Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele fara suparare dar eu stiu ca nu se tine copilul pe olita mai mult de 10 min din motive de ...parca colaps rectal ii zicea, in orice caz ii iese anusul in afara datorita presiunii.

In alta ordine de ideei abia dupa 15 luni ei realizeaza ca sunt uzi. Nu vad nimic in a ii pune pe olita insa nu insistati si nu fiti dezamagite.

La Cosmin am avut-o pe mama vrednica si a fost si el precoc si sincer pana in 2 ani era gata.

Adelise nici nu a vazut olita si tocmai ieri am luat o carte de la biblioteca legata de potty training. Zicea ieri ceva inteligent acolo:"incepe la 2 ani si pana la 3 ani termini (trainingul), incepe la 3 ani si pana la 3 ani termini". Cu alte cuvinte daca vrei sa zici gata esti fata/baiat mare si scapam de scutec o faci inspre 3 ani si asa si va fi.

Eu una sper totusi sa nu avem scutec pana la 3 ani, insa asa zic acum. Cred ca voi intra in priza abia anul viitor cand va implini 2 ani si va fi vara, cald deci voi putea sa o tin fara pampers si eventual sa faca si pe ea pentru a constientiza bine ce se intampla exact cu organismul ei.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Azi nu m-am mai putut abtine si m-am dus la cresa sa o vad. Dormea puiutza mea pe salteluta ei aliniata langa ceilalti copii.
Inainte de-amerge zice sotu' "nu te du ca a plans azi dimi cand am lasat-o si mai rau ii faci" Am stat si m-am tot inbarbatat sa rezist sa nu merg dar pana la urma ia-am zis ca eu tot merg si ghiciti cine s-a lipt ca vine si el?!?!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

[quote]citat din mesajul lui Luna1

muslin square nu prea-i plac din cauza ca n-au etichetele mai ferme si nu le poate prinde cum trebuie.
Te cred si eu ca te topesti de dragul ei mai ales cand e asa dragastoasa.
A mea cand se rasfata si-i zic sa se culce odata ca mi-e somn si mie imi da eticheta sa o cioflai poate adorm si o las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult nma. Am si eu legea. Acum sa vad daca imi dau astia tichetele si apoi daca le primesc la cresa.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Andreea,eu il asez pe olita numai cand il vad ca vrea sa faca,si face la olita.Acum depinde de fiecare,si nici intr-un caz nu trebuie pus daca plange.Anya ne-a spus parerea ei despre olita acum vreo 40 de capitole,si atunci s-a venit cu mai multe trimiteri si pareri.
Dana,iti doresc multi multi yyyyy
Mihaela,eu l-am asezat pe Aaron cam tarziu in scaunul auto,si prima data parca l-am asezat pe spini.Daca am vazut ca plange-eu nu suport sa plana copiliul nici 2 minute-l-am asezat fara sa-l leg...apoi i-am distrat atentia cu suportul acela de la masina,pt scrum cred..am pus niste bani in el,tot ii scotea,ii baga,eu l-am prins usor si gata.Dar trebuie sa am tot timpul sa-i dau ceva sa se joace ca altfel e jale,dar ma bucur ca sta.Cel mai ciudat e ca ccc cu sotul nu e nici o problema.Daca trebuie sa ma ia de undeva,il aseaza in scaun si el sta cuminte tot drumul.
Ai incercat Mihaela?Sa fie doar sotuil cu el in masina?

