Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina am am acces la net in tara si nici nu ma gandesc sa nu ne vedem! Prea v-a, invidiat de cate ori v-ati intalnit!
Luna e buna metoda ta dar probleme mea este ca Emily iubeste toate suzetele!! Fara discriminare de cauciuc/silicon/colorate sau nu/ mari/mici ...etc.. O sa incerc si eu cred ca in forta... nu i-o mai dau si gata... Da fac asta cand ma intorc din Romania ca nu ma vad in avion singura cu ea si fara suzi..
Alina.a nici eu nu stiu cum se dezvata de deget altfel decat singura... eu nu stiu nu sunt total de acord cu faptul ca nu;ai copii care simt o lipsa afectiva sau de orice gen isi sug degetelul... Cand am facut babysitting erau 3 copilasi de 2-4-5 ani si isi sugeau toti degetul....chiar nu aveau motive de lipsa de afectivitate... mai e si obisnuinta, reconfortul pe care suptul le provoaca... eu cred ca o sa renunte singurica la un moment dat!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Anya pentru mine inca un x ar fi perfect insa il vad eu pe Adi ca isi doreste si un baiat. Imi tot zice sa mananc si eu mai multa carne. A citit el undeva ca daca mananci carne faci baiat, daca mananci lactate faci fata. Prostii, pana la urma zicala 'orice, sanatos sa fie' e si pe buzele noastre. Ma mai amuz ca cica daca femeia are orgasm inaintea barbatului e baiat asa ca-i zic mereu sa traga tare.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mada am vazut o Emily frumoasa rau. A crescut mult de cand n-am mai vazut-o in poze. Iar pozele din Barcelona m-au uns pe suflet, vreau si eu mi-e dor de Barcelona. Apropos, stii bara aia de la carut din fata, eh Adelise a ros-o toata, toata deja nu o mai folosesc. Rupea cu dintii din ea si scuipa jos.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Si fie-mea la fel cu bara... o sa o scot si eu ca nu se mai poate !!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana mie acum mi-a picat fisa: te pregatesti de scutece cu marimi mici?

Curajoaselor, va invidiez. M-as mai baga si eu dar nu vrea sefu, plus nici eu nu vreau cu ardoare ca altfel il convingeam, mi-e dor de o odisee dar nu si de rezultat neaparat... hai bine,mi-e dor si sa tin in brate bebe mic dar lasa ca gasesc eu vreunul doar de tinut in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Ma mai amuz ca cica daca femeia are orgasm inaintea barbatului e baiat asa ca-i zic mereu sa traga tare.

Asta mi se pare cea mai credibila metoda babeasca de facut baieti de pana acum

Nu o invidiati pe gabiarama?

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ce dragalasa e emily!si voi 3 sunteti frumosi,relaxati,o placere sa vezi pozele.
dana hai ca e tare sotul tau!al meu zice ca el e tata de fete,stie el ca vom mai avea una dar abia asteptam amandoi.dar eu vreau sa-mi fac "revizia" la organe mai intai poate poate voi avea si eu o sarcina mai usoara daca depistez ceva din timp...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Mada ce frumosi sunteti toti 3 iar Emily tar s-a rasfatat in nisip

Fiica-mea-i atasata de etichete. Can ii e somn ia eticheta de la paturica sau jucarie in mana, baga degetul mare in gura si zice caii-caii. Ma bucur ca-i atasata de toate etichetele si nu vom avea probleme daca pierdem o jucarie sau o paturica. Mai caraghiasa e ca intoarce ursuletul/iepurasul sau orice alta jucarie de plus cu fundu'n sus ca sa poata prinde eticheta. Mama lor tocmai acolo si-or gasit sa puna eticheta sa arate fata mea de parca ar musca iepurasul de cur. (iam luat unul doar doar il prinde de urechi si lasa etichetele in pace)

Am fost la sala ieri si am o febra din cap pana-n picioare, asa-mi trebe da mi-s ruginita
Carla o sa ma straduiesc sa-ti explic ce fac la sala da nu stiu cand...n-am uitat.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor am aflat azi de Tichetele de cresa. Stie cineva mai mult? Eu am gasit legea si intradevar, daca ne intoarcem mai devreme de 2 ani (respectiv 3 ani) la munca avem dreptul la tichete de cresa. Am anuntat deja la munca si mi-au spus ca se intereseaza si imi raspund, dar vreau sa aflu eu mai multe sa fiu pregatita in caz de raspuns negativ. Cine stie mai mult de atat sau cine ia aceste tichete?????

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi fie-mea se atasase intr-o perioada de muslin square dar nu stiu de ce i-a trecut. Bine ea e atasata de mine, seara din cand in cand zice tac'so sa o luam in pat cu noi si se intoarce asa pe-o parte, ma ia de gat si zambeste in somn satisfacator. Mor de dragul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna ziua mamici frumoase!

Dana super tare faza cu lactatele si carnea. Daca ar fi fost adevarata faceam trei fete dintr-o data la cate lactate mananc. Iti tin pumnii ca bb2 sa vina cat mai repede la mami in burtica si sa fie ce va doriti voi.
Multumim mult pentru carticica. Raducu ma intreaba acum ce reprezinta fiecare imagine in parte.
Nonnta eu prepar laptele dupa reteta obisnuita si adaug doua masuri de cereale (folosesc din acelea care se prepara cu lapte, deci nu adaug apa pentru ele - Nestle Fibre Delicate sau Somn Usor). Ai grija sa folosesti o tetina cu gaura mai mare.
Mada ce schimbata este Emily! A crescut foarte mult si parca seamana mai mult cu tine acum.Foarte frumoase pozele!
Sa ne anunti cand ajungi in tara...eu ma insciu de pe acum pe lista pentru intalnire ca la cea din urma am ajuns cam tarziu si nu prea am avut timp sa vorbesc cu toata lumea, iar pe Aylin, Andra si Paticut nici nu le-am prins .

Am facut si eu cateva poze la intalnire...sper sa am timp maine dimineata sa le pun.

Pune cineva copilul pe olita? Anya care este parerea ta vis-a-vis de olita? Cand ar trebui sa incepem sa o folosim?(copiii, nu noi )

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput