Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ziua buna fetelor...

babyzapi...nu-i nimic....raman datoare....fac cinste joi...ce ar papa micuta mamica?
cat costa centura GERDA SI de unde ati luat-o?
am o pofta de mancareeeeee........uriasa....cred ca este normal...pt ca bebe creste ff repde si mult acum si ia din resursele lui mami...eu am 76.600 kg...am luat aproape 18 kg...burta este mare....si am pus la fund si pe picioare..atat...in rest e ok...da nu ma sperii pt ca stiu ca o sa dau repede jos....

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ramo2007nu esti singura cu pofte de mancare continua.... si eu mananc intr-una... mai mult fructe... dar... pana acum mai ma puteam abtine........
Si aporpo de kg nici eu, cu toate ca mananc continuu... nu am pus pus pe mine... daca am pus 1 kg si ceva ....

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo, si eu am o pofta nebuna de mancare, azi deja am mancat de 2 ori si parca as manca ceva dar nu stiu ce. 55kg???? n-am avut atat nici cand am ramas insarcinata...ohoo ce bine stai.. oare ma insel sau tu erai cea care pe la inceputurile odiseei noastre cand multe din noi vizitau baia f des, eram dependente de lamaie si alte remedii impotriva greturilor scriai intr-o zi ca tocmai mancasei niste slanina cu ceapa rosie.. scuze daca te confund dar chestia asta chiar o tin minte si acum ma amuza, cum imi chioraiau matele de foame si mancam doar banane si grisine ca nu puteam altceva...in timp ce tu(sper ca nu te confund)...

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor!
malinas ti- ai luat centura! ce ma bucur ! nu- i asa ca e super ?
bebecris, eu am dat aproape 80 ron si am luat- o de la o farmacie din ploiesti, am vb la telefonul de pe site si mi- a zis unde o gasesc. o poti purta si dupa ce nasti pentru refacere

28+ si mamica
AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Oceanborn, da, eu eram cu slanina si cu ceapa....
Cand am ramas insarcinata aveam 52 de kg, pana la 14 sapt. am ajuns la 49 kg si de atunci(de cand a miscat bebelina)am luat pana la 55,500.
Dimineata la 8 am papat o banana si m-am culcat la loc, m-am trezit la 10 cu pofta de paine cu unt si cu sare si am papat 5 felii si acum bag un castron mare de cereale cu lapte...ce-o fi mai tarziu...o sa devastez frigiderul...

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MAMISELI, asta da surpriza, in saptamana 28! Important e sa fie bebelina sanatoasa!!
Nu stiu ce sa ma mai fac cu balonarile astea,ieri am mancat niste struguri si am avut niste gaze... care mi-au dat si niscaiva contractii BH de nu mai stiam ce sa fac... si bebeii erau agitati... inultima vreme, ma balonez cam des si imi e ciuda, pt ca tare imi plac fructele si sunt si absolut necesare.
In plus, azi-dimineata la spalare am ”detectat” ceva ce cred ca sunt hemoroizi... nu ma dor, nu-i simt altfel, dar... care sunt efectele lor? Oare pot da constipatie?

manu 24+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebecris pai stai asa sa ma gandesc....pai cred ca merge un paharel de ciocolata calda...avem tonomatul aproape...sa nu ni se usuce gatlejul cat stam la barfulitza...asta dupa ce termini cu toate bineinteles. E placerea mea sa-ti pot fi de folos

Fetelor ne trebuie capitol nou. HELP!

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

manumanu...stiu...ce inseamna balonarile...ma sperie..aseara m intrat in panica...nu mai puteam sta jos..nu mai puteam respira...acum la fel..scaun am zilnic chiar de 2-3 ori...insa...pana il am...zici ca sunt balon...si se intareste burta....si o simt pana in gat...am mancat si eu tot struguri...sunt asa buni

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, multumesc mult pt urari pt sot. Si voua sa va traiasca ai vostrii si sa va iubiti mult si sa fiti fericite!

Mamiseli, eu sunt posesoarea unei burtici cu fetita si desi la inceput imi doream (adica ne doream) baietel, acum nu mai concepem ca puiul nostru ar putea fi altceva decat fetita. Imi inchipui cat de greu este sa afli dintr-o data ca dupa ce l-ai ai alintat atatea luni ca pe un "barbat" ce este, acum trebuie sa schimbi "descantecele". Da cel mai important e sa fie sanatos bb, si ce-o fi, tot de la Dumnezeu este si e o binecuvantare pentru voi.
Legat de nume, si noi am avut dileme mari, dar pana la urma ne-am hotarat la Sara Maria, dupa ce am cerut "aprobare" si de la nasi ca pe ei nu ii cheama asa pe nici unul. Daca vrei, iti trimit o lista cu adrese de link-uri cu nume, poate te ajuta. Dar asta abia diseara, ca am carnetelul acasa.

Astazi schimbam si noi semnatura. Am impinit 28 de saptamani si am intrat in 29. Ce mari suntem...

Iulia 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor vad ca voi tot vorbiti ca papati mai mult...eu nimic. Mananc de 3 ori pe zi si atat. Nici pofte ca in primele 3 luni nu mai am. Adica poftesc si acum daca mananca cineva ceva in fatza mea, dar asa sunt eu pofticioasa de fel. Am pus si eu 8 kg de la inceputul sarcinii si pana acum...7 kg la burta si 1 kg in restul corpului :))

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput