Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza!
Multumesc de incurajari, eu inca sunt teleghidata. Cand vorbesti cu bebe tau 7 luni si ii spui baiatul lui mama apoi te trazneste ca e fetita, e cam greu sa te obisnuiesti. Nu am nimic cu ideea daca e fetita sau baietel, copil sanatos sa fie dar pur si simplu eram setata pe baietel si acum trebuie sa schimb tot. Noroc ca n-am cumparat mai nimic. La 15 saptamani dr a zis ca e baiat apoi la celelalte eco nu s-a mai vazut pt ca statea bebe in pozitie ciudata. Acum zice ca e 100% fetita si mi-a facut poza si la putza dar pana la nastere, mai stii...

Mihaela 28+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Babyzapi, Futuremother, am primit, multumesc. Va pup.

Mirela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Fetelor, ia ziceti voi nume de fete care va plac. Am cautat ceva ceva pe net dar nu suna nimic cum trebuie. Poate ma inspir de la voi. Va pup

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mamiseli trebuie sa fie aiurea.. dar sa-ti zic despre un caz sa vezi ca poate fi si mai rau..toata sarcina unei tipe i s-a zis ca va avea fetita, la nastere s-a dovedit a fi baietel. aveau totul pregatit in roz, incepand de la camera si terminand cu maruntisurile...tipa a intrat intr-o depresie postpartum...daca nu ma insel asa se numeste....a avut nevoie de timp sa realizeze ca nu a fost o greseala de la maternitate.. si ea chiar isi dorea mult fetita...
Eu pot spune ca am pus pb asta de la inceput ca in cazul in care nu e ce ni s-a zis sa nu am o surpriza prea mare..cu toate ca 2 ginecologi mi-au confirmat ca e baietel, i-am vazut si noi putza, am si poza 3d cu ea...hainute am luat cam in proportie de 50% altele decat albastre, caruciorul e gri cu portocaliu...azi ma voi uita din nou cu atentie, poate ii vad din nou putzuca..
Nume de fete sunt f multe frumoase..nu-mi vin in minte decat numele ce l-am fi dat noi bebelui nostru daca ar fi fost fetita, Giorgia(nu e un nume placut de f multa lume, dar noua ne place, oricum il punem la naftalina..) sau Mara, Narcisa, Iulia.
Oricum sper sa te acomodezi cat mai repede cu ideea. voi mamicile de fetite aveti niste avantaje(parerea mea): o gama mult mai larga de hainute, jucarii.. pana si numele frumoase de fetite sunt mai multe decat cele de baietei. Sanatosi sa fie toti copilasii nostri , asta e cel mai important!!

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oceanborn m-am distrat grozav despre patania ta din Auchan desi tu cred ca erai nervoasa in momentul acela
Loren@ f. frumoase pozele tale , dar unde sunt cele 14 kg?? in poze nu se vad ...bine ai venit din concediu
IuliaCospy La multi ani cu sanatate pt. sotul tau , petrecere frumoasa

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

mamiseli, eu ma gandisem ca daca o sa avem o fetita o s-o cheme Maria Iarina si pot sa-i spun si Mara (de la Maria). mie imi place foarte mult dar depinde de gusturi.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

madutza, eu mi-am luat centura gerda, dar uite aici toate modelele. http://www.tonuselast.ro/?lan=11&x=but&bid=6&act=models&id=69

mamiseli_11, noi am vrut fetita, prin urmare am cautat doar nume de fetita si desi stim de 14 saptamani ca o sa avem baiat inca nu ne-am hotarat asupra unui nume. Ne invartim in jurul lui Vlad...dar nu suntem convinsi. Pt fetita eram setati pe Daria.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

30 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

salutare burtici, v-am tot citit zilele astea dar am fost cam depresata de contractiile nedureroase de saptamana trecuta si de nervii pe care mi i-am facut cu astia batrani ai mei. Nasol sa iti dai seama dupa 30 de ani ca nu te poti suferi cu consortul/ consoarta, si tot nasol de mine sa devin un fel de arbitru!!! Inutil sa va spun ca dupa discutie mi-au revenit contractiile, dar slava Domnului de aseara nu mai am!!!Si sunt in medical si saptamana asta, pt prima data in viata mea mi-am luat medical si 2 saptamani
Mamiseli cred ca e foarte ciudat sa primesti vestea asta la momentul asta al sarcinii. Oricum nu inteleg cum au gresit mai ales ca mi se pare ca era mai usor sa para fata la inceput si apoi sa vada ca are putza, dar asa e tare ciudat. Eu am facut doua morfofelale+ eco de la TT si pana acum este baiat, mi-au aratat putza si coaiele, ca am solicitat si a doua oara sa-mi confirme.Nu ca as fi fost mai putin fericita daca era fata,sau ca sa cumpar chestii( inca nu am luat nimic), dar ca sa ma obisnuiesc si sa stiu cum ii spun. Cat despre nume o sa vezi ca o sa vina de la sine. Trebuie, zic eu, sa se potriveasca si cu numele de familie...asta e o chestie de gust, si sigur, daca iti place tie ceva in mod special nu prea conteaza...Mie imi plac multe nume, dar nu vreu sa influentez! O sa vezi ca ai sa gasesti!
Mira25+Ilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

IuliaCospy "La multi ani!" sotului si sa iti traiasca.Sa va bucurati impreuna de perioada sarcinii si apoi de bebeu.
Sarcina usoara si la termen!

Mamiseli nu fi suparata. La prima sarcina pana am nascut am fost convinsa ca o sa am fata si..... a fost un baietel de 3.900 kg.Mi-am revenit ff repede si pentru ca eu imi doream baiat. Dar la eco mi s-a spus ca o sa am fata si toata lumea, dupa forma burticii, doar fata era in gura tuturor. Si totusi a fost baiat. Mi-a fost foarte greu sa gasesc un nume pentru ca eu eram pregatita cu nume de fata . Pana la urma, fiind nascut in ziua de Sf Gheorghe i-am pus George si Claudiu ca mi-a placut mie. Poate asa a fost sa fie, mie mi se pare ca numele de Claudiu chiar i se potriveste !
Te pup si sarcina usoara!

Iulia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Mamiseli, felicitari pentru fetita!
Greu cu numele...al II lea nume sigur e Maria...primul eu as vrea Sara, mai negociez cu sotul.
Fetelor, eu am o pofta de mancare continua....asa e in perioada asta?Am ajuns la 55, 500 kg, dar eu nu m-am ingrasat, e doar burtica....

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput