Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)
Raspunsuri - Pagina 19
ddanagh spune:
Cafera am uitat sa- ti laud fetele. Le-am vazut si eu, sunt superbe.
Luna, vroiam sa- ti zic ca si eu treaba asta cu vorbitul o vad genetica. Atat sora- mea cat si cumnata au vorbit la peste 2 ani iar acum nu le mai opresti.
Eu imi reprosez ca nu vorbesc f mult cu Daria dar asta imi e firea. Ii tot pun cantecele si povesti sa mai compenseze un pic.
Daria, cand pica, zice singura ' oooo' . Acum ia papusoiul si se face, asa smechereste, ca o scapa ( dar clar o arunca) si zice ooooo.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
monicabo spune:
Neata!
Cafera, am vazut pozele, sunt f frumoase fetitele tale!
Luna, am vrut sa va vad si voua pozele, dar imi cere un user si o parola...trebuie neaparat sa ai cont pt hi5? Eu nu am... Felicitari pt Adelise!
Simo felicitari pt Matei, si noi ne jucam cu conul si cercurile
Dana, pana la urma ce masina ramane? Eu nu imi dau cu parerea ca nu ma pricep...nici pe sot nu am apucat sa-l intreb, ca de abia acum am citit... Sunt la fel de spatioase masinile? Ca noi (si) la asta ne vom uita cand va fi sa luam alta...
Cristina26 ce mai face? Pe unde mai misuna?
In alta ordine de idei...vroiam sa-mi schimb semnatura, am ajuns la aaproape 30 saptamani de sarcina....dar nu ma lasa sa fac aceste modificari, ca se lucreaza la pagina...eram curioasa daca numai la mine nu merge.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 28+ Ana Maria
cafera spune:
Monica, 30 sapt? Wawwwwwwww, ce trece timpul, iar tu arati superb.Mi-a placut mult cum descriai ca se poarta Andreea cu burtica ta. Parca o si vedeam si m-a emotionat multttttttt. Mi-am adus aminte ca si Alexia se lipea de burta mea si vorbea cu surioara ei, dar ea, fiind mai mare, constientiza.
Ca veni vorba de fetele mele, acum dorm imbratisate amandoua.
cafera spune:
Anya/Alina, am citit cartea. Ce sa zic... Eu care aveam dubii mari privind vaccinarile, am trecut in starea de disperare. Acum, raportandu-ma la ce am patit cu Alexia legat de vaccinul de un an si ce am patit la Ilinca...fac mai multe legaturi si ma cutremur.
Colac peste pupaza, ieri ma suna pediatra sa ma cheme la vacccin si...cand mi-a vazut ezitarea si incercarea de a amana, a incercat sa-mi spuna ca Ilinca trebuie recuperata in ceea ce priveste vaccinarea. Recuperata? Haaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Initial am crezut ca nu am inteles bine.
Samurai-lady spune:
Buna si de la noi
Ne-am pierdut pe drum,din lipsa de timp.
Aku mami are putin timp seara si sper sa ne primiti inapoi
Keita are si el deja 1 anishor si o luna,merge bine deja si cauta sa mearga in lokurile cele mai periculoase.Avem 8 dintisori,4 sus 4 jos.
Nu mesteca kiar bine carnitza,dar imi rupe mie sfarcurile.
Tot cu tzitzi suntem si nu ma vad cum sa skap de el,mai ales seara.
Mai nou eu merg la skoala de soferi aici,mai am putin si o termin.
Va pupilim
monicabo spune:
Cafera, merci!
Da, trece repede timpul... mai avem putin si apare si surioara, deja am niste emotii cat casa.
Da, Alexia constientiza toate cele, in legatura cu sora ei, Andreea, chiar nu stiu cat poate constientiza la varsta asta... dar ceva ceva stie si intelege si ea...cat de putin, noi vorbim cu ea despre sora ei care va veni.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 28+ Ana Maria
arhdy spune:
Buna fetelor. Am intrat doar sa va salut. Cand o sa am timp o sa fac si eu o lista perfomantele printesei mele.
Bine ai revenit Samurai-lady. Stai linistita ca si eu am lipsit multisor si fetele m-au reprimit cu drag.
Pupici.]
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
housepocket480 spune:
Buna mamicutelor si strumfisorilor
Nu am mai scris de mult, dar v-am citit mereu! Ma bucur sa vad ca a mai avut loc o intalnire si imi pare rau ca nu am participat si noi...Noi suntem cu familionul la mare si abia la sfarsitul saptamanii acesteia ne vom intoarce...
Andreea C... multumesc pentru intentie ca ai vrut sa ma suni, dar am probleme cu telefonul intrucat a aterizat de mai multe ori in olita lui Matei si nu mai functioneaza...
Paticut...ce a crescut Miron.... La multi ani si pentru data de 17...
Ma bucur sa vad ca avem o graviduta printre noi....CE CURAJ....Sa fiti sanatosi...si felicitari Monica
Cat despre noi....pe scurt... am facut Rubeola la 9 luni si Varicela la 1 an si o luna.... Suntem strangatori...
Jadi...Ce fac baietii tai?
Va pupam si va citim in continuare
Matei are acum un an si 2 luni
35+
X-ray spune:
ola mamici!
karli te rog da-mi un pm sau un sms cu nr cristinei.abia astept sa o vad.felicitari pt adeluta,ai fata mare!
luna nu am reusit sa vad pozele,trebuie sa-mi fac cont pe hi5 sa le vad?
dana opel dar nu skoda.desi eu am golf si skoda face parte tot din grupul volkswagen are sotul masina de lucru skoda si a avut numai probleme cu ea si el si colegii lui.poate au fost ei mai ghinionisti....
samurico bine ai revenit eu am ragusit strigand dupa tine.
anto bine ai revenit din concediu!poze ceva?
eli sta mai bine la "vorbit" decat la mobilitate.are un stil aparte de a numi ea lucrurile dupa cum poate si ce iese"maimu"-maimuta, cra-cra cioara,mam-mam cainele,sss-sarpele,bebe este orice copil nu conteaza varsta sau dimensiunile cum vede unul striga cat o tine gura bebe! ea e fascinata de un puzle primit de la nico,e din lemn pictat si are loc de alte bucati de lemn corespunzatoare la diferite animale.stie care ce sunt, unde se pun dar nu reusseste de fiecare data sa le puna la fix .eu ii zic "unde punem vaca-muu?"ea o ia si o pune la locul ei,aproximativ....si e fascinata de carti,are un teanc,recunoaste animalele si zice ce face fiecare,muu,oac,mac
(asta e defapt ma),mam-mam,beee,....zice mama tata cand ne striga sau vrea sa ne alinte.cand ii e foame sau sete cere papa sau aba(asa ii zice la apa).ne da pusi de ma topeste si cand suntem la ora de rasfat,mai ales dimineata imi face draga-draga pe obraz ma mangaie cu o delicatete...
ieri am fost cu mily in parc si a fost una dintre cele mai reusite dupa-amieze demult timp...s-au alergat unul pe altul,s-au pupat la greu,au "citit" impreuna au vorbit pe limba lor si s-au imitat cu fiecare chestiuta.eu cu mile ne-am adus aminte de vremurile bune cand alergam la "banca alaptarii" sa-i mufam repede si ne "bateam" pe ea cu adolescentii pupaciosi ca e mai retrasa.pe 24 mergem la "revizie" la dr nostru in ungaria si poate ne ajuta DD sa mai impartim o odisee impreuna.ar fi prea frumos....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...