In alta ordine de idei,eu am avut niste zile pline de kk.Au fost amandoi bolnavi,cred ca a fost o bacterie ceva,ca a fost jale,can unuil,cand altul pe olitze...Sambata am mers la urgenta,mi-a fost teama sa nu se deshidrateze.Le dau ercefuril si sanzyme.Iosua a aproape bine,Aaron,pentru ca papa san,mai avem un pic de lucru.I-am luat lapte de la Milupa special pentru diaree,dar Aaron nici nu a vrut sa vada biberonul.Am vrut sa-l intarc,dar pedriata a spus nu ,ami ales ca e bolnav.Iosua a acceptat acel lapte,deci e spre bine.Mi-a fost greu cand Iosua cerea ceva si-i spuneam ca nu are voie.Imi arata drept compotul de prune din camara.va dati seama ce era daca le dadeam.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Luna,nostima faza cu suzetele.Eu am stat cu o fetitza,care nu voia sa renunte la suzeta,dar intr-o zi s-a rupt,si nu a mai vrut alta suzeta,o tinea pe cea rupta in mana.Deci,cred ca si taiatul suzetei e o solutie.
Lavi,e bine ca te-ai hotarat acum si ai reusit.Eu nu pot deloc.Ziua suge de rupe,plange daca nu-i dau,si chiar daca am o tentativa sa nu-i dau vine si-mi ridica tricoul.La Iosua mi-a fost usor tare pentru ca accepta biberonul,dar Aaron nu vrea nimic,daca ii pun lapte in canita de apa,gusta si apoi o arunca.Asa ca nu voi reusi de cat atunci cand o sa-si ia sotul liber sa plece cu el/s-au sa-l fac sa primeasca biberon.
Cand nu sunt in camera,Aaron sta cu tati si ma striga:mama mama,un'd eti?(unde esti?)Si ma striga pana raspund.A inceput sa le spuna binisor.Cu mersul s-a oprit,o ia in patru rapid.S-au se ridica in picioare singur si spune:ta na na

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oana este tare Aaron cu Ta na na.

Ah, da fetelor mi-a adus aminte Oana, o alta metoda e sa ii taiati zilnic din suzeta din care suge, cate putin, ii spuneti ca s-a stricat pana ajungeti la mustiuc. Cica merge. La noi daca n-ar fi mers asa luam foarfeca.

Hai ca poate diseara ma incumet sa pun poze. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pt ca intru rar pup dulce doar acum toti sarbatoritii.
Timi . Incerc sa fiu cu cititul la zi dar nu prea reusesc.
Felicitari pentru noua semnatura! sa ai o sarcina usoara, fara greturi si contractii. BB sa creasca frumos si sanatos.
Nu stiu daca v-am spus dar intr-o zi eram tare balonata si Alex a venit la mine foarte frericit, m-a strans in brate si mi-a spus ca e fericit ca ii mai fac o surioara.
Nici nu stiu daca mai vreau un bb, dar sunt fericita ca am doi copii.

Am vrut si eu sa trec pe lapte de vaca dar Andra l-a refuzat asa ca
mergem inainte cu Nan 1. Am incercat cu Zuzu caci nu mai gaseam nan 1 decat cu miere. Azi am gasit vechea formula si domnisoara la baut imediat.
Cu suzeta avem si nou o problema. Andra se culca cu biberonul intr-o mana si suzeta in cealalta. Nu adoarme daca nu are suzeta. O sa incerc si eu cu o suzeta de silicon sau o sa tai suzeta preferata.
Vaccinul nu l-am facut nici noi. Pe aici medicii nu prea sunt de acord sa nu il faci. O sa vad ce decizie o sa iau.
Cu mersul si Andra ca si Aaron si-a dat seama ca e mai simplu, mai sigur si mai rapid in patru labe.
Oana sanatate multa puiutilor.
Diana sa ne anunti te rog daca iti dau tichete. Eu am renuntat sa ma intorc la birou caci am gasit destul de mult de lucru acasa. ma intereseaza in cazul in care ma hotarasc sa ma intorc.

Pozici noi cu strumfisorii mei gasiti aici

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nico multumesc!
Ai doi copii superbi. Tot timpul m-a impresionat Alex cat o iubeste pe Andra. Sper sa fie si Sophie la fel. Ce scumpi sunt si nu numai cand dorm...mai am si alte favorite da ma grabesc sa plec la copilutza mea.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, ce bine arati! Tu sigur ai nascut de 2 ori?
Timi, e mortala Sophie cu etichetele, cum iti da si tie. Si a mea e innebunita dupa etichete, dar manifesta o preferinta speciala inspre cele de la Ikea, nu i-am taiat etichetele de la jucarii tocmai pentru ca ii plac mult, unele etichete sunt mai mari decat jucariile.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput