Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sorvint da, tot la bucur nasc. Pana acum 2 sapt stiam ca nasc cu Ionescu Marilena dar cum e plecata toata luna oct cand ar trebui sa nasc mi l-a recomandat pe Augustin Marius. Pe `15 sept il vad pt prima oara. Sper sa fie ok. De conditii ce sa-ti spun: cand am fost internata (pe sectia avorturi) mobilierul era vechi, dar o curatenie exemplara si asistente super dragute. Din cate am inteles s-a renovat etajul cu nasteri: mobilier, aparatura, dar de vazut n-am vazut. Sper sa fie asa.

ginye 31+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ce liniste este in seara asta aici fetelor. Se vede ca e week-end si racoare afara. Toata lumea probabil e la plimbare.
Ginye55 bine ca spui ca sunt dragute asistentele si personalul. Eu nu am fost pe acolo decat o singura data si numai jos la camera de garda si nu stiam. Doar din auzite. Dar sper sa fie bine.
Oricum te asteptam dupa ce nasti cu mai multe detalii.
Eu tocmai ce am terminat de mancat. Doamne as manca intr-una in ultima vreme. Dar nu numai ca imi e foame, daca nu mananc mi se face rau de foame,pur si simplu.Dimineata nu sunt om pana nu mananc. Am si un ulcer care ma cam deranjeaza. Noroc ca nu m-am ingrasat prea mult pana acum. M-am mai implinit e drept dar abia astept sa le dau jos sa imi imbrac vechii mei blugi.
Va pe toate fetelor si o seara minunata sa aveti

Sorina 22 + Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia da, ar fi zis dr. daca era ceva nasol. Eu m-am luat cu alt subiect al discutiei si am uitat sa intreb si despre col si circulara . Totusi, nu cred ca voi naste natural. Vreau sa astept cat mai mult pana sa fac cezariana. Nu ma grabesc decat daca dr. spune ca este vreo problema si trebuie sa o faca de urgenta Doamne fereste!). Nu imi este frica de nasterea naturala dar ma gandesc in fel si chip cum ar fi mai bine pt. BB.

Cat despre utrogestan, am sa citesc ce ti-au scris fetele si daca nu sunt de acord cu ceva, spun . Ideea este ca ar trebui sa incepi sa scazi doza.

[

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu pe acasa cu Ana. Am promis ca merg la servici azi pentru ca am gresit ceva si e vina mea trebuie sa refac. Dar nu am reusit, prietena mea la care trebuia sa mearga Ana nu a terminat de varuit si nu se poate locui in camera copiilor. Cu ocazia aceasta am frecat bine de tot masuta de infasat. Nu imi ardea mie acum dar este noua jucarie a Anei, i-a facut papusii baie acolo, plimba masuta prin casa ca stie sa ii deblocheze rotile.
Anes, tu mai iei utrogestan si cat? Mai iei si altceva?
Iti dai seama ca eu am o plantatie de morcovi la fund. Nu numai ca astept declansarea travaliului dar voi incerca sa si nasc natural dupa cezariana. Si riscuri sunt, slava domnului. Este in primul rand mult mai bine sa astepti travaliul si deschiderea colului pentru ca la o cezariana la rece exista riscul neeliminarii lohiilor cum ar trebui si de aici alte complicatii.
Ioana, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau dar mi-a placut la nebunie fraza cu "hai sa ne luam tratamentul" .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Madutza este foarte buna ideea cu bebelusul de jucarie, pt. ca fetita ta are deja 4 ani si ar putea sa "utilizeze" aceasta jucarie imitandu-te.

Amalia exceptionala ideea cu "bratele libere" pt. imbratisat puiul cel mare! Bravo!

VonHelen, si eu am contractii zilnic, mai ales cand fac ceva efort (urc scarile de exemplu), dar atata timp cat cedeaza, iar colul nu este afectat... totul este ok. Tu va d ca ai unele chiar dese. In cazul asta trebuie sa iei No Spa sau Scobutil pt. ca nu este chiar ok. In rest.... vizita la medic te poate lamuri mai bine.

30+

Mergi la inceput

diamisha multumesc! Am baietel mare asa este . Sigur ca esti inalta si tu...! Eu am fost complexata toata adolescenta pt. ca am fost inalta si imi doream macar 5 cm mai putin. Despre tocuri... bine ca ai renuntat acum la ele! Eu nu am purtat si nu sunt obisnuita cu ele. Pai, daca m-as mai urca pe ele.... as fi cat un cocostarc intre gaini .

mav, m-ai terminat cu baietelul tau! Este extraordinar. Si bineinteles ca trebuie sa ii accepti ajutorul oferit si sa il implici. Dar deja ti-am spus ca mie mi se pare ca te comporti corespunzator cu el si te-am felicitat

Mirtha, asa este privind dormitul. Cand mi-a spus dr. ce si cum cu dormitul... mi-a trecut prin minte exact ce ai spus tu. Este IMPOSIBIL sa dormi doar pe o parte. Si eu amortesc ingrozitor pe stanga si bineinteles ca ma intorc pe dreapta. Ce sa facem! Ne mai chinuim doua luni

30+

Mergi la inceput

Sorvint, Ginye Pe la sfarsitul lui octombrie... mai este o "gramada"!!!

Ioanamami nu am cumparat nimic pt. BB. Le spuneam fetelor ca ele imi fac "pofta" cu lucrurile luate de ele. Ieri, chiar ii spuneam doctoritei ca nu am cumparat nimic, si ea zicea ca si ea este superstitioasa si este de acord cu lasatul cumparaturilor "dupa". Am ramas destul de nedumerita de raspuns

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, sunt o fericita! Mi-am adus puiul acasa. S-a simtit foarte bine astea 2 saptamani la bunici, dar acum ca stia ca venim deja murea de dor. Am decis sa venim de astazi acasa, ca sa profitam de weekend in 3. Ii era dor de bebe, sa-i simta miscarile si e tare incantat ca a mai crescut burtica si-l vede pe bebe muuult mai vioi decat il lasase.
L-am dus sa-si aleaga masinuta dorita, cadou pentru Sf. Alexandru de astazi si am venit fericiti acasa.
Mirtha super site! Cred ca am mai dat de el in cautarile mele, dar am atatea chestii salvate ca nici eu nu mai stiu sa umblu prin ele, de atatia ani incoace...ar trebui sa mai triez
Anes si eu ma chinui la fel cu somnul..cand pe o parte, cand pe alta...unde mai pui ca am si o gramada de insomnii...dar ce sa facem, inca 2 luni si dupa aia...ne tine bebe treze de-a dreptul

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Anes, tu mai iei utrogestan si cat? Mai iei si altceva?
Iti dai seama ca eu am o plantatie de morcovi la fund. Nu numai ca astept declansarea travaliului dar voi incerca sa si nasc natural dupa cezariana. Si riscuri sunt, slava domnului. Este in primul rand mult mai bine sa astepti travaliul si deschiderea colului pentru ca la o cezariana la rece exista riscul neeliminarii lohiilor cum ar trebui si de aici alte complicatii.

Otilia, nu mai iau de vreo 6 saptamani Utrogestan. Acum iau doar Elevit, iar "daca este cazul" Ginypral (dar am sa il inlocuiesc cu Buscopan la rec. dr.)
Esti curajoasa ca incerci natural! Zici de riscul neeliminarii lohiilor...! Asta nu o stiam. Chiar am sa dezvolt subiectul cu doctorita.

Mirtha, ca deobicei, f. utile informatiile si link-urile .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
mirtha multumesc
vonhelen asa sa faci stai cumintica si ia no-spa la nevoie daca e cazul
cat despre DPN eu zic ca nu facem primirea la nici un bb decat la termen
ce ziceti voi ca eu am racit [am impresia ca bat recordul la raceli ] si cand stranut ma doare burtika..bag lichide si sper ca pana maine sa imi treaca
va pupacesc
29+Dimitrie

Mergi la inceput