Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Bine v-am regasit, burtici !
Elilov La multi ani, nastere usoara si la termen si un copil sanatos si frumos!!

Z_Iulia bine ai venit, sarcina usoara si la termen!

Mirtha foarte util link-ul pentru Puericultura

Noi am schimbat ieri prefixul...30..uau, ce putin mai e..acum incep sa simt ca sunt insarcinata si eu..mai un junghi, mai o contractie,slava DD nedureroasa, mai o intepatura, se aduna si kg, somnul..mai rarut...dar bine ca doar atat.

Si, cum nu se putea sa trec prin sarcina fara incidente..m-a intepat o lighioana, nu stiu ce, s-a umflat zona, a amortit..dupa cateva zile parea ca se vindeca, iar la o saptamana am facut frumusete de reactie alergica de ma urcam pe pereti de mancarime si durere, s-a umflat, iritat..apoi a trecut. Desi am intrebat si la spital, si pe dr meu..si toata lumea a zis ca nu ar trebui sa fie probleme, tot am un pitic care nu ma lasa sa stau linistita..Oare veninul a ajuns la copil, sa ma astept la urmari asupra lui? Mi-e tare teama..

Daca ati auzit sau citit ceva referitor la intepaturile de insecte si , poate imi spuneti si mie, va rog, pe net an tot cautat dar nu am gasit nimic

Hai ca iar m-am intins.. O saptamana frumoasa tuturor va doresc!!Pupici la burtici!

30+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu stiu nimic de niciun vaccin...e prima oara cand aud.

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele va multumesc frumos de toate urarile si gandurile bune..imi doresc ca ceea ce mi-ati dorit sa se intoarca la voi inzecit
deseara sper sa intru sa va arat pozici ...mi-a cumparat sotul un set de elefanti superbi si un buchet de floricele fac pozici si va arat..ah si am scapat si de soacra si ca o nesimtita ce e nici un La multi ani nu mi-a spus...ehh
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Elilovnastere usoara, bebe sanatos si tot binele din lume.

Simonama bucur ca esti bine. Nu mai e mult! Totul se va termina cu bine!

Azi am fost si eu la doctora de familie. I-am explicat despre durerile mele de cap si nu i s-au parut normale. Mi-a zis ca sigur e de la tensiune. Mi-a luat tensiunea, dar in momentul ala era normala. Mi-a zis ca ar fi bine daca as putea sa verific ccand ma doare capul ce tensiune am, dar e mai greyu pt ca nu am aparat. Tb sa-mi cumpar unul.
Cam atat. Bebe e foarte jucaus.

Pup toate burticile!

ginye 31+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, spuneti-mi va rog, cele care ati avut concediu medical pt. probleme cu sarcina, ce cod a trecut medicul de familie?
Acum m-am uitat si la mine a trecut 728 si vad ca n-are legatura cu sarcina..."728 Dureri si alte afectiuni ale organelor genitale la femeie si tulburari ale ciclului menstrual".

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Z_IULIA, eu folosesc crema pt vergeturi de la mustela. Se gaseste in farmacii si este speciala pt gravide.

Mirtha, exact asa sunt si picioarele mele de la genunchi in sus. Imi vine rau cand le vad, parca nu ar fi picioarele mele.

andreyutza, multumesc de sfat.Ma duc si eu maine sa vad daca gasesc prin zona crema de la Ivatherm. Ca parca nu as astepta pana cand nasc, cu crema asta macar sa nu se agraveze situatia.

Voiam sa va spun ca mi-am luat centuura aceea pt sustinut burtica (modelul recomandat de futuremother ) si este foarte buna, parca nu mai am burta de loc. Nu mai apasa pe vezica si a disparut senzatia de a merge la wc de fiecare data cand ma ridic. Ma bucur ca am citit aici despre ea si ca am gasit sa o cumpar.

Am schimat si eu azi prefixul...mai avem 10 saptamani.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

30 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Elilov, ! Iti doresc multa sanatate, putere sa duci cu bine la capat sarcina si sa ai un baietzel sanatos care sa-ti lumineze viata!

Simona, iti tin pumnii sa se rezolve cat mai bine problemele tale, cred ca esti foarte incercata cu problemele tale, dar sper din suflet sa fie bine pana la final!

Am ajuns astazi la dr., fata mea este intoarsa, nu are "margele", este cu vreo 3-4 zile mai mare decat varsta cronologica, are 1350 gr, eu am lichid destul, placenta ok, col tare, lung, orificiu inchis. Pe scurt, totul este in regula. Ma mai duc peste 3 saptamani ca sa discutam detalii despre nastere. El spune ca as putea sa nasc natural, desi mi-a zis initial ca va fi cezariana din cauza riscurilor legate de varsta mea, pentru ca absolut totul este in regula. Insa, eu nu am destul curaj incat sa incerc sa nasc natural, va fi cel mai probabil o cezariana cu epidurala sau o combinatie de rahie cu peridurala, asta ca sa o pot vedea imediat cum o nasc.

Aaaa, l-am intrebat de celulita, bineinteles ca si eu sufar de aceeasi problema de care aminteau mai multe fete. Mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru ca este o asa-numita celulita de sarcina, care inseamna de fapt apa acumulata in tesuturile noastre in timpul sarcinii. Apa pe care o vom elimina rapid dupa nastere si va disparea aspectul asta buretos si moale pe care il avem acum. Celulita normala inseamna inflamarea celulelor adipoase din cauza acumularii masive de tesut gras, se face in mult mai mult timp, nu in cateva luni si este mult mai tare la pipait. Eu, una, am rasuflat usurata cand mi-a explicat cum sta treaba cu aspectul asta urat al coapselor ...

Mi-a stabilit ca data probabila a nasterii inceputul lui noiembrie, 1-3, ceea ce ar insemna la sfarsitul saptamanii 38 pt mine.

Daca va fi interesant pt fetele care vor face tot cezariana, o sa va povestesc detaliile legate de nastere pe care le voi stabili cu el peste 3 saptamani.

Va doresc o seara frumoasa,

Diana

29+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI, Eli!!!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanaate si tie si lui bebe, sa duci sarcina cu bine la termen si sa ai o nastere usoara!!!
Babyzapi saru mana pentru urari! Wow ce faza cu metroul...si eu care il credeam sigur
Madutza asa te vreau! Sa stie omul ca esti bine.
Oceanborn multa bafta maine la eco!!
Iulia bine ai venit! Sarcina usoara si multa sanatate!
Lorellay suuuper! Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de perechea frumoasa pe care o ai!
Malinas te inteleg cu miscarile...asa e si bebe din burtica mea. Ma intreb uneori daca apuca sa mai si doarma...Da' vorba sotului meu "da' ce draga, tu nu te misti si-n somn?"...nah, ce sa mai zic
Criss eu n-am ajuns inca in ultima luna la doctora de familie, dar cred ca si mie imi va face antitetanusul cand voi merge. L-am facut si la David la fel. Se face pentru eventuale interventii din timpul nasterii..pentru a transmite de acum o parte din anticorpi bebelusului...cel putin asa stiu eu.
Diamisha ce vesti bune! Sa fi sanatoasa si tu si bebelina!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eli - la multi ani si multa sanatate. sa te ajute D-zeu sa ajungi la termen, sa ai un bebe sanatos si mancacios!

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Seara buna gravidute dragi. Eu sunt buimaca dupa vizita la doctor pt ca se pare ca avem FETITAAA!!! Acum trebuie sa incep sa caut nume de fetite ca nu ne-am gandit la nici unul. Avem 28 de saptamani si 2 zile, 1300 de grame, lichid in cantitate normala, placenta posterioara grad 0. Se pare ca totul e normal. Va pup

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput