Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, spuneti-mi va rog, cele care ati avut concediu medical pt. probleme cu sarcina, ce cod a trecut medicul de familie?
Acum m-am uitat si la mine a trecut 728 si vad ca n-are legatura cu sarcina..."728 Dureri si alte afectiuni ale organelor genitale la femeie si tulburari ale ciclului menstrual".

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Iminenta de avort parca era 745. Nu mai am concediul medical la mana si zic din amintiri.

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamiseli wow, ce schimbare! Sa-ti traiasca fetita! asta da schimbare de planuri. Sa fiti sanatoase amandoua si sa duci sarcina cu bine pana la termen ca asta este cel mai important.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mamiseli- cum e posibil sa-ti spuna de-abia acum? la 31 de sapt? adica pana acum nu s-a mai uitat la sexul copilului? acum aveti o pereche!!!
si cel mai important lucru e sa fie sanatoasa.

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cam slabuta miscarea pe aici.
Eu azi am mancat ca sparta...am o burta. De abia mai respir.

==========
Corina 26+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cum mai corina sa fie slaba miscare pe aici!? pai eu ce sunt?
la cele 6 kg acumulate pana acum nu sunt slabe miscari deloc, iti zic eu!

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Abia am ajuns acasa de la plimbare (ma scoate sotul la miscare mai ceva ca pe...catel si am citit si din urma sa vad ce s-a mai intamplat
Mamiseli pai cum asa ...vine bebelina Mihaela Cosmina? ...nu conteaza sanatoasa sa fie doar sunt asa de frumoase fetitele , sper doar ca nu ai cumparat prea multe lucrusoare albastre ...adevarul e ca pana nu ies afara nu putem fi siguri 100% ce sunt , s-au mai intamplat destule cazuri
Babyzapi deci la alegere Franta si Sapania ...daca va semana cu mine va vrea sa vada neaparat castelele de pe Valea Loarei dar cred ca sunt ceva si prin Spania ; vai ce urat in metrou !! eu deja cand vad sau trec pe langa oameni beti/ nervosi imi acopar burtica cu mainile din instinct of of
Z_Iulia sarcina usoara si la termen , bun venit printre noi , despre creme antivergeturi eu folosesc Mustela pe burta/sani nu au aparut pana in prezent doar ceva slabut pe coapse (sper sa ramana in stadiul asta )
Mirtha , Malinas , fetele care se plangeau de celulita , of si la mine a aparut pe picioare (azi de ciuda l-am pus pe sot sa ma frece pana mi s-au inrosit picioarele ) inca nu se vede asa de tare dar daca pipai se vede si se simte ...eu folosesc incontinuare crema tot de la Mustela ...vai bine ar fi sa fie numai pe perioada sarcinii cum zice Diamisha
Amalia deci ai facut si tu vaccin la prima sarcina , fetelor este vorba de vaccinul ATPA antitetanos care se face la femei insarcinate prin saptamana 31-33 cum zicea si Amalia in vederea prevenirii unor complicatii la nastere datorita instrumentelor folosite (posibila infectare datorita nesterilizarii acestora) si mai ales cum erau mai demult nasteri acasa , pe camp sau te miri unde . Este gratuit si se face la medicul de familie .
Diamisha sigur ca ne poti spune detalii stabilite ce dr. tau despre cezariana (si eu f. posibil voi face : bebe mare eu mica )
Nu stiu daca am scris tot ce vroiam ...iar mi-aduc aminte de lecitina ...dar am scris o gramada
AAA da sigur , vroiam sa intreb daca voi luati tratament intercalat 10 zile calciu+vit. D3 si 20 zile Elevit sau 15 si 15 zile (cum mi-a recomandat med. de fam. deoarece zice ea voi avea crampe musculare si e bine sa iau mai mult calciu acum)
Gata , v-am pupat somn usor !

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata natiune...gata si vacanta...a fost super, daca facem abstractie de laringita mea si a Biei, de contractii si mucus roz..in fine..ieri am fost la doctor si Larisa are 1860 gr...este ok si colul...deci vesti bune.
In vacanta nu am luat cine stie ce kg, asa ca acum la 30+ ma "laud" cu 14,5 kg luate..voi cum stati?
Apropo, am pus si niste poze de la mare la semnatura cu burticania de la 28+ la 30 +....
Nu am timp sa citesc din urma, din pacate, dar sper ca nu am avut loc evenimente neplacute si ca toate sunteti bine..va pupic!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mamiseli_11felicitari pentru fetita. Nu este greu sa cauti nume..te ajutam noi......... sa ai grija de tine si iti doresc sarcina la termen.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Seara buna gravidute dragi. Eu sunt buimaca dupa vizita la doctor pt ca se pare ca avem FETITAAA!!! Acum trebuie sa incep sa caut nume de fetite ca nu ne-am gandit la nici unul. Avem 28 de saptamani si 2 zile, 1300 de grame, lichid in cantitate normala, placenta posterioara grad 0. Se pare ca totul e normal. Va pup

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescugraviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

loren@ bine ai venit din vacanta. Inseamna ca ai bateriile incarcate... asa-i? Super.... deci bebelina ta este in grafic...Ne bucuram.... pentru tine....

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Neata natiune...gata si vacanta...a fost super, daca facem abstractie de laringita mea si a Biei, de contractii si mucus roz..in fine..ieri am fost la doctor si Larisa are 1860 gr...este ok si colul...deci vesti bune.
In vacanta nu am luat cine stie ce kg, asa ca acum la 30+ ma "laud" cu 14,5 kg luate..voi cum stati?
Apropo, am pus si niste poze de la mare la semnatura cu burticania de la 28+ la 30 +....
Nu am timp sa citesc din urma, din pacate, dar sper ca nu am avut loc evenimente neplacute si ca toate sunteti bine..va pupic!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena30+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescugraviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebecris scuze pt ieri dar scriam pe fuga...deci joi e ok pe la 9 o sa vorbesc eu cu asistenta de la gineco cand vii

Ramo si eu cand am avut nevoie de medical de fiecare data med de fam mi-a trecut alt cod decat cel de sarcina. Oricum a mea e mai dusa cu capul...spunea ca nu are cum sa-mi dea medical pt disgravidie.

Diamisha felicitari pt bebelina! sa ajungeti cu bine la termen. Asteptam si detalii despre cezariana.

Mamiseli wow ce surpriza! Felicitari! ...dar cum de abia acum la 28 de sapt au vazut ca e fetita?

Lorena bine-ai revenit din concediu! Felicitari pt vestile bune de la dr.

Va pupic dulce pe toate si sa aveti o zi buna!

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput