Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 9
catutza spune:
Annie , ce ma bucur pentru voi! fac de acum galerie sa fie bine la interviu 

Ce ai cumparat de la magazin? ![]()
Leditia , ce faci, cum esti?
Gabi , tu ce faci, cum te simti? a-ti semnat actele pentru casa?
eu astept sa se trezeasca Mihai ca sa plecam in parc...bine pe la 6h plecam....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Annie, Doamne ajuta ! 
Catutza, plimbare placuta sa aveti !
Si noi tot seara ajungem, pe la 7 :-) desi abia ma tin pe picioare, nu pot tine cupilu` in casa pana e vreme buna :-)
Dodo, pe unde umbli ??????????????
Ledi la fel ... niciun semn ...
Lilia, 

Dany, la ce clase predai ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
danyalo spune:
Annie-Doamne ajuta sa fie bine!!
Cata-plimbarica placuta diseara !
Lilia
fata care-si face conspect si are o vorbulita acolo..pt. fiecare!
Adi-da...acel diagnostic poate insemna si uter fibromatos/ chisturi! Dar inflamatia trebuie tratata!Te rog nu neglija!
Tu cu prunele eu cu strugurii si merele!
Aceleasi bucurii! Da nu ma las...ca-mi plac( strugurasii).
Asa e..noi sa fim sanatosi... ca masini s-or mai gasi.
Daria la V-VIII.Plimbare placuta cu Giuli in parc!
O sa treaca si per. asta ! Cat mai ai pana plecati la Praid?
fug sa pap...revin mai incolo...
ralcat spune:
Annie, bafta sotului tau pentru miercuri. Va tin pumnii sa-i placa sefului de el.
Adi, noua ni s-a intamplat ultima oara cand am fost la circ sa scape un urs, care a fugit printre spectatori pe culoare si l-au prins de abia pe holurile circului ... iti cam dai seama ce spectacol a fost. Imi amintesc ca mama statea exact in capatul randului si ursul a trecut fix pe langa ea, daca dadea o laba la dreapta ... eram orfana.
De atunci nu ne-am mai dus la circ si cred ca au trecut fro 20 de ani.
Eu mai am 3 ore si plec la pitic ... o fost frumoasa Venetia in 4 (adica noi si inca o pereche de prieteni), dar abia astept sa mai creasca si el un pic si sa ne apucam sa bantuim si cu el. Acum sigur nu ar fi gustat plimbarile de cate 10 ore pe canale, dar cred ca de pe la 5-6 ani va fi altfel. Poze inca n-am ca abia ce am apucat sa le descarcam si atat, nici nu ne-am uitat pe ele inca :).
Dar ... pentru ca am uitat usa combinei(in zona de congelare)deschisa cand am plecat, acum am o combina luna de curata. Si decongelata si aruncat tot ce se stricase evident, si frigiderul, ce sa mai, un final glorios de zi: dimineatza cafeaua in venetia, dupa amiaza un zbor placut, seara caldura de bucuresti si un taximetrist simpatic si bomboana de pe tort: de la 10pm cand am ajuns acasa pana la 2am cand am cedat nervos - curatat combina.
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annie80 da, miercuri Sotul meu are proba pt job, si daca Viitorului sef ii place de el, il angajeaza, si de acolo sponsorizare si de acolo rezidenta si...voi avea un job si voi fi si eu cu picioarele mele pe pamant ![]() ![]() ![]() ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity. |
Tinem pumnii si facem galerie!!!
catutza spune:
Raluca , sa va fie de bine vacanta la Venetie, foarte frumos
, abia astept sa vad poze ,
si revedere placuta cu baiatul!
Daria , plimbare placuta in parc...sau relaxare placuta pe bancutza? ![]()
Dany , cum se simte soacra? dar finul mic?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
katty spune:
Buna!
Bate vand de weekend pe aici, multa voiosie si ciripeala pe aici!
Am vazut ca voi povestiti diverse patanii de la circ, mai mult sau mai putin amuzante, unele care tin de safari!
Andrei merge de obicei in grupuri organizate de gradinita cu colegii lui si educatoarele de la gradinita. Mie sincera sa fiu nu mi-a placut niciodata sa merg la circ, nu-mi place nici sa vad la televizor, nu ma amuza clovnii, mi-e mila de bietele animale! Asa ca de la mine pas! Noroc ca nici sotul nu e fan!
Va multumesc
pentru aprecierile la adresa pozelor! Ma bucur ca v-am amuzat desi n-am intentionat! Va multumesc si pentru urarile la adresa sotului meu. I le-am aratat si lui si s-a umflat in pene!
Annie, ce-ti mai face vena? Ziceai ca te-a spart tanti doctorita! Tin si eu pumnii sa iasa bine in Australia pentru sotul tau, normal ca si pentru voi!!!!
Catutza, sper ca esti mai bine cu maseaua acum dupa atatea peripetii! M-ai intrebat de dintisori, lui Andrei au inceput sa-i cada din octombrie anul trecut, cand i-au cazut cei 2 de jos la un interval de o luna jumatate. Acum i-a cazut unul de sus la Olanesti cand eram, si acum al doilea (de fapt per total al patrulea) la tara. Sa stii ca se miscau asa de tare, ca nici nu era nevoie de cine stie ce efort sa-i scoti. Un pic de compresa sterila, tinut dintele si tras. Sotul s-a ocupat de asta. Un pic de sangerare. dupa si gata. Andrei a fost curajos de fiecare data si a cooperat. Cei de sus parca au iesit mai usor.
Adi69, asteptam linkul cu jucarii! Eu nu ma pricep la analize, asa ca fuga la doctorita ta sa-ti le interpreteze. Nici eu n-am facut PAP-ul dar cica de la anul se baga gratuit!
Dany,sanatate soacrei s finutului! Cand ai botezul?
Aud numai de stricaciuni, la voi cu masina (si la Adi69 la fel, dupa care cu masina de spalat si calculatorul)! Raluca (ralcat) cu combina!
Annie cu DVD-ul si cu cuptorul cu microunde!!! Off, off!!
Lilia
si o
!!!
Ledi, Gabi, va asteptam pe forum!
Pup toate fetele!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
adi69 spune:
Wau,Raluca ce primire ai avut acasa...direct in smotru sa-ti iasa pe nas concediul...Eu cred ca in locul tau aruncam doar tot la tomberon si spalam a doua zi..daca a stat atatea zile..mai putea o noapte.
Eu cred ca am sa bag direct tratamentul cu ovule cervugid,pana sa ajung la un doctor.
De dimineata stau cu nasu-n monitor,caut adrese si vb la telefon.Deja ,ma doare capul,cred ca fac o pauza de masa,copilul meu saracul,m-a bazait cat m-a bazait la cap apoi si-a gasit de joaca singura,sa-i dau sa manance de pranz(vaaai ce a trecut timpul)si ,apoi daca o sa mai am chef am sa mai merg si prin oras,ca de fapt asta trebuia sa fac azi.
Cata,n-am facut nimic cu strugurii,n-am avut timp,sper doar sa nu se strice in frigider,maine trebuia sa fac si gemul de prune si sa vad ce fac cu strugurii(am visat asnoapte gem de struguri,Annie..ce mi-ai facut) insa maine mergem la Vaslui sa ducem niste jucarii la un magazin,si sa mai cautam pe acolo clienti ce nu stiu de internet..
Cat despre sangerare,poate avea legatura cu boli ale sangelui,diabet sau doar lipsa de calciu.
Ma duc sa mananc ca mi-e o foamee....si apoi sa fac ceva ordine ca e casa cu fundul in sus,fiimea mestereste de dimineata,a declarat ca azi e ziua unui ursulet si ca vrea sa-i faca party si tort.A ornat deja peretii cu decupaje de hartie si desene..pe hartie ,lipite pese tot,jucarii pste tot..maaama ce ma doare capul,acu o sa vrea sa ma apuc si de facut tort la urs...
V-am pupacit !
adi69 spune:
Calculatorul e bine acum,dar avea o suta si o mie de spy si alte viermaneli..l-am curatat si acum e bine,deocamdata..![]()
Raman sa plang pe langa masina de spalat,poate poate mai tine o juma de an..ca ne-a secat masina de bani..ba motorul,ba aerul conditionat,ba nu's ce la electromotor,parca face a vanzare.
Doar ca si ea era programata pe la anul incolo..si nu acum ..sa manance banutii ptr casa.
Acum chiar ma duc sa mananc(intre timp fiimea a mesterit si a facut..confetii...sa vezi ce razboi duc cu ea)
Annie80 spune:
Multumesc feletor pt urari, sa dea DD sa fie bine, desi data trecuta cand avea sperante ma cam luat tremuriciu si era sai spun sa vina acasa, dar cugetand.... Clua nu ar avea un viitor prea stralucit, nu poti avea rezidenta decat pe max 3 ani, cetatenie ...ioc, si trebuie sponsor a sa stai
katty vena mea e neagra, nu portiune mare, dar inca ma doare
de aia urasc dr. si personalul auxiliar
Adi gem de struguri
merita sa incerci, mi-am omorat creieri sa ma gandesc cum facea mama, Zahar punea din ochi, depinde cat de dulci sunt struguri, eu aveam nenorocul sa le scot samburii, dar nu-i scoteam pe toti, si la un moment parca se ridicau deasupra.
Catutza ce am luat , de-ale guri , sa fac un Biryiani, Asa-i ca nu mai doare maselutza? 
Noi nu mai iesim nicaieri, am vb cu varamea destul de mult ..dar am facut si curat si papi, Acum mi-am pus ulei in cap, si dupa ce spal, copilu, ma bag la o baie cu de toate (deja m-a luat somnul)
Dany, Daria, Raluca, Ledi, Dodo
o seara buna, eu am bantuit destul pe aici
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.