ne tinem puii in brate ...la termen!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput