Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)
Raspunsuri - Pagina 13
Anya20 spune:
andreea, am mai scris mai demult despre subiectul "olita"...acum spun doar atat: nu-i vad rostul inainte de 2 ani! (chiar 2 ani si jumatate as spune). cand copilul intelege si este pregatit, vei vedea ca totul va veni de la sine...eventual va face direct la wc. am citit mult despre asta si mi se parea aiurea la inceput, dar m-am convins abia cand am avut-o pe anya...
am cateva carti despre psihologia copilului in format electronic...daca doresti, ti le pun pe mail.
a, deci ar trebui sa facem un club al copilasilor care-si sug degetele
. eu nu cred in dictonul "da-i suzeta ca altfel isi suge degetul", desi ii aud mereu pe cei din jur (chiar si doctori)...e ca o axioma . sunt f multi copii care nu au suzeta si nu-si sug degetele.
lorinaoo1 spune:
Davidush Sa cresti frumos ca un print si sa ii iubesti pe mami si pe tati, sa fii sanatos si norocos!
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
oaana spune:
DAVID.Sa cresti mare,frumos nu mai spun,ca esti frumos rau de tot,si sa-ti bucuri parintii.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
arhdy spune:
[quote]citat din mesajul lui nma
Diana sa ne anunti te rog daca iti dau tichete. Eu am renuntat sa ma intorc la birou caci am gasit destul de mult de lucru acasa. ma intereseaza in cazul in care ma hotarasc sa ma intorc.
Da o sa va anunt. Acum sa vad in primul rand daca imi da tichetele si pe urma daca le primesc cei de la cresa. In mod normal fiind la stat ar trebui sa le primeasca, ca daca nu le dau cu legea in cap.
Eu nu stiu ce sa zic cu intoarcerea la munca. Mi-as permite sa te sfatuiesc sa nu faci asta, avand in vedere ca ai de lucru si acasa. Eu am avut numai de umblat ca sa renunt la concediu de maternitate, ca nu au vrut astia sa fac o colaborare si sa nu renunt la concediu de maternitate. Daca gaseam si eu de lucru pt acasa nu incepeam.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
ddanagh spune:
La Multi Ani!!!!! David
Monica bineinteles ca poti folosi pozele in albumul Andreei. Sa se vada si ea printre strumfi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
cris_ales spune:
Buna mamici si strumfi,
vrem sa va adresam o intrebare, mai ales mamicile doctorite daca sunt pe forum v-as ruga sa-mi dati un raspuns. Fetita mea are un an si 2 saptamani si ar trebui sa faca vaccinul de 1 an. Problema e ca saptamana trecuta a avut rosu in gat,a facut febra.Acum e bine si dr. de familie ne-a chemat la vaccin.Dar as vrea sa stiu cat timp trebuie sa treaca de la o raceala pana la vaccin? E bine sa o duc la vaccin saptamana asta?
cris
jadi spune:
Buna dimineata ca acum am picat si eu la servici! La Multi Ani pentru cei mici care au implinit 1 anisor de cand nu am mai scris si La Multi Ani David!
Am vazut poze de la intalnire, mai vreau! Si eu m-am simtit bine desi inutila ca eram singura fara plozi dar am vazut atatia copiii frumosi si plimbareti!
A inceput si Tudor sa mearga, faci 5-6 pasi singuri dar inca e temator, asa ca mi-am spulberat temerile! In plus s-a intors cu obiceiuri bune de la Valcea, mananca bucatele asa ca am scapat de blender. Bea in schimb foarte multa apa, circa 4-5 biberoane de apa sau ceai Humana pe zi! Am facut pregatirile pentru plecat la turci acum mai am de facut doar bagajele, in plus sambata ma duc si la o nunta la Topolog pe langa Valcea si duminica in pranz avem avionul. Program incarcat!
Eu cu olita nu ma agit inca, astept 2 ani ca sa incepem operatiunea, Vlad a scapat de pampers la 2 ani si 3 luni cu mici accidente dupa dar din acel moment nu i-am mai pus pampers absolut deloc, nici macar noaptea!
Noi ne inscriem la clubul celor fara suzeta si fara degete in gura, desi in ultimul timp suzeteste la biberon, eu banuiesc ca il paste si vreo eruptie dentara dar e discret ca de fiecare data, il vad doar ca la biberonul de seara, bea jumate apoi isi maseaza maselele si dupa bea si cealalta jumatate! M-am enervat cumplit cu Humana 2, nu gasesc niciodata in magazine asa ca am trecut brusc la Humana 3 dupa ce in 3 hipermagazine nu am gasit 2. Am trecut pe varianta vanilata, mama are un miros vanilat de ma ingretosez dar vad ca l-a acceptat fara sa faca nazuri!
Cam atat despre noi!
Deni & Vlad & Tudor