Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mirela, mie dr. mi-a spus sa iau no-spa, 3 pe zi. La mine cedeaza la no-spa. Am vazut ca ma apuca si daca imi este frig la picioare, ca atunci cand esti racita.

Am o stare nasoala, nu am chef (a se citi mi-e sila) sa ma duc la serv. dupa ce s-a intamplat saptamana trecuta. Miercuri am organizat un eveniment mare si am emotii cum o sa mearga, mai ales dupa ce mi s-au pus si bete in roate. As vrea saptamanile astea 6 sa stau mai linistita la serviciu, sa imi vad de proiecte, sa le duc cat mai aproape de final, dar intr-un ritm linistit si fara stres. Tineti-mi pumnii pentru ziua de 3. Offf, sper sa treaca cu bine si apoi sa am numai ecouri pozitive. Hai ca m-am racorit.

Ma duc la masaj acum.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza multa bafta pe 3...dar ce se va intampla atunci? Nasol sa stai cu stres la servici...eu de asta am ales sa mai merg in continuare, ca nu sunt asa stresata.
Oricum de pe 15 septembrie imi iau 2 saptamani de CO, o data cu inceperea scolii lui David.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza, bafta pe 3!

Eu mi-am dorit mereu sa fiu mai inalta, am 1.62 si nu-s deloc slaba. Si voi va vaitati ca sunteti inalte, of, of.
Am stat mereu cu ochii pe Ana, acum ii dau ulei de peste dar cand il termin ii dau 10 zile calciu sirop, nu cumva sa fie pitica precum maica-sa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otilia cred ca cel mai mult o va ajuta pe Ana sa faca sport in perioada scolara. Eu am facut inot vreo 8 ani, 1 an de gimnastica, 2 ani de tenis de camp si am jucat mult baschet in scoala generala si liceu. Plus ca eram foarte pasionata de mers pe bicicleta si de role. Miscarea asta in copilarie, mi-a prins bine si am pastrat musculatura picioarelor si acum, mai ales ca obisnuiesc sa merg si mult pe jos.

si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

buna feteleeeeee!

Multumesc mult pentru sustinere, pentru telefoane, am avut mare nevoie in perioada asta.

Acum sunt "invoita" din spital, tocmai pentru ca se pare ca evolutia este buna. A fost super sa dorm in patul meu (am dormit 12 ore).

La mine situatia a fost destul de rea, desi nu am stiut de la bun inceput, dar am banuit. La controlul de miercurea trecuta, cand mi-a zis doctora ca nu e bine, m-a si pocnit plansul. In situatia asta mi-a zis si ea ca s-a desfacut nodul de la cerclaj. De fapt am avut colul rupt, si inca in mai multe locuri, firul de cerclaj nu avea cum sa se desfaca. Acum se pare ca merge bine, mi-a scos treptat si perfuziile. Peste o saptamana vom discuta si posibilitatea unui eventual transfer la Bucuresti.

Azi e ziua sotzului. Imi cam pare rau de el, nu va avea parte nici de cadou in partea mea, nici macar o urma de petrecere, ceva acolo, nu a vrut sa ia in calcul nici varianta sa iasa singur cu prietenii undeva, dar ma revansez eu la anul...

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona, ma bucur ca vii cu vesti bune. Doamne ajuta si de acum inainte! Daca se poate aranjeaza sa mergi la Bucuresti in caz de urgenta si bineinteles stai cat mai linistita, eventual cred ca vei face si injectiile pentru plamanii lui bb. sotului tau, nu-i nimic daca se sacrifica pentru bb.
Cred ca ai ajuns la 28 de saptamani acum, ceea ce-i imbucurator.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Simooooooooooo cat ma bucur sa te "aud". Bine ai revenit acasica si la cat mai putine zile de stat in spital!
Ma bucur din suflet ca ti-ai revenit si bebe este bine! Sunt convinsa ca totul va fi bine pana la final si TOATE vom duce sarcinile asa cum trebuie pana la termen!
Te pup dulce, odihna placuta si LA MULTI ANI pentru sotul tau! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
dupa o noapte agitata in care am terminat o rola de hartie igenica din cauza robinetului strcat de nas azi sunt bine..in sensul ca numai stranut , numai am nimic..ah pana la urma au fost bune lichidele
fetele va pup ce v-am spus am batut recordul
ginye eu as vrea de luni sa bag prenatalul..sau macar de la 15 ca de ce sa fac...lasam microbii la scoala
simona bine ai venit pe acasa...ma bucur ca situatia sa imbunatatit ..acum sa stai cumintica....si pana la urma dactrebuie sa stai la spital pana l termen noi te sustinem..mai o galerie, mai un sms,,,,ah si era sa uit sotului tau sa iti traiasca sa primdeti 100 impreuna
mariak organisme si organisme, poate bazinul tau se mareste pentru bb...problema este sa nu ai si alte dureri...eu zic ca e ok
va pupacesc pe toate...
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Simona bine ai venit pe acasa , ma bucur ca esti mai bine si asa tre sa fii pana la termen . Uite pt. sotul tau ii organizam noi petrecerea LA MULTI ANI , dar cel mai frumos cadou tot tu esti ...crezi ca nu e bucuros sa va aibe acasa pe tine si bebeloiul dansator din burtica?? alaturi de cel mare evident
Madutza ...incredibil ce tare seamana fetita ta cu tine !! e o draguta de numai ...asta imi da sperante poate va semana si bebelina mea cu mine macar un pic nu numai cu taticul ...si BAFTA miercuri la eveniment , sa iasa cum vrei tu !
Elilov ai vazut cum pui biciul pe microbi cum pleaca
Maria_k nu stiu ce sa-ti zic de durerile de spate pe mine doar acum ma incearca usor dar am vazut pozele tale din Austria si in prima cred (la ceva pensiune ) parca am fost si eu ...ei bine stiu ca acolo toate seamana si decorul e cam acelasi SUPERB , noi am fost in iunie la Kaprun iar poza mea din balcon seamana izbitor cu a ta
O dupa-amiaza placuta va doresc si va pup !

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Simona,Doamne ajuta sa fie bine pana la termen,multa sanatate si putere sa treci peste toate.Cat despre ziua sotului,La multi ani! si fii sigura ca tu si bebe sunteti cel mai frumos cadou pt el!
Eli,asa nu te lasa doborata de raceala...ca doar esti puternica!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput