Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)
Raspunsuri - Pagina 19
oceanborn spune:
Buna dimineata!
Mamiseli, Diamisha si Lorena felicitari pentru vestile bune aduse de la eco!!

. Ce fetite mari aveti!! Mamiseli, asta da surpriza; important e ca sunteti bine amandoua!!
Amalia mersi
!!
Pana la 6pm am de asteptat si vai cat de greu trece timpul in ziua cu eco...abia astept..
Ieri, am iesit la cumparaturi in Auchan..bineinteles ca ne-am indreptat ca si hipnotizati inspre raioanele pt copii, deja o facem inconstient..si cum se apropie scoala va dati seama ca era cam plin de lume pe langa uniformele scolare.noi ne-am vazut de treaba la bebei iar din partea dreapta o "dama" machiata ca si la bal mascat, eleganta(in viziunea ei) tot dadea din coate, ii cauta fetitei uniforma. Noroc ca am fost atenta pt ca la un mom dat idioata mi-ar fi tras una in burta daca n-as fi fost pe faza, dar am apucat s-o prind de mana, sau cot...nu mai stiu.am crezut ca-mi iasa foc pe nari asa m-am enervat(de cand cu sarcina ma enervez cam repede..sper sa imi treaca o data cu nasterea pt ca uneori nu ma recunosc..). dupa care cu un puternic accent moldovenesc si-a cerut scuze. in momentul in care am ajuns la casierie(in Auchan gravidele au prioritate la toate casieriile) dam tot de familia respectiva, nestiind ca suntem romani, zice "fa, asta credi ca si baga in fatza?"(a se citi fara caciulite) vai...in mom ala i-am tras un ranjet de hiena si i-am zis rastit "DA FA!!!" n-a trebuit sa ii fac semn casieritei pt ca m-a vazut si le-a zis celor care erau la coada sa ma lase sa trec,spre satisfactia mea, dar nu va zic cat de tare m-a enervat cotzoharla aia. nu scapi de mitocania nesimtirea si prostia romaneasca niciunde!! Oricum sunt bucuroasa pt ca am mai achizitionat cate ceva pt bebe. un prosopel cu triunghi, niste bluzite(la reducere) si 2 paturici![]()
O zi frumoasa va doresc tuturor
!!!
27+
Thomas
andreyutza spune:
Mamiseli felicitari pentru fetita. adevarul e ca am mai auzit cazuri in care pana la 8 luni au stiut ca au baiat si apoi, la ultima eco, au aflat ca e fetita.
loren@ bine ai revenit din concediu. chiar ieri intrebam fetele de tine.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+ 
babyzapi spune:
Oceanborn cam asa e cu nesimtirea asta... e in floare peste tot! Amuzanta povestioara totusi cu moldoveanca aia needucata
Bine ca ai pus-o la punct.
Babyzapi
fericita 28+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
madutza spune:
Buna dimineata,
Intru repede ca al 9 am un curs.
Malinas, imi poti da un link cu centura. Ma intereseaza si pe mine. Voi vreti sa luati centuri pentru burtica dupa nastere?
Diana, in legatura cu celulita, au o sa ma apuc de reflexo dupa ce nasc (dupa 40 zile). Cica ajuta foarte mult la aliminarea apei.
Oceanborn, tare faza de la magazin. Le-am citit si colegilor mei!
Gata, ma pun pe treaba. O zi buna!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
oceanborn spune:
Cam asa e Babyzapi, sper sa nu inteleaga fetele din Moldova gresit..nu am nimic impotriva celor din moldova, cea mai buna prietena de-a mea e moldoveanca. Ma hranesc cu accentul moldovenesc, imi place cand aud pe cineva vorbind in stilul lui Creanga dar tipa de ieri m-a scos din sarite.. la fel de bine ar fi putut sa fie ardeleanca, olteanca etc...
e prima oara ca mi se intampla asa ceva, aici femeile gravide au prioritate peste tot..si chiar se tine cont de lucrul asta..
27+
Thomas
Mirela_1 spune:
Buna dimineatza, gravidutze.
Ce-mi place sa ma uit la lucrusoarele pe care le-ati luat pentru bebelusi. Abia astept sa incep si eu cumparaturile. Dar mai intai sa termin cu santierul prin casa, probabil pe la sfarsitul lui septembrie.
Imi dati va rog si mie user-ul si parola la contul comun?
Mirela
23+
IuliaCospy spune:
Buna dimineata dragele mele!
Sper ca ati avut un week-end frumos si un inceput de saptamna linistit. Ati avut o viteza la scris, ceva de speriat, iar eu nu am reusit sa citesc mare lucru din urma, da' las' ca pana la urma citesc eu tot.
Eliov La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa se implineasca, iar bb sa fie sanatos si sa vina cu bine la mami si la tati!
si scuze de intarzierea cu care vin urarile.
Eu am avut un sfarsit de saptana mai mult decat plin. Am fost la o nunta la Brasov si am "profitat" de ocazie si am facut un tur de forta sa mai rezolvam niste probleme. In final am ajuns acasa duminica seara lesinati de oboseala, asa ca ieri nu am prestat la serviciu, ci am stat cuminte acasa, in pat.
Nebunica-zapacica ma alatur si eu intrebarilor tale referitoare la intepaturile de insecte. Eu m-am "pricopsit" cu o intepatura de albina chiar pe burtica. Am vorbit cu doctorul si mi-a spus sa o las in pace. Problema e ca s-a inrosit foarte mult in jur si ma mananca foarte, foarte tare. Am mers la farmacie si am luat un gel cu antihistaminice care ar fi trebuit sa mai calmeze putin, dar efectul este zero. Asa ca fetelor, daca stie cineva vreun remediu eficient, as fi recunoscatoare daca imi psuneti si mie.
Iulia, tiza mea, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos si la termen!
Acum fug ca am ceva treaba la birou. Nu stiu daca reusesc sa intru mai tarziu ca azi e ziua sotului si mergem la parintii lui. Asa ca va urez o zi cat mai usoara si linistita. Aveti grija de voi!
Va
pe toate burticile!
Iulia
28 
babyzapi spune:
Iulia_Cospy din pacate nu stiu nici-un remediu impotriva intepaturilor...de orice fel...sper sa te poata ajuta celelalte fete.
LA MULTI ANI sotului si petrecere frumoasa.
Babyzapi
fericita 28+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
monicus spune:
IuliaCospy
La multi ani pentru sotul tau......

![]()
![]()
![]()
Ceva planuri... 

vreo cina romantica????