Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Adica vroiam sa zic buna dimineata dar m-am impiedicat de mesajul Nonnei.

Lavi felicitari pentru intarcat si pentru mancat mult si bine si dormit toata noaptea.

Dana mersi de cafea. Fiind 1 septembrie parca m-a apucat asa o melancolie...

Xerexe toti copiii la varsta asta sunt agitati din nevoia de cunoastere, nu cred ca are legatura cu alintatul. Ori mie asa imi si place a mea, sa umble sa aiba avant, daca nu acum pai cand?

Brazuca eu nu o spal chiar in fiecare zi ci cam la 2 zile in functie si de cum mananca ca are momente cand nu vrea decat singura si binenteles ca isi pune putin si in cap ca sa-i stea bine parul. Insa noi abia acum ce avem putin mai mult par.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Dana buna cafeluta ta cu iz de toamna

Xerxe nu stiu daca e buna izolarea pt Razvanel, pt ca e mai vulnerabil in timpul intarcarii, se va simti abandonat si va fi un pic traumatizant pt el. Daca ai timp, adica nu te preseaza nimic sa-l intarci repede, incearca sa-l inveti sa adoarma si altfel, incearca mai intai ziua si dupa aia si noaptea. Va plange la inceput, dupa aia doar va marai si apoi nici nu va mai riposta. Dupa ce ai rezolvat problema asta il poti intarca mai usor. Eu mi-am pus plasturi pe mameloane si i-am explicat ca mami are buba la tzatzi. Ea s-a uita cu jale la sanii mei si intorcea capul, nu-i placea cum aratau. La inceput nu a vrut biberonul deloc (desi inainte, in timpul zilei, manca cu placere pana la 50 ml, asa de joaca si ca supliment dupa masa de solide dimineata si seara), nu a vrut nici macar apa, dar a razbit-o foamea pe la vreo 8 dimineata si pana la urma a papat cu bibe.

Corina daca nu accepta laptele praf, nu te grabi, mai fa o pauza si mai incearca peste vreo luna-doua. Eu asa as face. Eu nu o spal in fiecare zi pe cap, cel putin acuma, ca s-a mai racit afara. Dar cand transpira, o spalam in fiecare seara.

Sunt un pic melancolica dupa momentele noastre frumoase cand Lori papa la san Dar imi amintesc de ce am intarcat-o si imi mai revin. Un motiv a fost oboseala, apoi carentele care au dus la tot felul de probleme (caderea masiva a parului, cresterea dioptriilor, frecvente stari de rau fizic, lipsa energiei). Si apoi motivul principal: Lori nu numai ca nu a mai luat in greutate de la 6 luni, dar a si slabit. Chiar daca dr de fam imi tot spune ca nu e o problema, eu tot nu puteam sta linistita. Nu manca normal si asta pt ca ii era mai comod sa pape laptic de la mama decat sa molfaie un piure sau o bucatica de carne. Acum are loc schimbarea la care ma asteptam: mananca foarte bine fata de cum manca ea inainte, s-a vazut o schimbare si cand am sistat sanul pe timpul zilei. Nu stiu de ce ma justific asa, cred ca ma afecteaza mai mult decat credeam intarcarea asta. Am avut momente cand tare as fi vrut sa o pun la san si sa o vad cum papa ea calm in bratele mele. Si acum as vrea sa fac asta Ei, dar ruptura asta tot trebuia sa se aiba loc candva. Ce-am tot scris pana acum luati-o ca pe o descarcare emotionala, ma simt mai bine spunandu-va si voua prin ce trec

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Luna

Mergi la inceput

Aaa, si ma mai framanta inca o chestiune. Acum s-ar putea sa se rezolve cat de curand, dar mie inca nu mi-a venit CM. Mai sunt fete care se inscriu in clubul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dana, multumim de cafeaua tomnatica
Xerxe, multumesc f mult pentru raspuns. E mult, mult mult mai ieftin la voi acolo...
Lavi, sa va fie de bine intzarcatul! Gata, avem fetitza mare si papacioasa de acum si o mamica sanatoasa si mai odihnita. Pai nu???? Stiu ca varsta optima pentru intzarcare (din punctul nostru de vedere) ar fi undeva in jurul varstei de 18 ani, dar parca e mai bine acum, mai de timpuriu, asa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nu vreau sa fac nicio comparatie intre intarcarea la san si suzeta (sanul fiind clar foarte important si mult mia traumatizanta intarcarea) insa si noi ne "intarcam" de suzeta, daca vrea cineva metoda foarte putin traumatizanta sa-mi zica. M-am hotarat ca ajunge, a devenit deja transport de germeni incontrolabil, deja o dadea prin tarana si o baga in gura. Suntem pe drumul cel bun, deja seara doar se joaca cu ea in manuta nu o mai baga in gurita.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello!
Mai dau si eu o cafea pentru cine s-a trezit mai tarziu!
Am recitit din urma.. sa va fie de bine intalneala.... Sunt invidioasa! Nu-i asa ca mai facem una in septembrie? Eu vin sambata asta si stau pana pe 23... Astept sa ajung inainte sa va propun o zi si o ora ...
Fianna vroiam sa ii trimitem cu Emily niste pupici speciali lui Matei ! Imi dau seama cat de tare te-oi fi speriat cu catelul..
Am vazut ca vorbiti de lapte, noi aici bem lapte de crestere ..e recomandat pentru 1-3 ani ... eu cred ca o sa continui cu asta pana pe la 2-3 ani pentru ca e mai bogat in fier si vitamine decat laptele normal...
Emily e ok... inca nu merge singura...e tare tare precauta. In schimb...nu stiu cu cine o semana e obsedata de haine si incaltari... toata wiua daca ar putea ar fi la mine in sifonier sa incerce sa isi puna vre-o pereche de sandale sau vre-o bluza... e tare haioasa
Am reusit sa pun in sfarsit poze mai noi la semnatura... am renuntat la flicker...n-am reusit sa ma descurc cu picassa... am gasit un alt site...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pai Luna zi-ne acum, ca-s tare curioasa cum ai reusit. Daria are in pat mai multe ca sa nu ma trezeasca noaptea si dimineata se trezeste cu una in gura si cate una in fiecare mana. Nu stiu cum le gaseste asa pe toate dis- de- dimineata. Incerc sa i- o dau dar cand e somn insa daca o vede ziua prin casa sta acolo si ' ata, ata, ata' pana cand cedez.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna eu vreau reteta pentru intarcat de suzeta plss !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineata!
of lavi cunosc sentimentele, pe mine m-a durut m-ai rau ca am intarcat-o decat pe ea.la noi a fost mai usor pt ca eli se enerva teribil cand nu-i venea lapte de la tzitzi ca la biberon si-l lasa, nu-i mai trebuia san.ma consolez ca mai fac unu'
ok vorbiti de intarcat,de suzete,dar mai este vre-un strumf care-si suge degetul?ma dispera eli,ea numai asa adoarme,asa sta in carucior sau scaunul de masina...si nu e suzeta sa nu-l mai dau e la indemana tot timpul!
fianna imi pare rau de patania cu cainele. lui matei

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput