Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
... sau era dimineata inainte sa imi scriu un mesaj kilometric pe care l-am pierdut!!!

Multumim pentru complimente!!
Si noi am admirat poze!
Luna sunteti tare frumosi toti 4! Si Lissy a crescut mult! Si vreau si eu la Romaaaaaa!!!!
Cafera fetele tale chiar ca sunt ca niste printese: frumoase si delicate !
Nma am admirat si pozele de la mare!! Andra a crescut mult iar tu arati tare bine!
Karli, Alina.a, Jadi felicitari pentru progresele strumfilor! Si pentru ca aveti rabdare sa ni le impartasiti!

Despre intalnire ma gandeam ca ar fi bine sa o stabilim de pe acum inaite sa ajung si sa inceapa vartejul de vizite/familie/prieteni/...
Deci eu propun:

Duminica, 7 Septembrie - 17.30 - tot in Herastrau si tot la fantanile de la Expo Flora

sau

Luni, 8 Septembrie - 17.30 - tot in Herastrau si tot la fantanile de la Expo Flora

Care din zile vi se pare mai convenabila?... Eu as vrea sa ne intalnim cat mai multe pentru ca nu stiu cand mai vin si tare vreau sa va cunosc!!!

Karli eu tot pompita de aia de care spune Luna am si folosesc...mie mie se pare cel mai putin traumatizanta pentru copil... Aici exista si electrice dar e un fel de aparat si eu chiar nu mi l-as lua....din motive ca numai ala imi mai lipseste!

Dana Daca mai e de actualitate si eu tot Opel! Noi avem un opel vectra si J e tare multumit de el... Si neaparat sa vi cu Dariuta la intalnire!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hopa! Ce de lume noua..ma bucur sa aveti din nou timp sa ne scrieti.

As schimba capitolul...revenim la Strumfi de iul-aug 2007 sau lasam cum 1 an?

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Samuray-lady, housepocket, bine ati revenit!
Mai,mai, ce de mai copilashi deshtepti si indemanatici! Felicitari, mamici si strumfei pentru progrese!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitoul. Pentru ca nu s-a pronuntat nimeni o sa-l las asa cum e.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput